Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-05-04
20:13:17
| Nuoroda
Sveiki. Man pasidare truputeli neaisku del to stojimo internetu. Gal galit kas paaiskint kas suprantat kaip cia viskas vyks? Taip pat si ryta per radija girdejau,kad jau nuo geguzes 25 dienos gales pateikt prasymus, o jie taip pat internetu? |
|
Žinutė parašyta:
2010-05-11
20:20:40
| Nuoroda
Na jei teisingai suprantu, tai prašymus kur nori studijuoti bus galima pateikti internetu (tik internetu). Cia turbut www.lamabpo.lt tinklapyje tai reikes daryti. |
|
Žinutė parašyta:
2010-05-27
17:12:11
| Nuoroda
aš nesuprantu, kaip gali organizuot stojimus nuo gegužės 25dienos, kai dar egzaminų rezultatų nėra? kažkaip nelogiška... |
|
Žinutė parašyta:
2010-05-27
17:44:58
| Nuoroda
Prašymus, kur nori stoti, jei jau esi apsisprendęs, kur nori, gali pateikti jau dabar, kadangi po egzaminų visi rezulatatai bus suvedami į bendrą duomenų bazę, o tada tavo pasirikta mokslo įstaiga iš ten pasiims tavo egzaminų rezultaus bent jau aš taip girdėjau |
|
Žinutė parašyta:
2010-05-27
20:54:09
| Nuoroda
kažkas rašė, kad pinigus reik pervest, bet lamabpo parašyta juk kad nemokamai... ir su tuo patvirtinimu nevisai aišku, šian užpildžiau, tai db laukt patvirtinimo i emailą, teisingai supratau? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-05-29
15:13:45
| Nuoroda
Okaip su tuo pasiūlimo vietos? Šiemet keitėsi kažkaip, ar Tu busi priimtas iškar i tą studijų programą,kur tinki pagal bala, opageidavimų anketoje nurodei aukštesnioje vietoje. |