VU teisė
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-14 11:14:56 | Nuoroda
House'as rašė:
jusste rašė:
Thotu rašė:

O šiaip dar dėl tų skaičiukų, nesvarbu kiek sustoja, svarbu kiek baigia, o kiek teko girdėti, baigia na gal šiek tiek daugiau nei pusė įstojusių. Taip kad gal ir nieko :}

Tai taip, VU TF ištveria tik stipriausi :D

pirmiau įstok, o po to jau galvok, ar ištversi. Čia įstoti sunkiau nei ištverti, manau...

Du faktai:

NR. 1 - Tu ataušėlis. 

NR. 2 - Kai įstosi į univerą, norėsi nusimyžt ant to savo mokyklos baigimo atestato. 

Ir šiaip bonusas - Man, use your brains, when writing. 

• Fizika / VBE 75
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 81
  • Matematika / VBE 80
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 100
Žinutė parašyta: 2010-07-14 11:33:56 | Nuoroda
NONcom rašė:
House'as rašė:
jusste rašė:
Thotu rašė:

O šiaip dar dėl tų skaičiukų, nesvarbu kiek sustoja, svarbu kiek baigia, o kiek teko girdėti, baigia na gal šiek tiek daugiau nei pusė įstojusių. Taip kad gal ir nieko :}

Tai taip, VU TF ištveria tik stipriausi :D

pirmiau įstok, o po to jau galvok, ar ištversi. Čia įstoti sunkiau nei ištverti, manau...

Du faktai:

NR. 1 - Tu ataušėlis. 

NR. 2 - Kai įstosi į univerą, norėsi nusimyžt ant to savo mokyklos baigimo atestato. 

Ir šiaip bonusas - Man, use your brains, when writing. 

:DDD prajuokino.:D

Žinutė parašyta: 2010-07-14 18:28:53 | Nuoroda

čia nesąmonė yra, čia niekas iš mūsų rašančių, turėdami tokius niekingus konkursinius balus neįstos.. Pamatysit, sustos teisininkų ir kitų panašių asmenų vaikai, po to, tie kurie išlaikė egzaminus šimtukais, o tokių šiemet tikrai daug ir po to kam liks vieta, tikiuosi ir aš ten būsiu, nors tai ganėtinai nerealu..

• Istorija / VBE 99
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 98
  • Matematika / VBE 92
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 98
Žinutė parašyta: 2010-07-14 18:35:16 | Nuoroda
House'as rašė:

čia nesąmonė yra, čia niekas iš mūsų rašančių, turėdami tokius niekingus konkursinius balus neįstos.. Pamatysit, sustos teisininkų ir kitų panašių asmenų vaikai, po to, tie kurie išlaikė egzaminus šimtukais, o tokių šiemet tikrai daug ir po to kam liks vieta, tikiuosi ir aš ten būsiu, nors tai ganėtinai nerealu..

Žinai - nebeįdomu abiem atvejais: ir jei nevykusiai juokauji, ir jei esi kvailas.

Žinutė parašyta: 2010-07-14 18:58:43 | Nuoroda
House'as rašė:

Kalba ekspertas :D

Žinutė parašyta: 2010-07-14 22:15:55 | Nuoroda
House'as rašė:

Nesuprantu is kur dar tau kyla mintis kad su tokiais balais neistosi....

Žinutė parašyta: 2010-07-15 03:37:09 | Nuoroda
House'as rašė:

Dėmesio trūūūūūkuuumas... EIk pas kokią paną paverkt, o ne forume. Su tokiu charakteriu, tau į pradinių klasių mokytojus, o ne teisę.

• Fizika / VBE 75
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 81
  • Matematika / VBE 80
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 100
Žinutė parašyta: 2010-07-15 11:57:08 | Nuoroda

Jop... jau neįdomu...

• Istorija / VBE 90
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 92
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 91
Žinutė parašyta: 2010-07-15 13:08:25 | Nuoroda

Niekaip negaliu apsispręsti, ką daryt.. Noriu į teisę, bet į Vu nemokamai neįstosiu. Nežinau, ar geriau mokėt, ar studijuot MRU, nes ten turėčiau patekti nemokaiami. Kąą daryt ? ;s

Žinutė parašyta: 2010-07-15 13:10:29 | Nuoroda
grečius rašė:

Niekaip negaliu apsispręsti, ką daryt.. Noriu į teisę, bet į Vu nemokamai neįstosiu. Nežinau, ar geriau mokėt, ar studijuot MRU, nes ten turėčiau patekti nemokaiami. Kąą daryt ?

stok kur širdis geidžia...

Žinutė parašyta: 2010-07-15 13:11:05 | Nuoroda
KarabinaS rašė:
grečius rašė:

Niekaip negaliu apsispręsti, ką daryt.. Noriu į teisę, bet į Vu nemokamai neįstosiu. Nežinau, ar geriau mokėt, ar studijuot MRU, nes ten turėčiau patekti nemokaiami. Kąą daryt ?

stok kur širdis geidžia...

Nu aš ir nežinau, kur geidžia! Noriu VU, bet bojau, kad nusivilsiu paskui, o gaila nusivilt, kai turi mokėti . ;/

Žinutė parašyta: 2010-07-15 15:55:49 | Nuoroda

jei turi galimybe studijuoti VU mokama tai aisku VU studijuok :)

Žinutė parašyta: 2010-07-15 15:55:53 | Nuoroda

jei turi galimybe studijuoti VU mokama tai aisku VU studijuok :)

Žinutė parašyta: 2010-07-15 20:41:06 | Nuoroda

Nė vienas iš čia rašančių neįstosit, pažiūrėjau jūsų balus - be šansų... Geriau jau iš karto MRU rašykit.. Ką jūs mokykloj veikėt, jei taip egzaminus išlaikėt? Ką tada VU darysit, jei netyčia įstosit?

• Istorija / VBE 99
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 98
  • Matematika / VBE 92
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 98
Žinutė parašyta: 2010-07-15 21:39:40 | Nuoroda

na ir as i vu teise stosiu:) tikiuosi pavyks nes vu teise sena mano svajone :)

• Istorija / VBE 95
  • Matematika / VBE 35
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 97
Žinutė parašyta: 2010-07-15 23:33:56 | Nuoroda
House'as rašė:

Nė vienas iš čia rašančių neįstosit, pažiūrėjau jūsų balus - be šansų... Geriau jau iš karto MRU rašykit.. Ką jūs mokykloj veikėt, jei taip egzaminus išlaikėt? Ką tada VU darysit, jei netyčia įstosit?

Jo tu tiesa sakai, su tokiais balais i vu teise be sansu. del sios priezasties tu parasikoj del studiju net nerasyk 1 vietoj teise vu, vdu, mru  tiek vf, tiek vnf. Aplamai su tokiais balais, kaip tavo net neverta bandyt stot i univera. visas 12 vietu palik kolegijoms, bet ir tai nzn sunki cia tau situacija, gi siais metais didelis konkursas. geriau net negaisk laiko ir varyk i profke.ok?

Žinutė parašyta: 2010-07-16 00:42:45 | Nuoroda

Housas atsibusk:) anu metu praeinamasis balas i vf buvo 19,24. siais metais jis kils. mano balas 19,86. kaip as galiu neistot? nenusisnekek :) lempas kalbi, arba siaip visus erzini :)

• Istorija / VBE 90
Žinutė parašyta: 2010-07-16 08:13:08 | Nuoroda
House'as rašė:

Čia narės Ingridėlė (ar kažkas panašaus) braižas. Buvo panašios kalbos po kiekvieno egzamino: aš šimtą gausiu, o  visi jūs lievi, ką mokykloj veikėt ir t.t. Paprasčiausiai nereikia tyčiotis, žmogus jaučia dėmesio stygių, gal realybėj visų užguitas, leiskim bent virtualioj erdvėj kietu pasijaust ;)

Žinutė parašyta: 2010-07-16 09:53:28 | Nuoroda

Kiek žinau Ingridėlė Lietuvių kalbos gavo kelis procentus :D

• Istorija / VBE 90
Žinutė parašyta: 2010-07-16 11:36:10 | Nuoroda

Šiaip nepavydžiu jums chebra būsimo kursioko :D

• Istorija / VBE 86
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 74
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 74
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą