Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-25
21:40:43
| Nuoroda
Keista, kad Vu balas liko toks pat, kaip pernai, o mru labei pakilo. ;o |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-25
21:45:37
| Nuoroda
klasiokas i MRU Teise ir valdyma istojo su LT - 6 %, anglu 49%, istorijos 9%. Zinoma, VNF, bet istot tikrai nesunku |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-25
21:54:57
| Nuoroda
aš apie Vf kalbu, nes pagal pernai metus turėjau žymiai geresnį balą ir neįstojau VF niekur, kur tikrai norėjau. Todėl studijuosiu Vu teisę mokamai. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-25
21:58:33
| Nuoroda
grečius rašė:
Keista, kad Vu balas liko toks pat, kaip pernai, o mru labei pakilo. ;o is kur zinai? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-25
22:00:37
| Nuoroda
nes mačiau čia su 19,26 įstojusių, o aš į MRU su 18,89 neįstojau, kur pernai 18,26 buvo arba mane išdūrė. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-25
23:09:29
| Nuoroda
grečius rašė:
nes mačiau čia su 19,26 įstojusių, o aš į MRU su 18,89 neįstojau, kur pernai 18,26 buvo arba mane išdūrė. tiesiog VU daug vf vietu(daugiau nei puse teises krepseliu), o MRU - mazai. Stai ir viskas |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-25
23:52:40
| Nuoroda
Sveiki, būsimieji kursiokai Kažką girdėjau apie bendrą skype chat'ą - pridėkit ir mane kas, jei nesunku. Ieškokit tuo pačiu nick'u, kaip ir čia. Beje, kada planuojama fuksų stovykla? Labai norėčiau sudalyvauti. Klasiokas įstojo į VU medicinos fakultetą ir sakė, kad ten fuksai jau rugpjūčio 2-4 dienomis. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
00:15:01
| Nuoroda
Nesuprantu rašė:
Sveiki, būsimieji kursiokai Kažką girdėjau apie bendrą skype chat'ą - pridėkit ir mane kas, jei nesunku. Ieškokit tuo pačiu nick'u, kaip ir čia. Beje, kada planuojama fuksų stovykla? Labai norėčiau sudalyvauti. Klasiokas įstojo į VU medicinos fakultetą ir sakė, kad ten fuksai jau rugpjūčio 2-4 dienomis. bus rugpjūčio 9 - 11 dienomis.: ) |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
00:17:52
| Nuoroda
grytė rašė:
Nesuprantu rašė:
Sveiki, būsimieji kursiokai Kažką girdėjau apie bendrą skype chat'ą - pridėkit ir mane kas, jei nesunku. Ieškokit tuo pačiu nick'u, kaip ir čia. Beje, kada planuojama fuksų stovykla? Labai norėčiau sudalyvauti. Klasiokas įstojo į VU medicinos fakultetą ir sakė, kad ten fuksai jau rugpjūčio 2-4 dienomis. bus rugpjūčio 9 - 11 dienomis.: ) O kaip dėl registracijos, mokesčio ir kitų formalumų? :) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
00:32:20
| Nuoroda
Nesuprantu rašė:
grytė rašė:
Nesuprantu rašė:
Sveiki, būsimieji kursiokai Kažką girdėjau apie bendrą skype chat'ą - pridėkit ir mane kas, jei nesunku. Ieškokit tuo pačiu nick'u, kaip ir čia. Beje, kada planuojama fuksų stovykla? Labai norėčiau sudalyvauti. Klasiokas įstojo į VU medicinos fakultetą ir sakė, kad ten fuksai jau rugpjūčio 2-4 dienomis. bus rugpjūčio 9 - 11 dienomis.: ) O kaip dėl registracijos, mokesčio ir kitų formalumų? :) kai ateisi pasirašyt sutarties su universitetu, tau viską išsamiai ir maloniai paaiškins, papasakos ir atsakys į visus rūpimus klausimus.: ) |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
00:38:54
| Nuoroda
grytė rašė:
Nesuprantu rašė:
grytė rašė:
Nesuprantu rašė:
Sveiki, būsimieji kursiokai Kažką girdėjau apie bendrą skype chat'ą - pridėkit ir mane kas, jei nesunku. Ieškokit tuo pačiu nick'u, kaip ir čia. Beje, kada planuojama fuksų stovykla? Labai norėčiau sudalyvauti. Klasiokas įstojo į VU medicinos fakultetą ir sakė, kad ten fuksai jau rugpjūčio 2-4 dienomis. bus rugpjūčio 9 - 11 dienomis.: ) O kaip dėl registracijos, mokesčio ir kitų formalumų? :) kai ateisi pasirašyt sutarties su universitetu, tau viską išsamiai ir maloniai paaiškins, papasakos ir atsakys į visus rūpimus klausimus.: ) Faaaaak. Iki ryt ryto laukt ;/// Gal kas turi kilą kantrybės parduot? ;] |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
00:39:46
| Nuoroda
mane ir i skype: vitocardeone
|
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
01:35:11
| Nuoroda
Sveiki! Taipogi cia istojau (vnf). Tik nezinau, kokius reikia vezti dokumentus, kad irodyti, jog turiu teise i lengvata, gal kas zino ? (Tevai zuve, abudu) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
02:46:18
| Nuoroda
Būtų puiku, jei ir mane priconnectintumėt, jei yra skype chat'as. Nick'as: joostulke
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
11:35:36
| Nuoroda
CreAtinE rašė:
Sveiki! Taipogi cia istojau (vnf). Tik nezinau, kokius reikia vezti dokumentus, kad irodyti, jog turiu teise i lengvata, gal kas zino ? (Tevai zuve, abudu) Jei neklystu, reiketu eiti i savivaldybe ir ten tau isduos pazyma apie seimos sudeti |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
17:45:08
| Nuoroda
Sveiki, visi kas nauji, čia jūsų jau pažįstamas antrakursis wilis savo tikrajame amplua Pastebėjau, kad keičiatės skypais, noriu pasiūlyt pasikeist ir Facebook'ais. Kas norit išgirst apie teisę ar baraką iš pirmų lūpų ar šiaip norit susipažint, nebijokit, kvieskit fb: Minvydas Baltušis. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
21:40:14
| Nuoroda
Gal yra įmanoma sužinoti paskaitų tvarkaraščius pirmam kursui ? Įdomu, kas dėstys ir pnš. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
21:47:48
| Nuoroda
sveiki, nezinau cia ar ne cia klausiu, bet tikiuos bus tokiu geru ir atsakys :] kai vaziuoji daryti sutarti tai reikia vaziuoti i ta fakulteta kur mokysies ar i universiteta? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
21:56:11
| Nuoroda
ssharka rašė:
sveiki, nezinau cia ar ne cia klausiu, bet tikiuos bus tokiu geru ir atsakys :] kai vaziuoji daryti sutarti tai reikia vaziuoti i ta fakulteta kur mokysies ar i universiteta? ai jau ereikia , susiradau ;D |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
22:02:57
| Nuoroda
metames kokie 2-4 zmones ir nuomojames ka nors, dvj? |
|
|