VU teisė
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-25 21:40:43 | Nuoroda

Keista, kad Vu balas liko toks pat, kaip pernai, o mru labei pakilo. ;o

Žinutė parašyta: 2010-07-25 21:45:37 | Nuoroda

klasiokas i MRU Teise ir valdyma  istojo su LT - 6 %, anglu 49%, istorijos 9%. Zinoma, VNF, bet istot tikrai nesunku :)

• Istorija / VBE 79
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 95
  • Matematika / VBE 44
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 89
Žinutė parašyta: 2010-07-25 21:54:57 | Nuoroda

aš apie Vf kalbu, nes pagal pernai metus turėjau žymiai geresnį balą ir neįstojau VF niekur, kur tikrai norėjau. Todėl studijuosiu Vu teisę mokamai.

Žinutė parašyta: 2010-07-25 21:58:33 | Nuoroda
grečius rašė:

Keista, kad Vu balas liko toks pat, kaip pernai, o mru labei pakilo. ;o

is kur zinai? :)

• Matematika / VBE 99
Žinutė parašyta: 2010-07-25 22:00:37 | Nuoroda

nes mačiau čia su 19,26 įstojusių, o aš į MRU su 18,89 neįstojau, kur pernai 18,26 buvo :) arba mane išdūrė.

Žinutė parašyta: 2010-07-25 23:09:29 | Nuoroda
grečius rašė:

nes mačiau čia su 19,26 įstojusių, o aš į MRU su 18,89 neįstojau, kur pernai 18,26 buvo :) arba mane išdūrė.

tiesiog VU daug vf vietu(daugiau nei puse teises krepseliu), o MRU - mazai. Stai ir viskas ;)

• Istorija / VBE 100
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 100
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 88
Žinutė parašyta: 2010-07-25 23:52:40 | Nuoroda

Sveiki, būsimieji kursiokai :) Kažką girdėjau apie bendrą skype chat'ą - pridėkit ir mane kas, jei nesunku. Ieškokit tuo pačiu nick'u, kaip ir čia.

Beje, kada planuojama fuksų stovykla? Labai norėčiau sudalyvauti. Klasiokas įstojo į VU medicinos fakultetą ir sakė, kad ten fuksai jau rugpjūčio 2-4 dienomis.

• Istorija / VBE 79
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 86
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 97
Žinutė parašyta: 2010-07-26 00:15:01 | Nuoroda
Nesuprantu rašė:

Sveiki, būsimieji kursiokai :) Kažką girdėjau apie bendrą skype chat'ą - pridėkit ir mane kas, jei nesunku. Ieškokit tuo pačiu nick'u, kaip ir čia.

Beje, kada planuojama fuksų stovykla? Labai norėčiau sudalyvauti. Klasiokas įstojo į VU medicinos fakultetą ir sakė, kad ten fuksai jau rugpjūčio 2-4 dienomis.

bus rugpjūčio 9 - 11 dienomis.: )

Žinutė parašyta: 2010-07-26 00:17:52 | Nuoroda
grytė rašė:
Nesuprantu rašė:

O kaip dėl registracijos, mokesčio ir kitų formalumų? :)

• Istorija / VBE 79
Žinutė parašyta: 2010-07-26 00:32:20 | Nuoroda
Nesuprantu rašė:
grytė rašė:
Nesuprantu rašė:

kai ateisi pasirašyt sutarties su universitetu, tau viską išsamiai ir maloniai paaiškins, papasakos ir atsakys į visus rūpimus klausimus.: )

Žinutė parašyta: 2010-07-26 00:38:54 | Nuoroda
grytė rašė:
Nesuprantu rašė:
grytė rašė:
Nesuprantu rašė:

kai ateisi pasirašyt sutarties su universitetu, tau viską išsamiai ir maloniai paaiškins, papasakos ir atsakys į visus rūpimus klausimus.: )

Faaaaak. Iki ryt ryto laukt ;/// Gal kas turi kilą kantrybės parduot? ;]

• Istorija / VBE 79
Žinutė parašyta: 2010-07-26 00:39:46 | Nuoroda

mane ir i skype: vitocardeone

• Istorija / VBE 90
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 92
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 91
Žinutė parašyta: 2010-07-26 01:35:11 | Nuoroda

Sveiki! Taipogi cia istojau (vnf). Tik nezinau, kokius reikia vezti dokumentus, kad irodyti, jog turiu teise i lengvata, gal kas zino ? :) (Tevai zuve, abudu)
 O mano skype: rideris007, pridekite prie grupes, jeigu tokia yra. Aciu!

• Istorija / VBE 86
  • Lietuvių kalba (valstybinė) / VBE 75
  • Matematika / VBE 65
  • Užsienio kalba (rusų) / VBE 72
Žinutė parašyta: 2010-07-26 02:46:18 | Nuoroda

Būtų puiku, jei ir mane priconnectintumėt, jei yra skype chat'as. Nick'as: joostulke :)

Žinutė parašyta: 2010-07-26 11:35:36 | Nuoroda
CreAtinE rašė:

Sveiki! Taipogi cia istojau (vnf). Tik nezinau, kokius reikia vezti dokumentus, kad irodyti, jog turiu teise i lengvata, gal kas zino ? :) (Tevai zuve, abudu)
 O mano skype: rideris007, pridekite prie grupes, jeigu tokia yra. Aciu!

Jei neklystu, reiketu eiti i savivaldybe ir ten tau isduos pazyma apie seimos sudeti :)

• Istorija / VBE 100
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 100
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 88
Žinutė parašyta: 2010-07-26 17:45:08 | Nuoroda

Sveiki, visi kas nauji, čia jūsų jau pažįstamas antrakursis wilis savo tikrajame amplua ;) Pastebėjau, kad keičiatės skypais, noriu pasiūlyt pasikeist ir Facebook'ais. Kas norit išgirst apie teisę ar baraką iš pirmų lūpų ar šiaip norit susipažint, nebijokit, kvieskit fb: Minvydas Baltušis.

• Geografija / MBE 10
  • Istorija / VBE 89
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 93
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 96
Žinutė parašyta: 2010-07-26 21:40:14 | Nuoroda

Gal yra įmanoma sužinoti paskaitų tvarkaraščius pirmam kursui ? Įdomu, kas dėstys ir pnš. 

• Istorija / VBE 79
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 95
  • Matematika / VBE 44
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 89
Žinutė parašyta: 2010-07-26 21:47:48 | Nuoroda

sveiki, nezinau cia ar ne cia klausiu, bet tikiuos bus tokiu geru ir atsakys :] kai vaziuoji daryti sutarti tai reikia vaziuoti i ta fakulteta kur mokysies ar i universiteta?

Žinutė parašyta: 2010-07-26 21:56:11 | Nuoroda
ssharka rašė:

sveiki, nezinau cia ar ne cia klausiu, bet tikiuos bus tokiu geru ir atsakys :] kai vaziuoji daryti sutarti tai reikia vaziuoti i ta fakulteta kur mokysies ar i universiteta?

ai jau ereikia , susiradau ;D

Žinutė parašyta: 2010-07-26 22:02:57 | Nuoroda

metames kokie 2-4 zmones ir nuomojames ka nors, dvj?

• Matematika / VBE 99
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą