Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-27
19:44:25
| Nuoroda
EgleB rašė:
Sveiki, įstojau ir aš į teisę būtų įdomu susipažinti dar iki mokslų pradžios gal yra koks forumas VU TF fuksams? :) Yra skype chat'as Parašyk nick'ą |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-27
19:45:16
| Nuoroda
Sveiki, būsimi kolegos |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-27
20:00:16
| Nuoroda
little-fay- |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-27
20:06:06
| Nuoroda
Hey, Cartman, tj karoč bus nemažai iš mūsų nuostabaus miestuko Blogas žmogus Panevėžietis ir berod dar panelę mačiau kažkur vieną iš Pnv. Reikėtų pabendraut, susipažint |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-27
20:16:18
| Nuoroda
Sveikas Partizan, malonu, kad irgi yra panevezieciu Taip, as i mokama, egzu uzteko, bet metinis matematikos 5 sugadino man viska Beje, ar daug is jusu kelsis gyvent i bendrabuti ? Kiek girdejau, teisininku bendrabuciai pakankamai neblogi, ir ramus, ir netoli fakulteto. Be to, paziurekit filmuka apie si fakuleteta - www.youtube.com/watch?v=-iixt6DU0FE , labai graziai viskas pateikta |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-27
20:19:20
| Nuoroda
Aš irgi girdėjau, kad TF bendrabučiai neblogi tai tikiuosi, kad ir man ten vietelė kokia atsiras o kur būtų galima pasižiūrėti konkursinius balus? na - koks didžiausias ir mažiausias? :) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-27
20:21:42
| Nuoroda
www.lamabpo.lt , diagramoje galima matyti juos |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-27
20:22:12
| Nuoroda
Beje, VU labai lengva buvo pasirašyti sutartį respectas už greitą darbą jiems užtrukau šiandien ~5min, o draugės MRU ir VGTU laukė baisines eiles. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-27
20:24:28
| Nuoroda
Cartman rašė:
www.lamabpo.lt , diagramoje galima matyti juos ačiū, beje, gal jūs čia ir facebooc'ais kokiais pasikeičiate, nes aš kažkaip atsilikusi nuo šitų visų studentiškų dalykų negaliu patikėti, kad tikrai įstojau visgi, būtų įdomu susipažinti. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-27
20:26:01
| Nuoroda
mano vardas Arminas Abramavičius, tai jei kas turit facebooke, tai pakvieskit draugaut, butu irgi malonu susipazint |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-27
20:28:43
| Nuoroda
Cartman rašė:
Sveikas Partizan, malonu, kad irgi yra panevezieciu Taip, as i mokama, egzu uzteko, bet metinis matematikos 5 sugadino man viska Beje, ar daug is jusu kelsis gyvent i bendrabuti ? Kiek girdejau, teisininku bendrabuciai pakankamai neblogi, ir ramus, ir netoli fakulteto. Be to, paziurekit filmuka apie si fakuleteta - www.youtube.com/watch?v=-iixt6DU0FE , labai graziai viskas pateikta Oooo taip, mūsų barakėlis tikrai geras Deja mums teko pergyvent remontą, bet po remonto viskas tikrai šaunu. Svarbiausia susirast tinkamą gyvenimo draugą, nes kai kartu gyvensit, jus sies šis tas daugiau nei draugystė DD T.y. bendras gyvenimas... Didžiausias bendriko pliusas yra tai, kad fakas šalia, kad niekada nebus liūdna ir tai, kad visada viską žinosit |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-27
20:29:50
| Nuoroda
Kaip jau minėjau, kvieskit drąsiai, aš antrakursis, ale vistiek kolega. Fb ---> Minvydas Baltušis |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-27
20:35:35
| Nuoroda
Partizan, o kaip praėjo pirmieji studijų metai? :) mane visi gąsdina, kad VU mokytis neįmanoma, o teisė - pragaras žemėje |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-27
20:36:02
| Nuoroda
EgleB rašė:
Partizan, o kaip praėjo pirmieji studijų metai? :) mane visi gąsdina, kad VU mokytis neįmanoma, o teisė - pragaras žemėje Taip ir yra |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-27
20:41:44
| Nuoroda
Vis tiek aš noriu ten |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-27
20:51:03
| Nuoroda
EgleB rašė:
Vis tiek aš noriu ten Taip, ten nėra lengva, bet jei sugebėjai baigt gerai, gerai egzus išlaikyt, tai ir sugebėsi studijuot. Be skolų mokytis yra tikrai sunku, labai daug laiko atima, bet įmanoma, o jei ir gausi kokią skolą, tai tikrai nėra gyvenimo pabaiga. Sunkiausia įstot ir praeit 1 bei 3 kursus, bent jau antras pusmetis tikrai buvo sunkus, susikirto apie 100 kursiokų... Berods buvo rotacijos rezultatai įkelti čia. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-27
21:03:36
| Nuoroda
Oho, tai sunkūs egzaminai buvo? Bet matematikos nereikia mokytis? :) Beje, ten bendrabučiai kažkur prie fakulteto, ar ne? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-27
21:10:49
| Nuoroda
EgleB rašė:
Oho, tai sunkūs egzaminai buvo? Bet matematikos nereikia mokytis? :) Beje, ten bendrabučiai kažkur prie fakulteto, ar ne? Taip, egzaminai tikrai sunkūs. Na bent jau pirmą pusmetį nebus sunku, tiesiog viskas nauja, tad atrodys baugiai, bet kai pamatysit antrą pusmetį... Net ir mokydamasis nesi garantuotas dėl išlaikymo. O matematikos, ačių Dievui, tikrai nėra O bendrabučiai tikrai arti 5-10 minučių nuo fakulteto, priklausomai kaip greitai eini. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-27
21:18:39
| Nuoroda
Jėga tai nereikės belstis per visą miestą iki fakulteto matematika :< džiugu, kad jos nebus )) beje, dėl tų diagramų: ten tas skaičiukas žalias prie konkursinio balo rodo kelinta įstojai, ar kaip? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-27
21:28:05
| Nuoroda
Taip, tas skaiciukas rodo tave. O ta linija yra pereinamasis balas. |
|
|