Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-06-01
18:09:09
| Nuoroda
Kas planuoja stoti šiais metais į kultūros vadybą? |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-02
16:15:40
| Nuoroda
aš mąstau apie šią specialybę. būtų įdomu išgirsti studijuojančių nuomonę |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-14
14:03:39
| Nuoroda
Aš taip pat mėginsiu, tik ją rašiau 4 numeriu |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-19
13:45:33
| Nuoroda
Na as irgi planuoju.. Ar tiesa, kad uz muzikos mokyklos baigima ir konkursu laimejima duoda papildomu balu?? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-19
18:36:47
| Nuoroda
o vis dar Kaune?:> |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-22
15:59:08
| Nuoroda
Taip, vis dar Kaune. |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-23
17:41:01
| Nuoroda
rašiau ir aš šią spec. bet būtų tikrai įdomu išgirsi studijuojančių nuomonę. kas ir kaip ten? ar pabaigus šią spec. yra galimybė įsidarbinti ir pan. |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-27
17:47:21
| Nuoroda
Rajne rašė:
Na as irgi planuoju.. Ar tiesa, kad uz muzikos mokyklos baigima ir konkursu laimejima duoda papildomu balu??
Labai gaila, bet šiais metais jau neduoda...
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-27
23:22:52
| Nuoroda
Car0line rašė:
Rajne rašė:
Na as irgi planuoju.. Ar tiesa, kad uz muzikos mokyklos baigima ir konkursu laimejima duoda papildomu balu??
Labai gaila, bet šiais metais jau neduoda... Tikrai, kad gaila..
|
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-07-01
15:46:41
| Nuoroda
Sveiki Norėjot studijuojančios nuomonės - klauskit. Praeitais metais įstojau į šią specialybę ir dabar sėkmingai pabaigiau pirmą kursą Kolkas tikrai nesigailiu, kad čia studijuoju, man patinka, įdomios paskaitos, labai įdomūs ir skirtingi žmonės susirenka Fakultetas pačiame Kauno senamiesty (mm) Nuostabi aplinka Pati buvau iš kito miesto, bet va dabar labai smagu gyventi Kaune
Jei kas dar domina - klausit |
Žinutė parašyta:
2010-07-01
20:48:38
| Nuoroda
Labas, as kol kas esu parasiusi sia specialybe pirmu nr., o Kaune nesigaudau, tad megciau paklausti TAMSTU, KURIE GAUDOSI KAUNE :) : kokie rajonai yra arciausiai VU KHF? bo netycia galiu issinuomot buta priemiesty ir reiks su traktorium nusikasinet sniega nuo kelio kasdien po to |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-01
20:58:34
| Nuoroda
Kika rašė:
Sveiki Norėjot studijuojančios nuomonės - klauskit. Hey, gal zinai, kaip ten pas jus atrodo istestine siu studiju forma? Nes girdejau, kad zodis "istestines" yra labai neapibreztas - viename universitete tai tas pats, kaip neakivaizdines, kitame tai gali reiksti vakarines, ar net retas dienines paskaitas |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-03
15:08:15
| Nuoroda
ememdemz rašė:
Labas, as kol kas esu parasiusi sia specialybe pirmu nr., o Kaune nesigaudau, tad megciau paklausti TAMSTU, KURIE GAUDOSI KAUNE :) : kokie rajonai yra arciausiai VU KHF? bo netycia galiu issinuomot buta priemiesty ir reiks su traktorium nusikasinet sniega nuo kelio kasdien po to VU KHF yra senamiestyje, pačiame Kauno centre. Siūlyčiau žemėlapį pastudijuot, nes šiaip gyvenant aleksote, vilijampolėje ar žaliakalnyje, kurie irgi atrodo visai netoli fakulteto, atstumas šioks toks yra Iš kitos pusės, pažįstu studentų, kurie gyvena toliau ir tikrai nesiskundžia dėl atstumo. Į pagalbą studentams ateina viešasis transportas. |
Žinutė parašyta:
2010-07-03
15:09:13
| Nuoroda
ememdemz rašė:
Kika rašė:
Sveiki Norėjot studijuojančios nuomonės - klauskit. Hey, gal zinai, kaip ten pas jus atrodo istestine siu studiju forma? Nes girdejau, kad zodis "istestines" yra labai neapibreztas - viename universitete tai tas pats, kaip neakivaizdines, kitame tai gali reiksti vakarines, ar net retas dienines paskaitas Oj deja apie ištęstines studijas nieko nežinau.... Pati studidjuoju dieniniame O kodėl nori rinktis ištęstines? |
Žinutė parašyta:
2010-07-03
15:34:15
| Nuoroda
o kokios perspektyvos baigius sia specialybe, darbo imanoma gauti? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-03
15:44:18
| Nuoroda
Kika rašė:
ememdemz rašė:
Kika rašė:
Sveiki Norėjot studijuojančios nuomonės - klauskit. Hey, gal zinai, kaip ten pas jus atrodo istestine siu studiju forma? Nes girdejau, kad zodis "istestines" yra labai neapibreztas - viename universitete tai tas pats, kaip neakivaizdines, kitame tai gali reiksti vakarines, ar net retas dienines paskaitas Oj deja apie ištęstines studijas nieko nežinau.... Pati studidjuoju dieniniame O kodėl nori rinktis ištęstines? Nes man patinka letas tempas. Tada kazkaip smagiau gyvent. Jauciuosi atviresne kitoms pasaulio teikiamoms galimybems, hehe. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-03
15:56:02
| Nuoroda
negalvojantis rašė:
o kokios perspektyvos baigius sia specialybe, darbo imanoma gauti? VISKAS yra imanoma |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-05
13:38:30
| Nuoroda
labai teisingai pasakyta ememdemz |
Žinutė parašyta:
2010-07-05
15:28:52
| Nuoroda
esu girdėjusi apie šitą specialybę,tik niekaip neprisiruošiu sužinoti kur ją galima rasti,tai gal pasakytumėt kur ji randasi,kad niekur knistis nereiktu |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-05
15:34:22
| Nuoroda
Ganyta rašė:
esu girdėjusi apie šitą specialybę,tik niekaip neprisiruošiu sužinoti kur ją galima rasti,tai gal pasakytumėt kur ji randasi,kad niekur knistis nereiktu Yra VU Kauno humanitriniam fakultete, t.p. Vilniaus kolegijoj, dar atrodo Klaipedos, Zemaitijos kolegijose.. |