Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-06-08
17:56:21
| Nuoroda
tevams is karto pasakiau - i ekonomika(nenoriu gyventi skaiciu pasauly), vadyba (ju visur pilna, ir be diplomo), teise(nemoku kalti, mokytis atmintimnai) tikrai nestosiu. Neidomu, nepatinka. zadu stot i japonologija (pabandysiu... gal istosiu...?), kulturos istorija ir antropologija arba istorija. (neperspektyvu, bet man svarbiau, kad patiktu) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-08
18:36:17
| Nuoroda
wft?kas ta japonologija,čia gal apie japonijos kultūrą ir t.t...? |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-06-08
22:14:07
| Nuoroda
politologija,ekonomika,teisė - labai įdomios ir perspektyvios specialybės, tačiau manau yra LAAABAI mažai tikrai motyvuotų stojančiųjų |
Žinutė parašyta:
2010-06-08
22:31:34
| Nuoroda
swlabr rašė:
politologija,ekonomika,teisė - labai įdomios ir perspektyvios specialybės, tačiau manau yra LAAABAI mažai tikrai motyvuotų stojančiųjų Na o kur pats/pati stosi/stosite?... |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-08
22:32:45
| Nuoroda
swlabr rašė:
politologija,ekonomika,teisė - labai įdomios ir perspektyvios specialybės, tačiau manau yra LAAABAI mažai tikrai motyvuotų stojančiųjų Stojama neturint užsibrėžto tikslo,arba kur pakliuvo,kur priims... |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-08
22:38:09
| Nuoroda
KarabinaS rašė:
swlabr rašė:
politologija,ekonomika,teisė - labai įdomios ir perspektyvios specialybės, tačiau manau yra LAAABAI mažai tikrai motyvuotų stojančiųjų Na o kur pats/pati stosi/stosite?... i nesamones o cia stoja,nes matyt mano ,jog labai perspektyvu, taciau jei nera motyvacijos tai manau ,jog ne kazin kas gaunas ;D |
Žinutė parašyta:
2010-06-08
22:41:41
| Nuoroda
Ne o rimtai žmogau kur tu žadi stoti? |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-08
22:51:51
| Nuoroda
KarabinaS rašė:
Ne o rimtai žmogau kur tu žadi stoti? filosofiją ,istoriją ir žurnalistiką rašysiu |
Žinutė parašyta:
2010-06-08
23:00:37
| Nuoroda
swlabr rašė:
KarabinaS rašė:
Ne o rimtai žmogau kur tu žadi stoti? filosofiją ,istoriją ir žurnalistiką ra Motyvuotas..?? |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-08
23:01:57
| Nuoroda
KarabinaS rašė:
swlabr rašė:
KarabinaS rašė:
Ne o rimtai žmogau kur tu žadi stoti? filosofiją ,istoriją ir žurnalistiką ra Motyvuotas..?? į pirmus du - taip , į paskutinį - vargiai as ji |
Žinutė parašyta:
2010-06-08
23:07:10
| Nuoroda
swlabr rašė:
KarabinaS rašė:
swlabr rašė:
KarabinaS rašė:
Ne o rimtai žmogau kur tu žadi stoti? filosofiją ,istoriją ir žurnalistiką ra Motyvuotas..?? į pirmus du - taip , į paskutinį - vargiai as ji Mldc.. |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-08
23:10:34
| Nuoroda
KarabinaS rašė:
swlabr rašė:
KarabinaS rašė:
swlabr rašė:
KarabinaS rašė:
Ne o rimtai žmogau kur tu žadi stoti? filosofiją ,istoriją ir žurnalistiką ra Motyvuotas..?? į pirmus du - taip , į paskutinį - vargiai as ji Mldc.. na gal man tik atrodo ,kad motyvuota, motyvacini sekes parasyt neturejau praktikos nei filosofijoj, nei istorijoj tai labai sunku pasakyti is tiesu |
Žinutė parašyta:
2010-06-08
23:14:10
| Nuoroda
Tai daug nemotyvuotų meta tas specialybes, sužino, ką nori galiausiai studijuoti, supranta, kad nieko ten prestižiško nėra ir neverta laiko gaišti arba galiausiai susidomi tuo, ką studijuoja |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-08
23:23:02
| Nuoroda
Ak taip rašė:
Tai daug nemotyvuotų meta tas specialybes, sužino, ką nori galiausiai studijuoti, supranta, kad nieko ten prestižiško nėra ir neverta laiko gaišti arba galiausiai susidomi tuo, ką studijuoja arba susipranta,bet nemeta |
Žinutė parašyta:
2010-06-08
23:31:38
| Nuoroda
o aš stojau neitin motyvuota, bet su laiku motyvacija vis stiprėja ir dabar neįsivaizduoju kitos srities, ką galėčiau ir norėčiau ir kas man būtų įdomu studijuot. arba mano jau mąstymas paveiktas.:D |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-08
23:50:50
| Nuoroda
anonimiška rašė:
o aš stojau neitin motyvuota, bet su laiku motyvacija vis stiprėja ir dabar neįsivaizduoju kitos srities, ką galėčiau ir norėčiau ir kas man būtų įdomu studijuot. arba mano jau mąstymas paveiktas.:D Ka studijuoji? |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-08
23:54:00
| Nuoroda
swlabr rašė:
arba susipranta,bet nemeta Tai jau čia kalta mokslo sistema, o kiek žinau bent jau VU EF daug ką lengvai nusirašyti galima, ir šiaip nėra sudėtinga mokytis. Būtų kitaip, greitai tie nemotyvuoti išeitų:) |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-09
00:03:01
| Nuoroda
KarabinaS rašė:
anonimiška rašė:
o aš stojau neitin motyvuota, bet su laiku motyvacija vis stiprėja ir dabar neįsivaizduoju kitos srities, ką galėčiau ir norėčiau ir kas man būtų įdomu studijuot. arba mano jau mąstymas paveiktas.:D Ka studijuoji? teisę.:D |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-09
00:05:26
| Nuoroda
nice..kur studini?ar sunku? |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-09
00:05:57
| Nuoroda
jei ką gali i privatą parašyti.. |