Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-06-13
14:28:31
| Nuoroda
Sveiki. Gal yra besiruošiančių stoti į vaidybą ar jau besimokančių ten? Pasidalinkite svo įspūdžiais, nuomonėmis.... Bet kuo.... Ką ruošiate stojamiesiems? |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-06-13
16:27:54
| Nuoroda
Aš stosiu. Stengiuosi paruošt viską, ko reikalauja. O kažin egzamino patalpoj bus tik komisija ar ir visi stojantieji? |
Žinutė parašyta:
2010-06-13
17:14:49
| Nuoroda
Nežinau. Jaučiu visi. Bent per konsultaciją, kai ant scenos lipom, tai visi buvo....... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-13
17:54:12
| Nuoroda
Į teatrą stosi? |
Žinutė parašyta:
2010-06-13
20:54:57
| Nuoroda
Nežinau. Labai norėčiau išbandyti savo jėgas šioje srityje, bet niekaip nespėsiu programos paruošti. Matai, prisiėmiau egzaminų daug (5) tai dabar nieko nespėju. Paskutinis egzaminas birželio 16-tą, o 17-tą jau reikia Vilniuj būti, konsultacijoj..... Tai... Programos praktiškai nieko neturiu ir nėra, kada ruošti, tad... Kogero nuplauks šitos mano iliuzijos.... O tu galvoji apie kino ar teatro vaidybą? (Aš apie kiną mąsčiau) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-13
21:10:08
| Nuoroda
Aš tai į teatrą stosiu, šiaip šokį dar tik vakar susistačiau, etiudus irgi panašiai, o kūrinių ištraukų tai turiu visokių. Na, žiūrėk, kaip suspėsi, nors šiaip reikėtų ateit pasiruošus, bent jau į teatrą tai bus nemaža atrankėlė. |
Žinutė parašyta:
2010-06-15
12:39:46
| Nuoroda
Tai aš ir nežinau, eiti-neiti.... Man dar atstumas nemažas, tai išvis.... O dabar dar ir ruošimuisi nėra laiko... Ryt egzaminas biologijos......... Ech... Nežinau, kaip bus.... Visai nepasiruošus eiti net neapsimoka. O dėl tų atrankų, tai kiek aš supratau pirmas turas bus bendrai ir į teatrą ir į kiną stojantiems.... Bet kad reikalavimai kiek kiti...... Tai irgi įdomiai.... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-17
16:24:09
| Nuoroda
Labai idomu kaip jums sekesi? :) Jei nesunku gal galetumete papasakoti kol ivykiai dar sviezus? |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-17
23:40:54
| Nuoroda
Apie kokius tu cia ivykius? ;D Stojamieji tik ryt, jei ka, prasideda. Ir as, deja, nusprendziau nedalyvauti............. |
|
|