Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-06-24
14:21:14
| Nuoroda
7day rašė:
Bet kaip man nepatinka, kad tik mokyklose galima bus sužinot, negaliu.... Tai jei ir bus anksčiau tie rezultatai, vistiek jei neisim į mokyklą tai ir nesužinosim ir ypač nenoriu, kad man pavaduotoja į akis pasakytų rezultatą, jau geriau sužinočiau ramiai būdama namie.. Sakau, gal reikės paskambint į mokyklą, o ne eit ten Va va, aš irgi visai norėčiau viena sau tyliai 'suvirškinti' savo rezultatus, ir tik tuomet, kai jau apsiprasiu, pranešti apie juos kitiems. |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-06-24
14:24:40
| Nuoroda
Na, aš galvoju, kad arba pavaduotoja (ar kitas asmuo) paklaus tavo vardo pavardės ir pats pasakys tau rezultatus arba viskas bus surašyta pagal asmens kodą ir pats tada galėsi pasitikrinti. Nes kitu atveju, kuomet būtų surašyti visų vardai ir pavardės, tai žmogus galėtų pasižiūrėti ne tik savo, bet ir kitų rezultatus. Kaip suprantu, tai rezultatai negali būti viešai skelbiami visiems. Taip kaip ir internete. Vargu ar juos skelbs visiems su vardu ir pavarde. Veikiau bus kiekvienam parašyta lamabpo.lt jo rezultati arba atsiųsti į paštą (liepos 9 d.) |
Žinutė parašyta:
2010-06-24
14:25:45
| Nuoroda
oniponi rašė:
7day rašė:
Bet kaip man nepatinka, kad tik mokyklose galima bus sužinot, negaliu.... Tai jei ir bus anksčiau tie rezultatai, vistiek jei neisim į mokyklą tai ir nesužinosim ir ypač nenoriu, kad man pavaduotoja į akis pasakytų rezultatą, jau geriau sužinočiau ramiai būdama namie.. Sakau, gal reikės paskambint į mokyklą, o ne eit ten Va va, aš irgi visai norėčiau viena sau tyliai 'suvirškinti' savo rezultatus, ir tik tuomet, kai jau apsiprasiu, pranešti apie juos kitiems. Pritariu |
Žinutė parašyta:
2010-06-24
14:28:28
| Nuoroda
O aš noriu,kad man praneštų mano pavaduotoja kuri yra labai graži ir dar jauna...Ten tai kojos.. |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-24
15:05:04
| Nuoroda
KarabinaS rašė:
O aš noriu,kad man praneštų mano pavaduotoja kuri yra labai graži ir dar jauna...Ten tai kojos.. O jeigu neislaikai egzo,jauti koks gruzas tada bus jei i akis paziuret?;D Pagalvos...nu ir nevykelis ;D |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-24
15:05:58
| Nuoroda
KarabinaS rašė:
O aš noriu,kad man praneštų mano pavaduotoja kuri yra labai graži ir dar jauna...Ten tai kojos.. jau taip prajuokino ;DDD |
Žinutė parašyta:
2010-06-24
15:10:03
| Nuoroda
"Ten tai kojos..." ;DDD |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-24
17:31:01
| Nuoroda
Mane siaubas apima, kai pagalvoju, kad mano darbas guli kazkur istaisytas ir taskai parasyti, tik as ju nezinau.. Va siandien sapnavau, kad 9 procentus gavau is lietuviu |
Žinutė parašyta:
2010-06-24
17:36:58
| Nuoroda
živilė rašė:
Mane siaubas apima, kai pagalvoju, kad mano darbas guli kazkur istaisytas ir taskai parasyti, tik as ju nezinau.. Va siandien sapnavau, kad 9 procentus gavau is lietuviu Tiesiog sapne pamiršto teleportuotis nulis į tavo smegenis, turėjo būti 90 |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-24
19:35:56
| Nuoroda
666666 rašė:
KarabinaS rašė:
O aš noriu,kad man praneštų mano pavaduotoja kuri yra labai graži ir dar jauna...Ten tai kojos.. O jeigu neislaikai egzo,jauti koks gruza ašs tada bus jei i akis paziuret?;D Pagalvos...nu ir nevykelis ;D O aš imsiu ir išlaikysiu tuos egzus...ir nemanau jei žmogus neišlaiko egzaminų tai jis jau yra traktuojamas kaip nevykėlis.. |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-24
19:37:56
| Nuoroda
sanemis rašė:
živilė rašė:
Mane siaubas apima, kai pagalvoju, kad mano darbas guli kazkur istaisytas ir taskai parasyti, tik as ju nezinau.. Va siandien sapnavau, kad 9 procentus gavau is lietuviu Tiesiog sapne pamiršto teleportuotis nulis į tavo smegenis, turėjo būti 90 Kaip optimistiškai. |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-25
12:57:41
| Nuoroda
sveiki, kai pildot ta prasyma internetu, o kur reikia sumoket uz ji pinigus? ir kaip sumoket? nes as nesuprantu |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-25
13:02:27
| Nuoroda
Nepavyzdinga rašė:
sveiki, kai pildot ta prasyma internetu, o kur reikia sumoket uz ji pinigus? ir kaip sumoket? nes as nesuprantu Registracija yra nemokama |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-25
22:08:04
| Nuoroda
tai uz ka ten reik moket? kazka girdejau apie kazkoki pervedima internetine bankininkyste |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-25
22:10:32
| Nuoroda
Ei, gal kas noretu pirkti bilietus i BITElanda? |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-25
22:34:09
| Nuoroda
Nepavyzdinga rašė:
tai uz ka ten reik moket? kazka girdejau apie kazkoki pervedima internetine bankininkyste Mokėsi kai įstosi, universtitetui, kai pasirašinėsi su juo sutartį. |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-26
03:01:16
| Nuoroda
Nepavyzdinga rašė:
sveiki, kai pildot ta prasyma internetu, o kur reikia sumoket uz ji pinigus? ir kaip sumoket? nes as nesuprantu Reikia man į sąskaitą pervest mokestį |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-27
11:32:14
| Nuoroda
rezultatu neatsiustu elpastu? kazkur girdejau kad taip gali but.. nes i mokykla nelabai noris eit:D |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-27
13:10:56
| Nuoroda
Nepavyzdinga rašė:
rezultatu neatsiustu elpastu? kazkur girdejau kad taip gali but.. nes i mokykla nelabai noris eit:D nezinau, ar visur taip, bet mum reikes eit i mokykla. blemba, tu rezultatu tai bijau gal labiau nei paciu egzaminu |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-27
13:49:03
| Nuoroda
matrica rašė:
Nepavyzdinga rašė:
rezultatu neatsiustu elpastu? kazkur girdejau kad taip gali but.. nes i mokykla nelabai noris eit:D nezinau, ar visur taip, bet mum reikes eit i mokykla. blemba, tu rezultatu tai bijau gal labiau nei paciu egzaminu pritariu matricai 3000 :D |
|
|