Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-14
17:51:07
| Nuoroda
o kiek valstybės finansuojamų vietų ,šiais metais, skirta viešajam administravime? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-15
08:35:00
| Nuoroda
systeme rašė:
O nėra tokio tipo kambarių, kad būtų ir wc, ir vonia? Visi kambariai tokie apie seno tipo bendrabucius kur vienas wc ir viena vonia ant auksto jau galima pamirsti VDU bendrabuciai tikrai siuolaikiski yta ir dvivieciu ir trivieciu. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-15
08:36:22
| Nuoroda
systeme rašė:
Norėčiau dar paklausti apie socialinę stipendiją. Na taip atsizvelgiama dar i i pajamas nepakanka to kad esate is daugiavaikės šeimos. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-15
08:38:13
| Nuoroda
justelyte rašė:
o kiek valstybės finansuojamų vietų ,šiais metais, skirta viešajam administravime? Sveiki, esame nusimatę 100 valstybės finansuojamų vietų ir 120 mokamų studijų. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-15
13:35:25
| Nuoroda
Laba diena. Labai norėčiau sužinoti ar su mano egzaminų įvertinimais yra galimybė įstoti į jūsų universitetą (VDU), į socialinių mokslų sritį (lietuvių kalba VBE 91, istorija 53, matematika 57, o metiniai pažymiai: lietuvių kalba 8A, anglų kalba 8A, matematika 8A, istorija 9A, informacinės technologijos 9A)? Mane domina teisė, psichologija ir socialinis darbas vf, bei teisė vnf. Ar verta mėginti rašyti prašymo viršuje, jeigu mano balai tokie maži? Kur mano konkursinis balas bėtų didžiausias?
|
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-15
15:13:36
| Nuoroda
kadangi neatsaket i mano klausima dar karta klausiukur galima paziureti GMF neakivaizdiniu paskaitu tvarkarasti |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-15
15:25:42
| Nuoroda
carolyna_ rašė:
Laba diena. Labai norėčiau sužinoti ar su mano egzaminų įvertinimais yra galimybė įstoti į jūsų universitetą (VDU), į socialinių mokslų sritį (lietuvių kalba VBE 91, istorija 53, matematika 57, o metiniai pažymiai: lietuvių kalba 8A, anglų kalba 8A, matematika 8A, istorija 9A, informacinės technologijos 9A)? Mane domina teisė, psichologija ir socialinis darbas vf, bei teisė vnf. Ar verta mėginti rašyti prašymo viršuje, jeigu mano balai tokie maži? Kur mano konkursinis balas bėtų didžiausias?
Sveiki, Jūsų balai tikrai nėra maži Labai džiugu, kad tokie gabūs moksleiviai nori studijuoti pas mus. Ralu jums įstoti į visas išvardibntas programas, realiausia yra į socialinį darbąm,, kadangi ten konkursas mažiausias. Sunku pasakyti kaip šiemet bus su teise ir psichologija kokiais balais ten stos. Pagal pernai metus jūsų balų kaip ir pakaktų. Na psichologijoje būtų jūsų auksčiausias balas. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-15
15:27:01
| Nuoroda
me2uza rašė:
kadangi neatsaket i mano klausima dar karta klausiukur galima paziureti GMF neakivaizdiniu paskaitu tvarkarasti Sveiki, tvarkaraštis dar yra ruošiamas. Jei norite sužinoti reiktų kreiptis į dekanatą. Nuo šių metų stojantieji jau nėra priimami į tokias studijas. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-15
15:54:40
| Nuoroda
na pamaciusi toki ats gavau laikina sokamane jau prieme i papildomas studijas neakivazdiniu,tai gal papildomas studijas dar galima neakivaizdziai lankyti? magistras irgi tik dieniniu? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-15
18:24:02
| Nuoroda
Laba diena. Norėčiau paklausti, ar su tokiais balais (istorija - 80 - metinis 8, lietuvių klb. - 13 ir anglų klb. - 45) galėčiau pretenduoti į VF etnologijos studijas? Pažiūrėjus į jūsų knygelę ir paskaičiavus balų skaičiuoklėje, tai taip. Ačiū už atsakymą. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-16
08:25:01
| Nuoroda
me2uza rašė:
na pamaciusi toki ats gavau laikina sokamane jau prieme i papildomas studijas neakivazdiniu,tai gal papildomas studijas dar galima neakivaizdziai lankyti? magistras irgi tik dieniniu? Priklauso nuo programos į kurias studijas įstojote, jei yra ištęstinė tų studijų forma, tai galima lankyti ir neakivaizdžiai. Magistras yra ir nuolatine studijų forma ir ištęstine, tačiau taip pat ne visos programos, tik pačios populiariausios. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-16
08:28:14
| Nuoroda
Viaukt rašė:
Laba diena. Norėčiau paklausti, ar su tokiais balais (istorija - 80 - metinis 8, lietuvių klb. - 13 ir anglų klb. - 45) galėčiau pretenduoti į VF etnologijos studijas? Pažiūrėjus į jūsų knygelę ir paskaičiavus balų skaičiuoklėje, tai taip. Ačiū už atsakymą. Jūsų konkursinis balas gaunasi 14,96, jei neturite geografijos metinio pažymio, kuris taip pat imamas skaičiuojant konkursinį balą. Turime nuliūdinti, bet pagal praėjusius metus, tai neįstotumėte, nes praeinamasis balas buvo 15,18. Galima tikėtis, kad šiemet balas truputėlį nukris ir įstosite, kas yra tikrai realu. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-16
09:02:29
| Nuoroda
sveiki, norejau pasiteirauti del to lamabpo registracijos : ten tiesiog pateiki informacija apie save, pasirenki specialybes ir lauki 23 dienos ? Daugiau nieko daryti nereikia? Kada bus egzaminu rezultatai ikelti i ta prasyma ? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-16
09:42:40
| Nuoroda
Jo, tereikia užpildyti prašymą, ir laukti liepos 23. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-16
10:07:55
| Nuoroda
MAKAR0NAs rašė:
sveiki, norejau pasiteirauti del to lamabpo registracijos : ten tiesiog pateiki informacija apie save, pasirenki specialybes ir lauki 23 dienos ? Daugiau nieko daryti nereikia? Kada bus egzaminu rezultatai ikelti i ta prasyma ? Na jei viską jau taip padarėte, ir matote skiltyje "Užpildytas prašymas" savo p prašymą, tuomet jau laukiate tik rezultataų. Kada bus jūsų egzaminų rezultatai ten įkelti atsakyti negalime, tai priklauso nuo LAM BPO. Artimiausiu metu tai jie turėtų padaryti. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-16
10:24:50
| Nuoroda
Neturėjau laiko skaityti visą temą, todėl iš anksto atsiprašau už pasikartojantį klausimą Ar LJA baigimas prideda balų, stojant į ekonomiką? Ačiū |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-16
10:25:49
| Nuoroda
MoNiK rašė:
Neturėjau laiko skaityti visą temą, todėl iš anksto atsiprašau už pasikartojantį klausimą Ar LJA baigimas prideda balų, stojant į ekonomiką? Ačiū Balų neprideda ;( šiemet balai tik tiems l kas yra olipiadų respublikinių ir tarptautinių laureatai. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-16
13:37:30
| Nuoroda
Sveiki, norėčiau stoti į VDU anglų filologiją, todėl turiu klausimų: * nelaikiau istorijos egzamino, todėl įdomu sužinoti, ar į konkursinio balo skaičiavimą įeis istorijos metinis pažymys ar bus skaičiuojamas 0 už egzaminą? * kuris: ar lietuvių k. metinis pažymys ar antros užsienio k. metinis įeina į konkursinio balo skaičiavimą? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-16
16:35:41
| Nuoroda
Sveiki,norėjau paklausti dėl našlaičio stipendijos ar jinai kiekvieną mėnesį teikiama? ir ar teikiama mokslo mokėjimo lengvatos? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-16
17:02:41
| Nuoroda
Truputį neapsižiūrėjusi neįrašiau geografijos metinio. Taigi - lietuvių 13, istorija - 80, anglų - 45, istorijos metinis - 8, geografijos - 7. |