Technologijų studijų kryptis
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-04 17:06:33 | Nuoroda

Tai jo tikslieji mokslai nėra lengvi niekas nesako. Bet va aš pirmu numeriu rašiau į VU tą pačią kryptį, tai ten konkursinis balus 3 balasi maždaug didesnis tai bijau kad nebūtų ten per sunku jei įstočiau. Ką manot ar nebus daug sunkiau nei kokiam VGTU?

• Fizika / VBE 94
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 66
  • Matematika / VBE 95
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 78
Žinutė parašyta: 2010-07-04 17:32:23 | Nuoroda
Ezeriz rašė:

Tai jo tikslieji mokslai nėra lengvi niekas nesako. Bet va aš pirmu numeriu rašiau į VU tą pačią kryptį, tai ten konkursinis balus 3 balasi maždaug didesnis tai bijau kad nebūtų ten per sunku jei įstočiau. Ką manot ar nebus daug sunkiau nei kokiam VGTU?

Į telekomunikacijų fiziką ir elektroniką VU? Daug sunkiau nebus. Tas pats briedas, taip pat sunku. Tik susidariau tokią nuomonę, kad VU dėstytojai yra sukalbamesni nei VGTU. Bent jau kaip sako - iš VU FF nieko nemeta. Patys išeina:)
Nežinau kaip VGTU, bet VU telekomunikacininkai pirmam kurse labiausiai keikėsi dėl techninės grafikos kiek teko girdėt. Na lengva nebus, bet..

Žinutė parašyta: 2010-07-04 17:39:22 | Nuoroda

mokausi elektronikos fakultete vgtu, tai nera labai lengva mokintis ypac matematika kurios jau turiu skola, reikes perlaikineti rudeni, kiek girdejau is draugu besimokanciu VU Telekomunikacijose, ten yra lengviau mokintis negu VGTU

• Fizika / VBE 42
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 19
  • Matematika / VBE 66
Žinutė parašyta: 2010-07-04 17:55:25 | Nuoroda

Kažkaip teorinių mokslų nelabai bijau - matematikos, fizikos ir pan. Labiausiai bijau visokių litavimų, konstrukcijų ir pan. Ypač jei ten susirinks liaudis, kuri nuo mažens lituoklio iš rankų nepaleidžia ir jiems ten atrodys elementariausi darbai, tai man gali būti išmetimo priežastim. :D Man telekomunikacijos asocijuojasi su įvairiais siųstuvais, laidais, visokiais routeriais, switch'ais, modemais ir pan., o ne kokios mini michroschemos darymu.

• Fizika / VBE 74
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 84
  • Matematika / VBE 80
Žinutė parašyta: 2010-07-04 21:06:07 | Nuoroda
Albo rašė:

Kažkaip teorinių mokslų nelabai bijau - matematikos, fizikos ir pan. Labiausiai bijau visokių litavimų, konstrukcijų ir pan. Ypač jei ten susirinks liaudis, kuri nuo mažens lituoklio iš rankų nepaleidžia ir jiems ten atrodys elementariausi darbai, tai man gali būti išmetimo priežastim. :D Man telekomunikacijos asocijuojasi su įvairiais siųstuvais, laidais, visokiais routeriais, switch'ais, modemais ir pan., o ne kokios mini michroschemos darymu.

Visko yra išmokstama, nesijaudink :) Tam ir yra aukštasis mokslas. Nebūsi gi barbis devyndarbis nuo gimimo :) Aš irgi nelabai smarkiai draugauju su visokiais litavimais, konstravimais, gal tik paardyt ką mėgdavau :D Bet tikiu, kad išmoksiu visko, ko reikės. O specialybės negali būti lengvos dėl to, kad jos reikalauja apskritai daug žinių. Čia ne administracijos, gražiai už stalo šypsotis. :) Žodžiu, sunku pratybose, lengva kare :)

• Fizika / VBE 75
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 81
  • Matematika / VBE 80
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 100
Žinutė parašyta: 2010-07-04 21:28:02 | Nuoroda

Na, reikia tikėtis, kad viskas bus gerai.

• Fizika / VBE 74
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 84
  • Matematika / VBE 80
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą