Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
13:28:36
| Nuoroda
debesys rašė:
Govinda rašė:
debesys rašė:
kada kulniuosite sutarčių pasirašinėti, panelės? ;D Rytoj aš gal ketv. ar penkt. :] Aš, kadangi ne vilnietė, paskubėsiu, kad paskui netektų pavėluoti... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
13:32:10
| Nuoroda
Govinda rašė:
debesys rašė:
Govinda rašė:
debesys rašė:
kada kulniuosite sutarčių pasirašinėti, panelės? ;D Rytoj aš gal ketv. ar penkt. :] Aš, kadangi ne vilnietė, paskubėsiu, kad paskui netektų pavėluoti... na man irgi nuo Vilniaus tolokai, bet kažkaip nesijaudinu planuojat bendrabutyje gyventi? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
13:32:29
| Nuoroda
Sveikos! Ir aš įstojau! Tikiuosi gerai sutarsim visos! ))) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
13:34:10
| Nuoroda
Dorrr rašė:
Sveikos! Ir aš įstojau! Tikiuosi gerai sutarsim visos! ))) sveika, |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
13:39:06
| Nuoroda
debesys rašė:
Govinda rašė:
debesys rašė:
Govinda rašė:
debesys rašė:
kada kulniuosite sutarčių pasirašinėti, panelės? ;D Rytoj aš gal ketv. ar penkt. :] Aš, kadangi ne vilnietė, paskubėsiu, kad paskui netektų pavėluoti... na man irgi nuo Vilniaus tolokai, bet kažkaip nesijaudinu planuojat bendrabutyje gyventi? Rašysiu prašymą bendrabučiui, bet šiaip planuojam su drauge nuomotis butą, tik neaišku, ar spėsikm iki mokslo metų pradžios... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
13:40:00
| Nuoroda
Dorrr rašė:
Sveikos! Ir aš įstojau! Tikiuosi gerai sutarsim visos! ))) Labas Koks moteriškas mūsų kolektyvas... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
13:42:17
| Nuoroda
Govinda rašė:
Dorrr rašė:
Sveikos! Ir aš įstojau! Tikiuosi gerai sutarsim visos! ))) Labas Koks moteriškas mūsų kolektyvas... čia jau kaip taisykle kalbose ;D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
13:45:29
| Nuoroda
debesys rašė:
Govinda rašė:
Dorrr rašė:
Sveikos! Ir aš įstojau! Tikiuosi gerai sutarsim visos! ))) Labas Koks moteriškas mūsų kolektyvas... čia jau kaip taisykle kalbose ;D Va va Nu nieko, moteriškas kolektyvas irgi turi savų pliusų |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
13:46:07
| Nuoroda
Govinda rašė:
debesys rašė:
Govinda rašė:
Dorrr rašė:
Sveikos! Ir aš įstojau! Tikiuosi gerai sutarsim visos! ))) Labas Koks moteriškas mūsų kolektyvas... čia jau kaip taisykle kalbose ;D Va va Nu nieko, moteriškas kolektyvas irgi turi savų pliusų pvz? ;DD |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
14:00:48
| Nuoroda
Beveik visuose filologijos fakultetuose vien merginos Bet nieko, išgyvensim Kai išmoksim ispanų k. tai visi ispanai bus mūsų |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
14:01:32
| Nuoroda
debesys rašė:
Govinda rašė:
debesys rašė:
Govinda rašė:
Dorrr rašė:
Sveikos! Ir aš įstojau! Tikiuosi gerai sutarsim visos! ))) Labas Koks moteriškas mūsų kolektyvas... čia jau kaip taisykle kalbose ;D Va va Nu nieko, moteriškas kolektyvas irgi turi savų pliusų pvz? ;DD Tiesiog bandau mąstyti pozityviai... Šiaip koks skirtumas, svarbu, kad pačios studijos nenuviltų, būtų įdomios ir netektų gailėtis "paaukotų" aukštų KB |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
14:05:14
| Nuoroda
Govinda rašė:
debesys rašė:
Govinda rašė:
debesys rašė:
Govinda rašė:
Dorrr rašė:
Sveikos! Ir aš įstojau! Tikiuosi gerai sutarsim visos! ))) Labas Koks moteriškas mūsų kolektyvas... čia jau kaip taisykle kalbose ;D Va va Nu nieko, moteriškas kolektyvas irgi turi savų pliusų pvz? ;DD Tiesiog bandau mąstyti pozityviai... Šiaip koks skirtumas, svarbu, kad pačios studijos nenuviltų, būtų įdomios ir netektų gailėtis "paaukotų" aukštų KB aš irgi taip pat galvoju ;] tikiuosi, kad neteks gailėtis, nes šitas studijas ir rašiau pirmu numeriu :] |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
14:08:29
| Nuoroda
Ar rašiau 4nr, bet... nutiko taip, kaip nutiko, o dabar lieka tikėtis paties geriausio.. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
14:11:52
| Nuoroda
Aš irgi pirmu numeriu rašiau, tikrai esu patenkinta. Manau, kad studijos bus įdomios, bet sunkios.... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
15:03:44
| Nuoroda
Dorrr rašė:
Aš irgi pirmu numeriu rašiau, tikrai esu patenkinta. Manau, kad studijos bus įdomios, bet sunkios.... Na, mokytis juk visur reikia : ) Juolab jei tau patinka kalbos, turi noro, kantrybės ir užsidegimo viskas bus tikrai įveikiama ; )) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
15:08:18
| Nuoroda
Aš manau, kad čia stojantiems turėtų ne tik patikti, bet dar ir sektis kalbos... Ispanų tikrai lengva (metus teko mokytis), o anglų... be komentarų. Kai yra noro, visas sunkumas pavirsta stimulu siekti. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
15:29:59
| Nuoroda
na..labas visoms. dar ir aš su jumis .. |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
15:33:17
| Nuoroda
Tai viską galima suderinti... O tas nusiteikimas mokytis, spėju, tėra toks "pirmokėlio sindromas", pirminis entuziazmas, kuris, kaip žinia, laikui bėgant dažnai apleidžia.... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
15:34:55
| Nuoroda
..reikėjo man šitų tavo žodžių ;DD |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-28
00:18:29
| Nuoroda
Na ką panelės, reik įnešt nors kiek vyriško kvapo į Jūsų moterišką kolektyvą tai va, būsiu Jūsų grupiokas :) tikiuosi gerai sutarsim gaydykit rožytę: @>->-- |
|
|