Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-19
14:47:28
| Nuoroda
Kokius dokumentus reikia patvirtinti pas notara? ir dar norejau paklausti ar galima kreiptis pas betkoki notara ar tik pagal gyvenimo vieta |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-19
16:16:08
| Nuoroda
Freelancer rašė:
Kokius dokumentus reikia patvirtinti pas notara? ir dar norejau paklausti ar galima kreiptis pas betkoki notara ar tik pagal gyvenimo vieta Kažką dar pas notarą tvirtint reikia? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-19
16:49:24
| Nuoroda
Reikia patvirtinti atestatą, jei nenori jo originalo atiduoti universitetui |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-19
16:57:57
| Nuoroda
ella rašė:
Reikia patvirtinti atestatą, jei nenori jo originalo atiduoti universitetui Ai galiu ir originalą atiduot |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-19
17:36:36
| Nuoroda
tai tik atestata ir viskas ?, Paso kopijos nereikia .? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-19
17:41:45
| Nuoroda
ella rašė:
Reikia patvirtinti atestatą, jei nenori jo originalo atiduoti universitetui Eikit, tikrai? VDU puslapyje buvau skaičiusi, kad kopijos gali būti patvirtintos notaro, arba universiteto įpareigoto žmogaus, kai rašysies sutartį. Negi tikrai būna, kad atima atestatus? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-19
17:46:41
| Nuoroda
nu tai neatima nes jiems duodi notaro patvirtinta kopija o sau pasilieki originala ;D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-19
18:48:37
| Nuoroda
ememdemz rašė:
ella rašė:
Reikia patvirtinti atestatą, jei nenori jo originalo atiduoti universitetui Eikit, tikrai? VDU puslapyje buvau skaičiusi, kad kopijos gali būti patvirtintos notaro, arba universiteto įpareigoto žmogaus, kai rašysies sutartį. Negi tikrai būna, kad atima atestatus? aš irgi tą patį skaičiau, kad pasirašant sutartį kopiją gali patvirtinti įpareigotas universiteto žmogus ;D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-20
12:41:33
| Nuoroda
Na nežinau, bet kai prieš porą metų stojo viena mano pažįstama ir ji neturėjo notaro patvirtinto atestato, tik originalą, tai universitetas pasiėmė jį ir nebegražino :) Ir sakė, kad kai baigsi bakalaurą, tau vidurinis išsilavinimas nebelabai bus ir reikalingas, nes turesi aukštąjį jau :) O dėl paso kopijos tai nežinau ar reikia ją pas notarą patvirtinti |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-07-20
16:21:21
| Nuoroda
Dėl kitų universitetų nežinau, bet VDU tikrai bus įgaliotas žmogus, kuris patvirtins atestato kopiją. Bent jau pernai taip buvo. |
Žinutė parašyta:
2010-07-20
16:35:12
| Nuoroda
Kažkaip keistai skamba, kaip gali atimt iš žmogaus tokį dokumentą už kurį "arei" 12 metų ? :D |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-20
16:39:47
| Nuoroda
tai būna paskirtas universitetuose žmogus, kuris tvirtina atestatus, bet jei nori išvengt gaišaties, laukimo ir spūsčių priėmimuose, nu tai pasitvirtini atestatą savo mieste pas notarą ir ramiai eini priduoti dokumentų.: ) |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-22
15:26:10
| Nuoroda
Aš buvau vakar, kad patvirtintų brandos atestato, jo priedo ir asmens tapatybės kortelės kopijas. Pagal LAMAPBO,daugiau man nieko ir nereikia.. Nebūtina šiaip pas notarą eiti, gali pačioj aukštojoj padaryt tas kopijas ir jas patvirtinti. Bet pagalvojau, ir taip ten daug popierizmo bus ir laiko gaišimo,tai taip greičiau. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-22
15:41:18
| Nuoroda
Buvau vakar pas notarą. Man pasakė, kad nespangčiau, nes nuo šių metų nieko nebereik pas notarus tvirtint, nes tipo švietimo ministras padarė pakeitimus ir dabar ten pasirašant sutartis iš karto viską sutvarkys. Nu reik tikėtis, kad taip ir bus. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-22
19:05:34
| Nuoroda
Tai kad taip rašoma priėmimo tvarkos apraše.
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-22
20:34:26
| Nuoroda
O VU rašome, kad reikia turėti notaro nuorašui. Bet ar gi verta bėgti rytoj pas notarą? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-22
20:46:23
| Nuoroda
Apt18 rašė:
O VU rašome, kad reikia turėti notaro nuorašui. Bet ar gi verta bėgti rytoj pas notarą? žiūrėk ką BPO rašo, o ne VU, kuris pamiršo parašyt "arba" ir nebekelk panika. O kam čia univeras grasino atestato negrąžint, tai nusišneka. Atiduoda jį po baigimo, arba nutraukus studijas ankščiau laiko. Jo jiem reikėdavo kaip užstato, kad nepabėgsi iš Lietuvos neatsiskaitęs su bendrabučiu ar biblioteka |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-22
21:28:24
| Nuoroda
Infinity rašė:
Buvau vakar pas notarą. Man pasakė, kad nespangčiau, nes nuo šių metų nieko nebereik pas notarus tvirtint, nes tipo švietimo ministras padarė pakeitimus ir dabar ten pasirašant sutartis iš karto viską sutvarkys. Nu reik tikėtis, kad taip ir bus. Galėsi susitvarkyt ir vietoj, bet tikėtina, kad teks ilgokai palūkėti eilėj ir panašiai, tai dėl savo patogumo gali susitvarkyti viską ir anksčiau pas notarą. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-22
21:53:00
| Nuoroda
Notariskai tvirtinti atestato kopija reikia tik tokiu atveju jeigu nenori originalo palikti aukstojoje mokykloje.baigus bakalaura ar norint isstoti originala bet kokiu atveju atgausit,nebijokit |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
10:05:35
| Nuoroda
o tikrai tikrai 100% vu atiduoda atestata??? |
|
|