Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-21
14:06:19
| Nuoroda
na o man tada aks keiskciausia, akd i mokama pagal visu kalbas neistosiu;D |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-21
14:10:17
| Nuoroda
primink koks tavo balas ir kur nori stoti ? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-21
14:14:16
| Nuoroda
Inede,paarsua ka rasiau ir kokie balai mokamos: teise-13,16 sociologija-14,36 kulturos istorija ir antropologija-13,96 kolegijjoje turizmo ir viesbuciu administravimas-13,16 kolegjoje verslo vayba velggi 13, 16 |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-21
14:14:50
| Nuoroda
As:) rašė:
pasikatorsiu, gal kas sedit su 13,16 ar 14,68 stojimo balu?:) nuraminkite arba jau guoskite bent;D ar imanoma istoti i mokama bent jau mru ar vu?aciu Pas mane yra 15.14 / 14.14 / 13.54 |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-21
14:17:15
| Nuoroda
na praeitais metais mru teise ir valdymas paskutinio kvieciamojo buvo 15.18, tad nezinau kaip bus siemet gal nukris balas, nes daugiau mokamu vietu yra, o gal dar pakils, na belieka laukti .o i kitas spec. tai ir konkurencija mazesne, daugiau galimybiu istoti |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-21
14:17:43
| Nuoroda
Kateniuke rašė:
As:) rašė:
pasikatorsiu, gal kas sedit su 13,16 ar 14,68 stojimo balu?:) nuraminkite arba jau guoskite bent;D ar imanoma istoti i mokama bent jau mru ar vu?aciu Pas mane yra 15.14 / 14.14 / 13.54 Esu yrasiusi vietu kur tikrai nepateksiu, tiesiog bus laimes dalykas, o seip daugkur i mokamas rasiau tiek univiere tiek kolegijoj |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-21
14:18:35
| Nuoroda
mhm, aciu, tarkim siek tiek lengviau pasidare..;D beliko tik laukti |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-21
14:18:41
| Nuoroda
tada tikrai yra galimybe istoti belieka laukti |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-21
14:20:26
| Nuoroda
ir siaip manau, jog puse kurie rase mokamas vietas , jie rase su itin mazu balu , teko girdeti , jog i mokama teise mru raso , turedami tik kokius 10.00 ar 11.00 balu , tai tokiems manau jau nebera galimybes ir jie iskrenta . |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-21
14:22:19
| Nuoroda
Bet reikia ir nepamirsti, kad visgi daugiau raso budami protinguoliai;D tai savaime aisku, tokie kaip as, iskrentami kuo lengviausiai is galimybes istoti;DD |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-21
14:24:37
| Nuoroda
bet tie kurie turi didelius balus nemanau, jog raso mokamai na belieka tik laukti , kaip jau minejau , jei siemet i mokama vieta balas kils , tada jau su musu balais nedaug sansu patekt |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-21
16:47:45
| Nuoroda
Na, nezinau, gal cia tik mano nuomone, bet manau kad, Lietuvoje uz mokslus moketi tikrai neapsimoka, jeigu mokamai tai tik uzsienyje, ten ir paskolu salygos zymiai palankesnes, ir nedaug dirbant (~4 valandas per para) galima uzsidirbti pakankamai pragyvenimui ir pramogoms. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-21
16:59:46
| Nuoroda
Inede rašė:
bet tie kurie turi didelius balus nemanau, jog raso mokamai na belieka tik laukti , kaip jau minejau , jei siemet i mokama vieta balas kils , tada jau su musu balais nedaug sansu patekt tikekimes siais metais maziau moksliuku |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-21
17:03:56
| Nuoroda
engineeer rašė:
Na, nezinau, gal cia tik mano nuomone, bet manau kad, Lietuvoje uz mokslus moketi tikrai neapsimoka, jeigu mokamai tai tik uzsienyje, ten ir paskolu salygos zymiai palankesnes, ir nedaug dirbant (~4 valandas per para) galima uzsidirbti pakankamai pragyvenimui ir pramogoms. Sutinku ir as su tavo nuomone:) Tik is kitos puses pagalvoju ir gyvenu su sita mintim, kad dauguma liko/liks suzaveti uzsieniu ir issilakstys, tad gal kai ateis metas kad issilaksciusiuju daugiau bus nei stojanciuju,tai kada nors ir pas mus Lietuvoje mokslas visas palengves, galiausiai atpigs ir bus galima kazka gero pasiekti.O siaip ir paciai buvo ir yra minciu kada nors islekti, galiausiai jei bus su mokslu blogai taip , kad busiu priversta, aisku neriekia uzmirsti, akd ir ten nepyragai visur reikia kazkiek mokintis ir kazkiek dirbti, nera ir tam uzsienyje taip kad sedi rankas susidejes, o issilavinimo lygis kyla, pinigai eina:D |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-21
17:04:49
| Nuoroda
Kateniuke rašė:
Inede rašė:
bet tie kurie turi didelius balus nemanau, jog raso mokamai na belieka tik laukti , kaip jau minejau , jei siemet i mokama vieta balas kils , tada jau su musu balais nedaug sansu patekt tikekimes siais metais maziau moksliuku as vien i tai ir dedu visas savo viltis;D visu pirma, kad tik moksliuku kuo maziau butu, visu antra akd tik daugiau lektu i ta uzsieni;D |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-21
17:07:33
| Nuoroda
daug kas nori stoti i ta uzsieni , nes ten zmonems yra suteikiamos palankesnes galimybes, salygos istoti, taciau , kai jie ten pradeda studijuoti daznai grizta atgal, nes kruvis labai didelis, paskaitos vyksta uzsienio kalba, kas yra labai sunku, neitin gerai mokantiems uzsienio kalba. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-21
17:09:57
| Nuoroda
Inede rašė:
daug kas nori stoti i ta uzsieni , nes ten zmonems yra suteikiamos palankesnes galimybes, salygos istoti, taciau , kai jie ten pradeda studijuoti daznai grizta atgal, nes kruvis labai didelis, paskaitos vyksta uzsienio kalba, kas yra labai sunku, neitin gerai mokantiems uzsienio kalba. Krūvis tikrai nedidelis, o jei važiuoji studijuoti į užsienį, tai logiškai mąstant turėtum pasitikėti savo užsienio kalbos žiniomis. Priedo, tiesiog reikia prasilaužti, kad normaliai pramokti naują kalbą. Tai nėra neįmanoma. Studijos užsienyje blogos tik vienu - labai brangiu pragyvenimu. Aišku atmetus tai, kad tenka palikti draugus, tėvus, namus ir panašiai :] |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-21
17:13:18
| Nuoroda
zodziu, isvada tokia, kad niekur nera idealiai gerai ir lengva;D |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-21
17:14:16
| Nuoroda
mano pazistama siemet prades studijas uzsieni, kai nei velnio nemoka anglu k. na nebent greit prasimus , bet siuo metu manes tas uzsienis nevilioja:) |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-21
17:20:44
| Nuoroda
na mane turbut prades jisai vilioti tik penktadieni, jei suzinosiu akd niekur neistojau:) |