Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-22
14:03:59
| Nuoroda
Priklausomai į kokį univerą įstojai ar kolegiją... |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-22
14:09:52
| Nuoroda
KarabinaS rašė:
Priklausomai į kokį univerą įstojai ar kolegiją... Priklauso dar ir nuo įstaigos ką vežtis Nu geras, reiks tada univero psl pažiūrėt... |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-07-22
14:11:46
| Nuoroda
''Liepos 23 d., pasibaigus pirmajam etapui, stojančiajam sėkmės atveju bus pasiūlyta viena valstybės finansuojama ir viena valstybės nefinansuojama vieta, jei tokią stojantysis buvo pasirinkęs.'' |
Žinutė parašyta:
2010-07-22
14:15:31
| Nuoroda
lietuvaitė rašė:
KarabinaS rašė:
Priklausomai į kokį univerą įstojai ar kolegiją... Priklauso dar ir nuo įstaigos ką vežtis Nu geras, reiks tada univero psl pažiūrėt... ka žinau nea taip mane supratai.. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-22
14:16:25
| Nuoroda
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-22
14:17:22
| Nuoroda
Va viskas parašyta tai galioja visoms aukštosioms mokykloms... |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-22
14:53:18
| Nuoroda
Zadu moketi registracijos mokesti per internetine bankininkyste , bet tai darysiu pirma karta. Tai sumokejus, reiks atsispausdinti ta kvita, taip? Tai va, nelabai zinau , kaip ji atsispausdint , mokesiu per Swedbanka, tai kas turite sia kortele patikslinkit ar noredama atspausdinti ta kvita reiks spausti kaireje puseje 'SASKAITOS ISRASAS' tad susirasti kur mokejau ir paspausti migtuka 'spausdinti' ? |
Žinutė parašyta:
2010-07-22
15:27:56
| Nuoroda
Saulute6 rašė:
Zadu moketi registracijos mokesti per internetine bankininkyste , bet tai darysiu pirma karta. Tai sumokejus, reiks atsispausdinti ta kvita, taip? Tai va, nelabai zinau , kaip ji atsispausdint , mokesiu per Swedbanka, tai kas turite sia kortele patikslinkit ar noredama atspausdinti ta kvita reiks spausti kaireje puseje 'SASKAITOS ISRASAS' tad susirasti kur mokejau ir paspausti migtuka 'spausdinti' ? man ir klausimų kyla dėl registracijos mokesčio, būtinai reikia per banką pervest? o jeigu aš net neturiu kortelės? neįmanoma kaip nors grynais sumokėt ir tą kvitą pasiimt? nes jei ne, tai teks lėkt į banką kortelės gamintis... o tai laiko ir atima ;/ |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-22
15:35:37
| Nuoroda
BigBigSmile rašė:
Saulute6 rašė:
Zadu moketi registracijos mokesti per internetine bankininkyste , bet tai darysiu pirma karta. Tai sumokejus, reiks atsispausdinti ta kvita, taip? Tai va, nelabai zinau , kaip ji atsispausdint , mokesiu per Swedbanka, tai kas turite sia kortele patikslinkit ar noredama atspausdinti ta kvita reiks spausti kaireje puseje 'SASKAITOS ISRASAS' tad susirasti kur mokejau ir paspausti migtuka 'spausdinti' ? man ir klausimų kyla dėl registracijos mokesčio, būtinai reikia per banką pervest? o jeigu aš net neturiu kortelės? neįmanoma kaip nors grynais sumokėt ir tą kvitą pasiimt? nes jei ne, tai teks lėkt į banką kortelės gamintis... o tai laiko ir atima ;/ Gali betkuriam banke sumokėti. Paslauga kainuoja iki 5 Lt. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-22
15:37:33
| Nuoroda
na as zadu per interneta moket, nes sestadieni noriu viska susitvarkyt, o bankas nedirsb sesstad, nu nebent kokiam akropoly , bet ten man visai nepakeliui |
Žinutė parašyta:
2010-07-22
15:38:16
| Nuoroda
BigBigSmile rašė:
Saulute6 rašė:
Zadu moketi registracijos mokesti per internetine bankininkyste , bet tai darysiu pirma karta. Tai sumokejus, reiks atsispausdinti ta kvita, taip? Tai va, nelabai zinau , kaip ji atsispausdint , mokesiu per Swedbanka, tai kas turite sia kortele patikslinkit ar noredama atspausdinti ta kvita reiks spausti kaireje puseje 'SASKAITOS ISRASAS' tad susirasti kur mokejau ir paspausti migtuka 'spausdinti' ? man ir klausimų kyla dėl registracijos mokesčio, būtinai reikia per banką pervest? o jeigu aš net neturiu kortelės? neįmanoma kaip nors grynais sumokėt ir tą kvitą pasiimt? nes jei ne, tai teks lėkt į banką kortelės gamintis... o tai laiko ir atima ;/ Manau, kad galima susimokėti tiesiog nuejus i banką, kaip paprasti mokesčiai. Tavo universiteto/kolegijos tinklapyje turi būti pateikta visa informacija dėl mokesčio pravedimo. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-22
15:38:51
| Nuoroda
BigBigSmile rašė:
Saulute6 rašė:
Zadu moketi registracijos mokesti per internetine bankininkyste , bet tai darysiu pirma karta. Tai sumokejus, reiks atsispausdinti ta kvita, taip? Tai va, nelabai zinau , kaip ji atsispausdint , mokesiu per Swedbanka, tai kas turite sia kortele patikslinkit ar noredama atspausdinti ta kvita reiks spausti kaireje puseje 'SASKAITOS ISRASAS' tad susirasti kur mokejau ir paspausti migtuka 'spausdinti' ? man ir klausimų kyla dėl registracijos mokesčio, būtinai reikia per banką pervest? o jeigu aš net neturiu kortelės? neįmanoma kaip nors grynais sumokėt ir tą kvitą pasiimt? nes jei ne, tai teks lėkt į banką kortelės gamintis... o tai laiko ir atima ;/ Kvitą, arba bent jau rekvizitus tikrai rasi universiteto svetainėje. galėsi tada mokėti grynais |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-22
15:44:20
| Nuoroda
Saulute6 rašė:
na as zadu per interneta moket, nes sestadieni noriu viska susitvarkyt, o bankas nedirsb sesstad, nu nebent kokiam akropoly , bet ten man visai nepakeliui tai ryt kai sužinosi į kurį universitetą įstojai, tai ir susimokėk, nereiks lakstyti šeštadienį per bankus |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-22
21:22:02
| Nuoroda
o tos imokos uz stojima visuose univeruose net jei i VF istojai? kiek reikia bankui sumoket? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-22
21:36:20
| Nuoroda
nes manau nusisneka cia laudis biski del tu kvituku ;D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-22
21:43:06
| Nuoroda
engineeer rašė:
nes manau nusisneka cia laudis biski del tu kvituku ;D nesvarbu, ar įstojot į mokamą ar į vf, bet dokumentų registracijos mokestį vis vien mokėti reikės. Taisyklėse yra parašyta, kas nuo šio mokesčio yra atleidžiamas (pvz., našlaičiai, neįgalūs ir pan.). |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-22
21:44:19
| Nuoroda
imoka reikes moketi tiek vf tiek vnf,todel ,kad siais metais viska pildete internetu,todel nereikejo moketi tu pinigu iskart.Praejusiais metais visi formalumai buvo atliekami priemimo punktuose ,norint stoti jau reikejo tureti su savimi kvituka ,kad susimokejote ,siais metais paprasciau |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
14:14:34
| Nuoroda
niekur nerandu VU sąskaitos numerio, į kurė reikės pervesti pinigus įstojus. Niekas nežinot? ar bent laiške parašys? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
14:17:39
| Nuoroda
eiki i vu puslapi spausk priemimo i pagrindines ir vientisasias studijas taisykles ir 36-37 psl viskas aiskiai iasdestyta |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
14:19:01
| Nuoroda
NerijaV rašė:
eiki i vu puslapi spausk priemimo i pagrindines ir vientisasias studijas taisykles ir 36-37 psl viskas aiskiai iasdestyta prisijungiau parašyti, kad radau ir nebereikia, bet ačiū |
|
|