Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-20
22:30:24
| Nuoroda
Taigi,kiek prisiklausiau apie VPU bendrabucius,kad jau bijau ten net;o gal kas stojat i VPU ir zadat bendrabutyje gyventi? Nes jau net bijau,o gal kas galite papasakoti apie juos placiau? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-21
00:25:34
| Nuoroda
Hmm nu praejusius visus metus gyvenau bendrabutyje ir nera jie blogi. Gyvenimo kokybe priklauso tik nuo kambarioku jai geri kambariokai tai gerai kambary susitvarkysit ir gyvent bus malonu. O kambariu bukle tikrai nera prasta. Nors as gyvenau pirmam barake tai apie kitus nelabai galiu ka pasakyt. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-21
12:41:45
| Nuoroda
Aš lyg ir žadu barake gyvent, bet man tai baisu, nes daug visko prisiklausiau aš apie juos. Labai nepatiks tai įšeisiu į butą kur nors |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-21
15:25:47
| Nuoroda
tai va va,bijau as irgi ten visko,sake visokiu dalykeliu ten vyksta,o dar kokias kambariokes kazi gausiu.. nu baisu baisu;o |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-21
15:29:24
| Nuoroda
ne bet aš manau, kad pabandyti reikia, gal ne taip ten ir baisu bus. man ne dėl pačio gyvenimo barake baisu, o dėl to, kad neaišku kokia fainuolę į kambarį galima gaut |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-21
15:30:39
| Nuoroda
na tai pats barakas gyvenime ir susideda is to su kuo patenki manau:) na gal viskas ir gut bus:))) |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-21
17:56:12
| Nuoroda
Normalus ten tie vpu barakai, as pati gyvenau ir galiu pasakyti, kad man patiko ) aisku yra visokiu kambariu, taciau pasitvarkius buna lb jauku. Maza to jie yra gana geroje vietoje ;p |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-22
22:03:19
| Nuoroda
sveikučiai:) aš ir žadu bendrabutyje gyventi. Manau bus įdomu , vis vien dalis kursiokų ten pat gyvens:) P.s. jūs prašymus dėl bendrabučio gavimo nuvykę su dokumentais pildysite ar atsivešite jau užpildytą?:) |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
08:50:44
| Nuoroda
tai as manau,kad ten nuvykus reikes pildyti. Bent jau as taip galvoju.. :>> |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-06
00:44:01
| Nuoroda
O gal kas žino kada lituanistai sužinos ar gavo bendrabutį ar ne? |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-09
14:10:52
| Nuoroda
Sveiki, siemet busiu antrakurse, gyvenu 4-tame vpu bendrabutyje ir tikrai nesigailiu kambariai nera prasti, tiesiog reik but tvarkingais ir viskas bus gerai mes su kambarioke planuojame issitapetuoti, susitvarkyti kambari kad butu super na minusas kad daug lovu geliaziniu, bet po turputi atveza nauju, be to galima pigiai is padevetu nusipirkt jei kam reikia pirma diena ir man buvo labai baisu bet pripratau ir db nei uz ka neiciau butan gyvent nes tik ten gali pasijaust tikru studentu tad nebijokit ir drasiai eikit gyvent i bendrabuti, nepasigailesit |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-28
13:59:10
| Nuoroda
Sveiki, gal kas zinote ka nors del bendrabuciu? Ar galima prasymus pildyti internetu ir iki kada? :) Nes radau prasyma, bet ten reikia nuvesti... Padekite jei nesunku ;DD |