Ar jaudinatės? :)
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-23 17:11:30 | Nuoroda
Mantukas. rašė:
Dianulis rašė:
Mantukas. rašė:
Dianulis rašė:

Bet esme ta,kad ten tik VU studentams;D

eik ten kur stojantiesiems priėmimas ir patvritinti pakvietimną atsiverčia kaip lamos puslapis bet vėliau būtent jame yra kvietimas :p

Lamoj?;D

nea, tam VU puslapyje, kur reikia tvirtinti priėmimą, tai atsivers toks kaip lamos puslapis, kur išmeta tavo užpildytą anketą su kvietimu, po kiek laiko atsirado man viršuj juostelė su tvirtinimu ;D

Labai dekavoju;D
Žinutė parašyta: 2010-07-23 17:11:58 | Nuoroda

salia turetu but parasyta " kvietimas" :) 

Žinutė parašyta: 2010-07-23 17:15:06 | Nuoroda

as nesuprantu,paaiskinkit man durnai,kur isviso turi buti parasyta as istojau ar ne.man lama ismeta tik mano pateikta prasyma,bet nera niekur pazymeta apie istojima.

Žinutė parašyta: 2010-07-23 17:19:32 | Nuoroda

ar jau pakviete ka nors mokamos vietos? nes as vis dar nesulaukiu.. tai net nezinau ;d jau pradet verkt, ar dar laukt ;D...

Žinutė parašyta: 2010-07-23 17:20:05 | Nuoroda

man tas pats, nors esu įsitikinusi, kad su savo balu į mokamą turėjo priimt :} ir kaip matau, kas stoja į mokamą, tam rimtai nerodo nieko.

• Istorija / VBE 86
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 74
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 74
Žinutė parašyta: 2010-07-23 17:20:17 | Nuoroda
river rašė:

as nesuprantu,paaiskinkit man durnai,kur isviso turi buti parasyta as istojau ar ne.man lama ismeta tik mano pateikta prasyma,bet nera niekur pazymeta apie istojima.

tada turiu tau liūdnų žinių... Ne ne juokauju, būt turėtų pakvietimas šone parašytas, kai jau bus, mano klasiokei irgi nėra

Žinutė parašyta: 2010-07-23 17:21:02 | Nuoroda
Kristinita rašė:

ar jau pakviete ka nors mokamos vietos? nes as vis dar nesulaukiu.. tai net nezinau ;d jau pradet verkt, ar dar laukt ;D...

man tas pats,as jau ir vilti praradaunebesitikiu nieko

Žinutė parašyta: 2010-07-23 17:22:36 | Nuoroda
Mantukas. rašė:
river rašė:

tada turiu tau liūdnų žinių... Ne ne juokauju, būt turėtų pakvietimas šone parašytas, kai jau bus, mano klasiokei irgi nėra

jau ir zliumt pradejau,nuojauta kuzda kad neistojau.jau manau butu buve rezultatai.....

Žinutė parašyta: 2010-07-23 17:23:19 | Nuoroda

river man tokia pat situacija kaip tau

Žinutė parašyta: 2010-07-23 17:24:00 | Nuoroda
river rašė:
Mantukas. rašė:
river rašė:

jau ir zliumt pradejau,nuojauta kuzda kad neistojau.jau manau butu buve rezultatai.....

Baikit nuojautos jūs nuojautos, aišku, kad įstojot, tik mokami dar neskelbiami ir net nemokami dar ne, nes mano klasiokė ką tik parašė, kad gav o o kita su gerais balais dar ne, taip kad viskas čia ok tik lama lagina

Žinutė parašyta: 2010-07-23 17:25:55 | Nuoroda

o jeigu prasyme neparasei mokamas vietos,galima dar stoti i mokama?

Žinutė parašyta: 2010-07-23 17:27:24 | Nuoroda

Krc atsiunte man sms kad tipo neistojau sokas.....ir mano draugei tas pats o pas ja balai tikrai geri buvo,,,gal dar kam taip atsitiko??????

• Istorija / VBE 37
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 33
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 30
Žinutė parašyta: 2010-07-23 17:27:26 | Nuoroda
Rent boy rašė:

o jeigu prasyme neparasei mokamas vietos,galima dar stoti i mokama?

nu tai per antrą ratą tai jo, o dabar ko neparašei tai nepasiūlys

Žinutė parašyta: 2010-07-23 17:28:23 | Nuoroda

puoliau i nevilti... pagal viska ten kur noriu maziausias kb pernai i vf buvo 12, o mano 14.30... pagal viska tikrai tureciau patekt nors i mokama... bet man nerodo nieko toj kvietimu skilty....

Žinutė parašyta: 2010-07-23 17:28:29 | Nuoroda
jonke rašė:

Krc atsiunte man sms kad tipo neistojau sokas.....ir mano draugei tas pats o pas ja balai tikrai geri buvo,,,gal dar kam taip atsitiko??????

man tas pats....

Žinutė parašyta: 2010-07-23 17:30:41 | Nuoroda

nu tu truputi praskaidrini nuotaikabet man abejone del to kelia,nes man ismeta butent mano prasyma,kur raso kokios specelybes noriu,o tame lenteles punkte kur yra parasyta KVIETIMAS STUDIJUOTI PRIORITETAS tuscia.o tau butent tame punkte buvo pazymeta kad esi istojes?

Žinutė parašyta: 2010-07-23 17:32:40 | Nuoroda

as siuo metu uzsieni,bet mano sesuo issiunte sms,bet dar nieko negavo,tai reiskias kad gali veliau i sms parasyt istojau ar ne?o jai dabar as neistojau tai automatiskai esu perkelta i antraji etapa?

Žinutė parašyta: 2010-07-23 17:32:55 | Nuoroda
river rašė:

nu tu truputi praskaidrini nuotaikabet man abejone del to kelia,nes man ismeta butent mano prasyma,kur raso kokios specelybes noriu,o tame lenteles punkte kur yra parasyta KVIETIMAS STUDIJUOTI PRIORITETAS tuscia.o tau butent tame punkte buvo pazymeta kad esi istojes?

Ten lyg, man irgi iš pradžių metė tuščią tik po to išmetė, kad kvietimas, ir čia daug kam taip, va ką tik dar vieną gavo, taip, kad dar laukit, dar ašarom ne laikas :p

Žinutė parašyta: 2010-07-23 17:36:06 | Nuoroda
jonke rašė:

o tu gal norejai i dienini,ir valstybes apmokama?as tai i neakivaizdini ir i mokama.bet vis dar laukiu.......

Žinutė parašyta: 2010-07-23 17:37:00 | Nuoroda

Tai dar nesulauket niekas vnf? 

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą