Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-29
00:59:04
| Nuoroda
boakye rašė:
Krystee. rašė:
gyntass rašė:
Gal kas galit patikslint del vgtu bendrabucių, nerandu lapelio kurį dave . Kur rast dekanu tel. numerius, kiek moket avansu ir iki kada sutarti pasirasyt? Bent jau man lapelio su tokiais duomenim nedave. Zinau tik tiek, kad iki rugpjucio 4d. dar galima siusti pirmenybe teikiancius dokumentus ( el.pastu [email protected] ). Rugpjucio 11d. suzinosime, ar gavome bendrabuti. Tik nezinau, ar mums pranes, ar reikia patiems susisiekti. Pirmas inasas bus 250Lt. O dekanu tel. nr. galbut imanoma rasti savo fakulteto internetiniame puslapy. Taip pat gal pades kuo nors www.sauletekiobustas.lt Tikiuos kazkuo pagelbejau Mums nieko nepranes, turesim sambint ir klaust ir speju telefas bus visa diena uzimtas . Statybos inzinieriai, ar jus gyvi? Nes ziuriu cia kazkaip jusu kaip ir nera Reiskias su bendrikais bus kaip su LAMA.. informacija isgauti bus sunku |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-29
11:25:00
| Nuoroda
dofkė rašė:
maiklasjordanas rašė:
gyntass rašė:
dofkė rašė:
kas dar įstojo į tą miestų inžineriją? :S tikiuosi nebūsiu ten viena panelė
Turetum dziaugtis viena budama, būsi kaip karaliene ;DDD na nebutinai viskas gerai bus :D :D
paguodei tu čia mane :S galesi uzsukti pas mane padesiu jei reiks :D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-29
18:22:55
| Nuoroda
Number rašė:
Ievut rašė:
Būtinai prisijunk, Number!:)) Jų čia forume tai laabai mažai, atrodo nemačiau be savęs daugiau nieko, arba bent jau nepamenu
Done tai va kad tuščia, o atrodo ir nemažai įstojo. Net prie priėmimo komisijos nei vieno neradau Į fux'ų stovyklą užsirašei? Nee, nesirašiau aš, biški per toli važinėtis o tu?:)) Nu aš kai tvarkiaus dokumentus, tai per 15min apsisukau, o paskui klasiokai irgi ten pat įstoję tvarkėsi kelias valandas, nes eilės visur buvo:D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-29
18:31:56
| Nuoroda
maiklasjordanas rašė:
dofkė rašė:
maiklasjordanas rašė:
gyntass rašė:
dofkė rašė:
Turetum dziaugtis viena budama, būsi kaip karaliene ;DDD na nebutinai viskas gerai bus :D :D
paguodei tu čia mane :S galesi uzsukti pas mane padesiu jei reiks :D
kaip man pasisekė |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-29
18:57:00
| Nuoroda
Aš į bioinžineriją Kas dar? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-29
19:02:02
| Nuoroda
sveiki gal kas is jusu ims paskola studijoms? gal galite pasakyti kur del paskolos reikia kreiptis, kada, kokius doc. priduoti ? prasau padekite |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-29
19:46:54
| Nuoroda
dofkė rašė:
maiklasjordanas rašė:
dofkė rašė:
maiklasjordanas rašė:
gyntass rašė:
dofkė rašė:
paguodei tu čia mane :S galesi uzsukti pas mane padesiu jei reiks :D
kaip man pasisekė as geras sportiskas berniukas :D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-29
21:16:48
| Nuoroda
akademik rašė:
Brigoolia rašė:
akademik rašė:
Brigoolia rašė:
akademik rašė:
Brigoolia rašė:
sveiki,kas istojot i verslo vadyba?:} As:) varysi i fuxu stovykla?:) Na uzsirasiau,jaigu pakvies tai butinai vaziosiu:) o tu?:) as irgi:) Gal skypa savo paliksi?:)) Brigoolia |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-29
21:26:07
| Nuoroda
Krystee. rašė:
boakye rašė:
Krystee. rašė:
gyntass rašė:
Gal kas galit patikslint del vgtu bendrabucių, nerandu lapelio kurį dave . Kur rast dekanu tel. numerius, kiek moket avansu ir iki kada sutarti pasirasyt? Bent jau man lapelio su tokiais duomenim nedave. Zinau tik tiek, kad iki rugpjucio 4d. dar galima siusti pirmenybe teikiancius dokumentus ( el.pastu [email protected] ). Rugpjucio 11d. suzinosime, ar gavome bendrabuti. Tik nezinau, ar mums pranes, ar reikia patiems susisiekti. Pirmas inasas bus 250Lt. O dekanu tel. nr. galbut imanoma rasti savo fakulteto internetiniame puslapy. Taip pat gal pades kuo nors www.sauletekiobustas.lt Tikiuos kazkuo pagelbejau Mums nieko nepranes, turesim sambint ir klaust ir speju telefas bus visa diena uzimtas . Statybos inzinieriai, ar jus gyvi? Nes ziuriu cia kazkaip jusu kaip ir nera Reiskias su bendrikais bus kaip su LAMA.. informacija isgauti bus sunku Kiek girdėjau, pernai buvo paskelbta internete, tai gal ir šiemet taip pat bus. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-29
22:57:20
| Nuoroda
Sveiki, istaigu vadyba, gal kas yra cia is busimu vadybininku? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-29
23:01:09
| Nuoroda
Ievut rašė:
Number rašė:
Ievut rašė:
Būtinai prisijunk, Number!:)) Jų čia forume tai laabai mažai, atrodo nemačiau be savęs daugiau nieko, arba bent jau nepamenu
Done tai va kad tuščia, o atrodo ir nemažai įstojo. Net prie priėmimo komisijos nei vieno neradau Į fux'ų stovyklą užsirašei? Nee, nesirašiau aš, biški per toli važinėtis o tu?:)) Nu aš kai tvarkiaus dokumentus, tai per 15min apsisukau, o paskui klasiokai irgi ten pat įstoję tvarkėsi kelias valandas, nes eilės visur buvo:D Užsirašiau, nors dar net nežinau kur vyks, bet važiuoti tai verta Nors tau ir taip gerai kai klasiokai ten pat įstojo |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-07-30
09:28:56
| Nuoroda
Kūrybinės industrijos. :>>
Dabar kreipiuosi į tuos, kurie įstojo į mokamą mokslą. Kaip ten tiksliai viskas yra (iki kurios dienos pervest pinigus) ir kam tiksliai nusiųst tą ale "kvitą", jog pinigai pervesti. Pabrydus ten man tokia sumalė kažką greit.. čia vienam iš dekanato vadybininkų į e-mail'ą siųst ar kokian velnin išvis? :) |
Žinutė parašyta:
2010-07-30
12:21:51
| Nuoroda
kavamanija rašė:
Dabar kreipiuosi į tuos, kurie įstojo į mokamą mokslą. Kaip ten tiksliai viskas yra (iki kurios dienos pervest pinigus) ir kam tiksliai nusiųst tą ale "kvitą", jog pinigai pervesti. Pabrydus ten man tokia sumalė kažką greit.. čia vienam iš dekanato vadybininkų į e-mail'ą siųst ar kokian velnin išvis? :) va va,tas mane irgi domina..gavau kvita ir dabar nezinau ka su juo daryt;DD kiek supratau,tai reikia ji nuskanuot ir siut jiem e-mailu [email protected],plius prirasiu faklteta ir studiju programa,bet siaip nesu tikra del to..;D |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-30
12:21:54
| Nuoroda
kavamanija rašė:
Dabar kreipiuosi į tuos, kurie įstojo į mokamą mokslą. Kaip ten tiksliai viskas yra (iki kurios dienos pervest pinigus) ir kam tiksliai nusiųst tą ale "kvitą", jog pinigai pervesti. Pabrydus ten man tokia sumalė kažką greit.. čia vienam iš dekanato vadybininkų į e-mail'ą siųst ar kokian velnin išvis? :) va va,tas mane irgi domina..gavau kvita ir dabar nezinau ka su juo daryt;DD kiek supratau,tai reikia ji nuskanuot ir siut jiem e-mailu [email protected],plius prirasiu faklteta ir studiju programa,bet siaip nesu tikra del to..;D |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-30
12:45:01
| Nuoroda
Golden_ rašė:
Krystee. rašė:
boakye rašė:
Krystee. rašė:
gyntass rašė:
Gal kas galit patikslint del vgtu bendrabucių, nerandu lapelio kurį dave . Kur rast dekanu tel. numerius, kiek moket avansu ir iki kada sutarti pasirasyt? Bent jau man lapelio su tokiais duomenim nedave. Zinau tik tiek, kad iki rugpjucio 4d. dar galima siusti pirmenybe teikiancius dokumentus ( el.pastu [email protected] ). Rugpjucio 11d. suzinosime, ar gavome bendrabuti. Tik nezinau, ar mums pranes, ar reikia patiems susisiekti. Pirmas inasas bus 250Lt. O dekanu tel. nr. galbut imanoma rasti savo fakulteto internetiniame puslapy. Taip pat gal pades kuo nors www.sauletekiobustas.lt Tikiuos kazkuo pagelbejau Mums nieko nepranes, turesim sambint ir klaust ir speju telefas bus visa diena uzimtas . Statybos inzinieriai, ar jus gyvi? Nes ziuriu cia kazkaip jusu kaip ir nera Reiskias su bendrikais bus kaip su LAMA.. informacija isgauti bus sunku Kiek girdėjau, pernai buvo paskelbta internete, tai gal ir šiemet taip pat bus. parasiau laiskeli [email protected], tai atsiunte numeri, kuriuo skambinti, kad suzinoti ar gavom bendrabuti |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-30
12:52:06
| Nuoroda
Krystee. rašė:
Golden_ rašė:
Krystee. rašė:
boakye rašė:
Krystee. rašė:
gyntass rašė:
Gal kas galit patikslint del vgtu bendrabucių, nerandu lapelio kurį dave . Kur rast dekanu tel. numerius, kiek moket avansu ir iki kada sutarti pasirasyt? Bent jau man lapelio su tokiais duomenim nedave. Zinau tik tiek, kad iki rugpjucio 4d. dar galima siusti pirmenybe teikiancius dokumentus ( el.pastu [email protected] ). Rugpjucio 11d. suzinosime, ar gavome bendrabuti. Tik nezinau, ar mums pranes, ar reikia patiems susisiekti. Pirmas inasas bus 250Lt. O dekanu tel. nr. galbut imanoma rasti savo fakulteto internetiniame puslapy. Taip pat gal pades kuo nors www.sauletekiobustas.lt Tikiuos kazkuo pagelbejau Mums nieko nepranes, turesim sambint ir klaust ir speju telefas bus visa diena uzimtas . Statybos inzinieriai, ar jus gyvi? Nes ziuriu cia kazkaip jusu kaip ir nera Reiskias su bendrikais bus kaip su LAMA.. informacija isgauti bus sunku Kiek girdėjau, pernai buvo paskelbta internete, tai gal ir šiemet taip pat bus. parasiau laiskeli [email protected], tai atsiunte numeri, kuriuo skambinti, kad suzinoti ar gavom bendrabuti Gal gali pasidaslinti tuo numeriu? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-30
18:32:40
| Nuoroda
Pihas rašė:
mnts23 rašė:
Bedievis rašė:
Kas į kompiuterių inžineriją ? Buvo ji pas mane 6nr, bet istojau pirmu- i automatika Yra cia dar istojusiu? Agai automatika Tai busim kolegos, taip pat i automatika. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-30
19:31:48
| Nuoroda
jooo... statybos inzinerijos tikrai daug . bet gerai kad jau net visos 2 merginos bus |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-30
21:08:03
| Nuoroda
heyley rašė:
jooo... statybos inzinerijos tikrai daug . bet gerai kad jau net visos 2 merginos bus Bet jau gretos didėja Šokam į "vgtu statybos inžinerija" skilty |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-30
21:39:17
| Nuoroda
tiliuke rašė:
Sveiki, istaigu vadyba, gal kas yra cia is busimu vadybininku? yra |
|
|