Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
12:23:31
| Nuoroda
Su tuo kvitu tai gaidiškai. Jei kas sutartį šeštadienį pasirašėt, tai gal apšviesit, kaip ir ką su ta įmoka daryti? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
12:25:58
| Nuoroda
NONcom rašė:
Su tuo kvitu tai gaidiškai. Jei kas sutartį šeštadienį pasirašėt, tai gal apšviesit, kaip ir ką su ta įmoka daryti? o ka ten apsviest, tj gi yra taip, nuvarai i univera sauleteky, duoda kvita su numeriu ir saskaita, duota pc, nueini i savo banka per neta ir sumoki ta saskaita ir tiek berods |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
12:27:05
| Nuoroda
Aš tave galiu apšviesti.Ateini į priėmimą gauni kodą,tada sėdi prie kompo (ten jų bus ne vienas) tada ieini i elektroninę bankininkystę padarai pavedimą įrašęs GAUTĄ KODĄ ir tada baigi pasirašyti sutartį ir esi laisvas |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
12:29:13
| Nuoroda
Martinuxx rašė:
Aš tave galiu apšviesti.Ateini į priėmimą gauni kodą,tada sėdi prie kompo (ten jų bus ne vienas) tada ieini i elektroninę bankininkystę padarai pavedimą įrašęs GAUTĄ KODĄ ir tada baigi pasirašyti sutartį ir esi laisvas Dėkui Nu ką, turbūt pirmą kartą per interą pavedimą darysiu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
12:33:23
| Nuoroda
Visada būna...pirmas kartas tik turėk kodų kortelę ID ir visa kita,nepamiršk jų |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
12:34:46
| Nuoroda
Minimalūs KB į VF vietas VGTU: Architektūros |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
12:48:50
| Nuoroda
sveiki. gal yra tokiu kurie i aviacijos mechanika istojot? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
12:52:56
| Nuoroda
Martinuxx rašė:
Minimalūs KB į VF vietas VGTU: Architektūros mhmm reisk galejau istot i aplinkosapsaugos inzinerija |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
12:59:19
| Nuoroda
NONcom rašė:
Su tuo kvitu tai gaidiškai. Jei kas sutartį šeštadienį pasirašėt, tai gal apšviesit, kaip ir ką su ta įmoka daryti? Gausi kvituka ,kuriame bus tavo asmeniniai kodai ir pan, o su tuo kvitu tu gali: 1. Vietoje sumoketi per internetine bankininkyste 2. Su tuo kvitu pasisokinedama eini i artimiausia banko filiala ir darai tradicini pervedima
Sekmes |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
13:20:56
| Nuoroda
NONcom rašė:
Vasare. rašė:
www.vgtu.lt/priemimas/lt/skelbimai/5.764.1?ids=65547 * liepos 24 d. 9-15 val. Reikalingi dokumentai: * brandos atestatas ir kiti išsilavinimą liudijantys dokumentai; Registracijos įmoka – 120 Lt, sumokama tik VGTU Priėmimo komisijoje gavus įmokos kvitą. Registracijos įmoką galima sumokėti elektroninės bankininkystės sistemoje. Stojantieji asmenys galės pasinaudoti Priėmimo komisijoje esančiais kompiuteriais ir prieiga prie Interneto. Bendrabučiui gauti reikalingi dokumentai: 1. užpildytas prašymas (pildomas Priėmimo komisijoje); Na aš taip pat į VGTU, biomechanika.
ooo, radau draugų ;D aš irgi biomechanika Na bent vienas bendrakursis atsirado 'D nes maniau kad tokių čia nerasiu. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
13:25:16
| Nuoroda
VGTU verslo vadyba |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
13:25:48
| Nuoroda
Martinuxx rašė:
Minimalūs KB į VF vietas VGTU: Architektūros ojetau, kažkur rašiau transporto inžinerinė ekonomika ir vadyba, net įstojus nebūčiau...balai tai pakilo... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
14:16:29
| Nuoroda
Gal yra istojusiu i transporto inžinerinė ekonomika ir vadyba ? :)) |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
14:32:35
| Nuoroda
Martinuxx rašė:
Minimalūs KB į VF vietas VGTU: Architektūros Vis dėl to nepaskutinė įstojau i vf geodeziją. D
|
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
14:46:22
| Nuoroda
ramune_le rašė:
Martinuxx rašė:
Minimalūs KB į VF vietas VGTU: Architektūros Vis dėl to nepaskutinė įstojau i vf geodeziją. D
o ir aš nepaskutinė įstojau į vf Nekilnojamojo turto vadybą ;D |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
15:34:19
| Nuoroda
ar yra kas istojo i verslo vadyba? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
15:38:24
| Nuoroda
Vasare. rašė:
NONcom rašė:
Vasare. rašė:
www.vgtu.lt/priemimas/lt/skelbimai/5.764.1?ids=65547 * liepos 24 d. 9-15 val. Reikalingi dokumentai: * brandos atestatas ir kiti išsilavinimą liudijantys dokumentai; Registracijos įmoka – 120 Lt, sumokama tik VGTU Priėmimo komisijoje gavus įmokos kvitą. Registracijos įmoką galima sumokėti elektroninės bankininkystės sistemoje. Stojantieji asmenys galės pasinaudoti Priėmimo komisijoje esančiais kompiuteriais ir prieiga prie Interneto. Bendrabučiui gauti reikalingi dokumentai: 1. užpildytas prašymas (pildomas Priėmimo komisijoje); Na aš taip pat į VGTU, biomechanika.
ooo, radau draugų ;D aš irgi biomechanika Na bent vienas bendrakursis atsirado 'D nes maniau kad tokių čia nerasiu. dar du įstoję mano klasiokai tai jau keturiese esam Gal parašyk savo skype vardą į privatą? Šiaip tokios informacijos turiu galbūt būtų pravartu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
15:41:33
| Nuoroda
ramune_le rašė:
Martinuxx rašė:
o gal kas zino kur suzinot kelintu numeriu istojom? ar tik univere sarasuose bus ? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
15:45:37
| Nuoroda
maiklasjordanas rašė:
ramune_le rašė:
Martinuxx rašė:
Vis dėl to nepaskutinė įstojau i vf geodeziją. D
o gal kas zino kur suzinot kelintu numeriu istojom? ar tik univere sarasuose bus ? Manau, kad tik univere |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
15:55:53
| Nuoroda
gal ryt bus parasyta, kai issiuntines laiskus.. |
|
|