VK Biomedicinine diagnostika :)) istojusieji renkames cia :)))
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-26 13:38:09 | Nuoroda

Aš tai gavau kvietimą į VGTU 6nr. bet labaiu norėčiau studijuoti čia, nes mokomieji dalykai  man įdomesni, kaip manot ar antrame ture man pavyktų įstot? KB-17,22 Ir gal kas žinot kiek vietų liko?

Žinutė parašyta: 2010-07-26 14:07:38 | Nuoroda

Ir dar vienas dalykas. Ar visi priėmėt pakvietimus?? Dabar nežinau ar vietos man dar liks, ar pavyks įsipaišyt ;] 

Žinutė parašyta: 2010-07-26 16:20:54 | Nuoroda
vikute.n rašė:
EvilRez rašė:

Malonu ,malonu :) Siaip tikejaus as i vu istot kur nors ,bet yra kaip yra ,o i antra etapa prisibijau eit :) Siaip galvoju ,kad turetu but gan idomu mokytis :) tik va viena beda ,kad kolegija ... :) man asmeniskai lyg ir nesvarbu butu ,bet daugelio nusistatymas mane zudo ...  Su kokiu balu istojai? :) as su 16.56 ;] 

labas   galiu pasakyti, kad pas mane labai panaši situacija tikėjausi į VU įstoti genetiką, bet įstojau į VK biomediciną su 18,70 balo. Truputį keista, bet suprantu, kad mano balas gali būti per mažas į  VU. Vat su aplinkinių nusistatymu irgi baisu ir antrame etape rizikinga dalyvauti, nes į univerus greit išgraibsto kvietimus. Tad - malonu susipažinti, būsimi kursiokai

O kaip puiku :) musu jau visai nemazai :) parasykit man i pm savo skype kas studijuosit cia :) reik susibiciuliaut po biski :) Na as jau galutinai apsisprendziau stoti i biomedicina vk :) su islyginamaisiais gal i univera pateksiu ;] visvien aukstas yra aukstas :)

• Biologija / VBE 53
  • Chemija / VBE 36
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 18
  • Matematika / VBE 72
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 77
Žinutė parašyta: 2010-07-26 17:11:20 | Nuoroda

na dėl laisvų vietų nežinau, bet aš jau rytoj priimu kvietimą studijuoti.Manau neverta spjauti į šia galimybę mokytis, nes gali visai niekur nebepatekti , o kodėl tas vaikinas nenori studijuoti VGTU ? kodėl tada ten stojai, m? Reik diržo tokiem vaikam

Žinutė parašyta: 2010-07-26 19:58:46 | Nuoroda

Na aš nesitikėjau, kad 6nr. įstosiu pirmiausia, o antra tai kai čia rinkausi visgi automatiškai univerus į priekį stačiau, dar plius pusbrolis į VGTU tą patį fakultetą... Nu ždž, dabar gailiuosi, norėčiau čia patekt, nes ten visokios fizikos, matematikos, o biologijos nei kvapo. Diržo būtų maža, reiktų bizūno ;D

Žinutė parašyta: 2010-07-26 20:03:23 | Nuoroda

gerai pasakyta..na aišku, visada kai yra kažkas artimas tai traukia labiau...bet juk nesijaudik, būsimi kursiokai gal irgi giminėm pataps arba bent draugai geri ....

Žinutė parašyta: 2010-07-26 20:16:36 | Nuoroda

Tai vat, daabr labiausiai jaudina ar pavyktų man čia įstot antrame ture, ar yra vf vietų, nes balų man tikrai užtenka, tik dėl vietų neaišku, todėl tokia nežinia supa mane, kad nežengčiau dar vieno kvailo žingsnio...

Žinutė parašyta: 2010-07-26 20:23:09 | Nuoroda

ech..liūdna, liūdna, kad taip...Na net nežinau ką tau patarti, užtai, kad neaišku su tomis vietomis, na iaip aš pas save anketoje pažiūrėjau, tai tik 10 žmonių jau padavė dokumentus, aš ryt taip pat paduosiu jau, o priimta berods 35 ar 34

Žinutė parašyta: 2010-07-26 20:23:59 | Nuoroda

tai gal tuomet yra dar vilčių, jei tavo stojamasis aukštas

Žinutė parašyta: 2010-07-27 08:38:11 | Nuoroda

Kodel Jus dar svarstote , ar verta stoti? Kai rasete, vistiek kazkokius turejote argumentus jei rasete....

Žinutė parašyta: 2010-07-27 11:12:41 | Nuoroda
agytis rašė:

Kodel Jus dar svarstote , ar verta stoti? Kai rasete, vistiek kazkokius turejote argumentus jei rasete....

na as jau apsisprendziau cia stoti , tik va ,kad tas zmoniu nusistatymas pries kolegijas atmusa truputi ;] tas pats aukstasis igyjamas...o dar su islyginamaisiais i univera pakliusi ...kame bedos nesuprnatu as :/

• Biologija / VBE 53
  • Chemija / VBE 36
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 18
  • Matematika / VBE 72
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 77
Žinutė parašyta: 2010-07-27 13:20:51 | Nuoroda

Bliamba, bent viena vieta atsirastų laisva, tai tikrai manau įstočiau, tik neaišku ar bus laisvų vietų, galvojau nueisiu pasikonsultuot tuose VK rūmuose, tai eilė kilometrinė atbaidė ;D Gal kas žinot kiek jau yra įstojusiųjų į šią specialybę ? oi, jau čiu kaip neuronai man žūsta...

Žinutė parašyta: 2010-07-27 17:12:01 | Nuoroda

nu šiuo metu pas mane toje anketoje, kur lamabpo.lt rodo, kad buvo pakviesti 34 žmonės, o pasirašė sutartis 10, bet tas skaičius jau nuo vakar toks, turėtų būti didesnis, nes aš taip pat pasirašiau jau

Žinutė parašyta: 2010-07-27 17:37:51 | Nuoroda

sveiki,as taip pat cia istojau;)

Žinutė parašyta: 2010-07-27 19:31:06 | Nuoroda

Sveiki, as studijuoju sia specialybe. Galite jei turite klausmu klausti manes-padesiu, atsakysiu jei tik galesiu...:)

el.pastas-

Žinutė parašyta: 2010-07-29 14:20:12 | Nuoroda

Vis delto ir as pasirasiau sutarti :) Gal kas varo i fuksu stovykla? As kolkas neapsisprendziau ar vaziuot ar ne  (amzinai neapsisprendus :D )

• Biologija / VBE 67
  • Chemija / VBE 33
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 99
  • Matematika / VBE 82
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 65
Žinutė parašyta: 2010-07-29 17:40:00 | Nuoroda

nu aš vis dar mąstau ...

Žinutė parašyta: 2010-07-29 20:31:59 | Nuoroda

Sveiki! Ir aš įstojau, rašiau pirmu numeriu :) būtų malonu susipažinti su būsimais kursiokais :)

Žinutė parašyta: 2010-08-01 12:21:30 | Nuoroda

Kol kas mažokai čia mūsų.. :)

jei kas norėtumėt pabendrauti, parašykit, mano skype: aiste.......

Žinutė parašyta: 2010-08-07 14:16:19 | Nuoroda

liūdna čia...

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą