Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
15:40:21
| Nuoroda
Zinok nenoriu suklaidinti nieko, todel gal kaip sako atsarga gedos nedaro ir verta pasiimti dvi O galbut jau kas nors siandien ejo i priemimo komisija ir tiksliai mums gali pasakyti ar reikalingos tos notaro patvirtintos kopijos? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
15:41:29
| Nuoroda
Mane stebina toks nekonkretumas. Vienur rašo, kad reikia to, pats universitetas sako taip... Et, gerai, kad vietoje esu ir nebus jokių problemų. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
15:42:53
| Nuoroda
Tai tau gerai, o as nevietine, tai jei man dar notaru reikes ieskot pradet... |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
15:44:10
| Nuoroda
Neringa rašė:
Zinok nenoriu suklaidinti nieko, todel gal kaip sako atsarga gedos nedaro ir verta pasiimti dvi O galbut jau kas nors siandien ejo i priemimo komisija ir tiksliai mums gali pasakyti ar reikalingos tos notaro patvirtintos kopijos? Kad studijose.lt tikras deficitas būsimų ŠU studentų. Tai kažin, ar kas atsiras. O aš pasiimsiu tris spalvotas nuotraukas, dokumentų originalus ir kopijas ir apmokėjimo kvitą, tai tikiuos, kad nieko netruks. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
15:45:34
| Nuoroda
o kaip del to apmokejimo, is kur gauti ceki jei moku internetu? ar banku patikimiau? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
15:45:42
| Nuoroda
rotten rašė:
Neringa rašė:
Zinok nenoriu suklaidinti nieko, todel gal kaip sako atsarga gedos nedaro ir verta pasiimti dvi O galbut jau kas nors siandien ejo i priemimo komisija ir tiksliai mums gali pasakyti ar reikalingos tos notaro patvirtintos kopijos? Kad studijose.lt tikras deficitas būsimų ŠU studentų. Tai kažin, ar kas atsiras. O aš pasiimsiu tris spalvotas nuotraukas, dokumentų originalus ir kopijas ir apmokėjimo kvitą, tai tikiuos, kad nieko netruks. Dėl to kvito rašiau jiems į el. paštą, tai man atrašė "galite atvykti ir gausite kvitelį". |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
15:46:35
| Nuoroda
Aš tai eisiu į banką apmokėti. Kažkas jau rašė, kad apmokėjus internetu gali tekti vis tiek eiti į banką ir gauti kažkokį antspaudą. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
15:47:41
| Nuoroda
Na kad mazai studentu is su tai faktas O as stai ka perskaiciau del tu imoku Tai kaip supratau galima susimoket ir paciam univere? Kokios kopijas pasidarei? Paprastas ar notaro patvirtintas? www.su.lt/images/stories/106/Registracijos_imoka_saskaitos_rekvizitai.pdf |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
15:48:09
| Nuoroda
Kendrick rašė:
rotten rašė:
Neringa rašė:
Zinok nenoriu suklaidinti nieko, todel gal kaip sako atsarga gedos nedaro ir verta pasiimti dvi O galbut jau kas nors siandien ejo i priemimo komisija ir tiksliai mums gali pasakyti ar reikalingos tos notaro patvirtintos kopijos? Kad studijose.lt tikras deficitas būsimų ŠU studentų. Tai kažin, ar kas atsiras. O aš pasiimsiu tris spalvotas nuotraukas, dokumentų originalus ir kopijas ir apmokėjimo kvitą, tai tikiuos, kad nieko netruks. Dėl to kvito rašiau jiems į el. paštą, tai man atrašė "galite atvykti ir gausite kvitelį". Vau, konkretūs jie. Vis tiek eisiu aš į banką. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
15:50:08
| Nuoroda
Dar kopijų neturiu, bet pasidariusi jas neisiu pas notarą. Pirmadienį nuėjusi į patį ŠU susižinosiu, jei jau ko trūks. Tiesiog manau turėtų užtekti atsinešti kopijas ir originalus, tada patys ir patvirtins. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
15:51:14
| Nuoroda
rotten rašė:
Dar kopijų neturiu, bet pasidariusi jas neisiu pas notarą. Pirmadienį nuėjusi į patį ŠU susižinosiu, jei jau ko trūks. Tiesiog manau turėtų užtekti atsinešti kopijas ir originalus, tada patys ir patvirtins. Protingas žingsnis. Grįžusi pranešk, kaip sekėsi, nes pats antradienį planuoju nuvykti. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
15:51:38
| Nuoroda
Nu taip Ex gaila, kad tie busimi pirmakursiai nelabai cia renkasi.... |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
16:01:27
| Nuoroda
Būtinai pranešiu, jei niekas anksčiau neišsiaiškins. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
16:09:32
| Nuoroda
o kokiam banke susimoketi?Siauliu? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
16:12:22
| Nuoroda
Mano menku supratimu, turėtų tikti bet koks. Aš bent jau eisiu į savąjį (swedbank). |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
16:14:25
| Nuoroda
na reiks bandyt, galvoju gal universitetas sudaro kokias sutartis su bankais,kuriuose galima susimoket:] |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
16:22:49
| Nuoroda
Tokiu atveju ŠU prie savo rekvizitų būtų pažymėję tokį dalyką. Man dabar pačiai neįtikėtina, kaip kyla tiek daug klausimų dėl tos sutarties pasirašymo universitete. O iki rezultatų paskelbimo buvo taip ramu... Net negalvojau apie tas kopijas, įmokas ir pan. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
16:26:36
| Nuoroda
tada rupejo kur istosim, o ne kas, kaip,kada :] |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
16:35:00
| Nuoroda
Aš tai rimtai be emocijų buvau, nes žinojau, kad su 18.82 konkursiniu balu tikrai į ŠU įstosiu, tad ramiai sau dienas praleidau |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
17:23:38
| Nuoroda
Sociokult8rin4 antropologija vnf sunervino kad ne vf |
|
|