Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
21:06:23
| Nuoroda
Ganyta rašė:
koks man skirtumas ant tų įstojusių ,bet kurie nori perstoti,man nusiš*kt ant jų,man svarbu yra kelias,o ne kažkas ... netikiu,kad nebus finansavimo keitimo ,parodykite kur parašyta,kad iš vf į vnf negalima keisti Nuoroda. Paskaityk 2.6, 2.7 ir 2.8. Viskas bus aišku. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
21:13:01
| Nuoroda
Marijus A. rašė:
Ganyta rašė:
koks man skirtumas ant tų įstojusių ,bet kurie nori perstoti,man nusiš*kt ant jų,man svarbu yra kelias,o ne kažkas ... netikiu,kad nebus finansavimo keitimo ,parodykite kur parašyta,kad iš vf į vnf negalima keisti Nuoroda. Paskaityk 2.6, 2.7 ir 2.8. Viskas bus aišku. Kiek supratau per 3 etapa galima |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
21:24:53
| Nuoroda
Nu tai tą tai skaičiau,tegul parašo man ,kad NEGALIMA ... man nusispjaut kiek čia visą vasarą tampaus nervus tai ir likusia dalį tapysiuos juos... tai kam daro antram,kad nebus galima keist,o trečiam priims visus į vnf man jau jokio skirtumo ... nelogiška jeigu dabar niekur į vf neįstojau ,tai nemanau,kad antram įstosiu |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
22:03:09
| Nuoroda
Ganyta rašė:
Nu tai tą tai skaičiau,tegul parašo man ,kad NEGALIMA ... man nusispjaut kiek čia visą vasarą tampaus nervus tai ir likusia dalį tapysiuos juos... tai kam daro antram,kad nebus galima keist,o trečiam priims visus į vnf man jau jokio skirtumo ... nelogiška jeigu dabar niekur į vf neįstojau ,tai nemanau,kad antram įstosiu nu blin rimtai, pritariu tau |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
23:29:17
| Nuoroda
Reikia laukti pirmadienio ir viskas paaiškės |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
23:36:42
| Nuoroda
Tuoj susikeiksiu,šiandien jau 11 kartą rašau: Antrame etape vf keisti į vnf nebus galima,o tie kurie čia šoksta iki lubų,kad meluoju, tikiuosi bent atsiprašys kai pamatys, kad nemelavau. |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-07-24
23:40:30
| Nuoroda
Kad tikrai nebus galima keist is vf i vnf... visur gi tai labai aiskiai parasyta. bet is kitos puses tai nesuprantu kas pasikeis, kad pakeisim eiliskuma, jei neistojom tai neistosim ir si karta... |
Žinutė parašyta:
2010-07-24
23:49:40
| Nuoroda
nu tai va tas čia ir žiauriausia ... kam tada daryti jį man va tas ir neduoda ramybės,kad nėra jokios logikos |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-25
02:04:40
| Nuoroda
o aš savo prašyme nieko net nežadu keist... jei valstybe nuspende kad su 19,02 nesu tinkama net slauga universitete studijuot, tai ačiū nereikia man nieko... anketos netrinsiu.... bet dabar turiu metus per kuriuos galiu pasižiūrėt į užsienio universitetus užsitrenkė vienos duris atsivers kitos |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-25
09:17:45
| Nuoroda
Ganyta rašė:
nu tai va tas čia ir žiauriausia ... kam tada daryti jį man va tas ir neduoda ramybės,kad nėra jokios logikos kaip jau kažkas minėjo, tai 2 turas tiems kuire įstojo, bet ne ten kur nori |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-25
10:43:00
| Nuoroda
Sveiki prisidedu prie jusu , neistojusiuju per pirmaji etapa .. |