Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-29
14:52:14
| Nuoroda
VU anglu filologija jau nenoriu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-29
14:53:06
| Nuoroda
Vėl ragųųųųųųųųųųųųų D |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-29
14:53:55
| Nuoroda
RAMINTTA rašė:
VU anglu filologija jau nenoriu Nu pyp atsiprašant Pavarai,mergyt |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-29
14:55:41
| Nuoroda
RAMINTTA rašė:
VU anglu filologija jau nenoriu tu gal sias metais niekur nestok ;D kitais metais gal suprasi , kur tavo vieta ;} |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-29
14:57:35
| Nuoroda
Tai jau jo ,važiuok kur pasavanoriauk ir gal atrasi savo kelią |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-29
14:58:04
| Nuoroda
legane rašė:
noreciau, kad dar nebutu tikras, bet man jau i pasta atsiunte kvietima ;// noreciau,kad nebutu tikras,nes mano langeliai visdar tusti / |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-07-29
14:59:20
| Nuoroda
busimoji rašė:
legane rašė:
noreciau, kad dar nebutu tikras, bet man jau i pasta atsiunte kvietima ;// noreciau,kad nebutu tikras,nes mano langeliai visdar tusti / rasiau i lama, sake, kad jau galutiniai rezultatai cia...pas mane irgi tuscia |
Žinutė parašyta:
2010-07-29
14:59:29
| Nuoroda
[14:51:36] *Gane: dauguma jau kalba ,kad yra antro turo rezultatai ar tai tiesa? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-29
14:59:57
| Nuoroda
RAMINTTA rašė:
VU anglu filologija jau nenoriu kad man tokia vieta pasiulytu,istirpciau is laimes... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-29
15:02:25
| Nuoroda
Aš tai niekaip nesuprantu, koks šio antro etapo tikslas buvo... Juk nemažai tokių, kurie pasirašė sutartis, ir jiems tinka, kur įstojo, bet jie automatiškai dalyvauja antram etape, ir vėl užima vietas... arba kiek tokių, kurie rašė prašymą, tačiau vyksta studijuoti svetur, o jų prašymas keliauja toliau... na aišku, gal per visą Lietuvą ir atsirado koks trejetas žmonių, kurie ištrynė prašymą, jei nenorėjo dalyvauti antrajame etape... |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-07-29
15:03:41
| Nuoroda
rovinj rašė:
Aš tai niekaip nesuprantu, koks šio antro etapo tikslas buvo... Juk nemažai tokių, kurie pasirašė sutartis, ir jiems tinka, kur įstojo, bet jie automatiškai dalyvauja antram etape, ir vėl užima vietas... arba kiek tokių, kurie rašė prašymą, tačiau vyksta studijuoti svetur, o jų prašymas keliauja toliau... na aišku, gal per visą Lietuvą ir atsirado koks trejetas žmonių, kurie ištrynė prašymą, jei nenorėjo dalyvauti antrajame etape... Manau,kad niekas neizvelgia jokio tikslo.. |
Žinutė parašyta:
2010-07-29
15:03:45
| Nuoroda
[14:30:42] Deimantė: Ar gali būti taip, kad paskelbti antro turo rezultatai? Nes prie antro turo prašymo jau yra tie patys kvietimai. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-29
15:04:11
| Nuoroda
na jau kas kur istojo tai ten bus gerai nes trecias ratas labai rizikingas geriau jei nepatinka is kur gavote kvietima niekur nestokite nebus tragedija jei pasedesite metelius uzsienyje ar namuose |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-29
15:04:41
| Nuoroda
tai trečiam ture vėl nėra šansų jau įstoti,nes vėl dalyvaus tie kurie jau įstojo ir vėl užims vietas :D:D:D:D |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-29
15:07:29
| Nuoroda
*Agne rašė:
tai trečiam ture vėl nėra šansų jau įstoti,nes vėl dalyvaus tie kurie jau įstojo ir vėl užims vietas :D:D:D:D Manau jau nebedalyvaus ,kurie pasirase istrins zmones prasymus taip manau |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-29
15:08:05
| Nuoroda
minisss rašė:
na jau kas kur istojo tai ten bus gerai nes trecias ratas labai rizikingas geriau jei nepatinka is kur gavote kvietima niekur nestokite nebus tragedija jei pasedesite metelius uzsienyje ar namuose gera kalbeti,kai gavai kvietima.. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-29
15:08:09
| Nuoroda
*Agne rašė:
tai trečiam ture vėl nėra šansų jau įstoti,nes vėl dalyvaus tie kurie jau įstojo ir vėl užims vietas :D:D:D:D Na trečiam etape, kas norės stot, turės sutaryti naują prašymą, ir ten dalyvaus tie, kurie tai padarys |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-29
15:09:37
| Nuoroda
aaa galvojau,kad tęsis toliau tas pats ačiū už informaciją o norėjau paklausti,nuo kada bus galima jau koreguoti ? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-29
15:11:32
| Nuoroda
busimoji rašė:
minisss rašė:
na jau kas kur istojo tai ten bus gerai nes trecias ratas labai rizikingas geriau jei nepatinka is kur gavote kvietima niekur nestokite nebus tragedija jei pasedesite metelius uzsienyje ar namuose gera kalbeti,kai gavai kvietima.. kas is to kvietimo jei jo nenoriu as taciau suprantu jog kiekvienoje specialybeje galima kazko pasiekti taip kad neapsimoka per daug pergyventi |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-29
15:13:42
| Nuoroda
busimoji rašė:
*Agne rašė:
tai trečiam ture vėl nėra šansų jau įstoti,nes vėl dalyvaus tie kurie jau įstojo ir vėl užims vietas :D:D:D:D Manau jau nebedalyvaus ,kurie pasirase istrins zmones prasymus taip manau nelabai manau jog patys zmones trins nebent cia lama kazka padarys nes daugeliui kas istojo ir uzima tas vietas kitur visai nerupi kokioje situacijoje esame mes |