KTU maisto technologija ir inzinerija :)
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-28 08:14:41 | Nuoroda

Taip, tik nuskenavo ir viskas, dabar reikia laukti tiesiog. O gal ir geria, kad viskas taip moderniai, nereikia ten laukti, rašyti prašymų ir pan.

• Istorija / VBE 69
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 74
  • Matematika / VBE 70
  • Užsienio kalba (vokiečių) / VBE 63
Žinutė parašyta: 2010-07-28 15:34:45 | Nuoroda

Galėčiau pasakyt i ,kad ne  dėl chemijos reik  parintis :D   nes dėtytoja nuostabi    pirmam  kurse, greičiau jau dėl informatikos :D  vat ten  turėsite  darbo  , bet  nieko   nėra neįveikiamo :P  pati  net chemijos  egzo nelaikiau  , su   pažymiu   A lygio    pakliuvai ir nieko  viskas ok  :P Lengva nebus   bet  ir  per daug  sunku  ne , spėsit ir pasimokyt ir pastudentaut. :P

Žinutė parašyta: 2010-07-28 15:40:17 | Nuoroda
Vikut rašė:

man kazkaip viskas idomiai greit ten vyko,na tvarkant dokumentus,jums del bendrabucio irgi tik nuskenavo kazkoki koduka ir viskas?

aha...priejau ir norejau istart pirma zodi...ir tik sako popieriuka...tada brukst ir atidave..ir sako laukit rupjucio 10...:D :D :D

Žinutė parašyta: 2010-07-28 17:00:40 | Nuoroda
yammi rašė:

Galėčiau pasakyt i ,kad ne  dėl chemijos reik  parintis :D   nes dėtytoja nuostabi    pirmam  kurse, greičiau jau dėl informatikos :D  vat ten  turėsite  darbo  , bet  nieko   nėra neįveikiamo :P  pati  net chemijos  egzo nelaikiau  , su   pažymiu   A lygio    pakliuvai ir nieko  viskas ok  :P Lengva nebus   bet  ir  per daug  sunku  ne , spėsit ir pasimokyt ir pastudentaut. :P

o tai kas ten jau tiek baisu yra su ta informatika?:) ji tik pirmam kurse tebus? :)

Žinutė parašyta: 2010-07-28 23:36:15 | Nuoroda

taip  pirmam , na yra destytojas toks   simukas, visiem   pirmakursiam  desto, tai kankina .. juodai  kankina...   na   ne tiek   ,kad  blogas  ar  piktas  jis, tsg  daug reikalaujantis.. ir siaip teks univere nemazai   pasedeti  su juo.. pirma  pusmeti atsimenu  grizdavau  net    vienbuolikta namo xDDD ziauru , bet  db   gera  kai   nebebus  jo. :D nieko . istikruju   ateisit  ir pamatysit   ar lb jau  baisus, juk kiekvienam savaip. o siaip tai    nlb ir  sunkus tas  pirmas  kursas , gal  antras pusmetis. bet  nieko  neissigask:P   man tai   siaip  lb patiko, nse buvo laiko ir  pastudentaut  ir pasimokyti. ir Kaunas  ne toks  jau blgas XDD:P zodziu reik patiems  isbandyti , nes  fux'iuku smagu   lb  buti :P  esi  mazas  ir visu  globojamas  chi :P saunu.  zodziu asmeniskai man  linksmiau nei mokykloj tos studijos :P

Žinutė parašyta: 2010-07-31 12:35:59 | Nuoroda

KAS ĮSTOJOTE Į KTU MAISTO TECHNOLOGIJOS IR INŽINERIJA UŽSIREGISTRUOKITE WWW.FACEBOOK.COM ir ten susiraskite grupę "Maisto technologija ir inžinerija KTU" .

Ten sukūrė mūsų grupiokė, kad galėtume diskutuoti ir pažinti vieni kitus.

Žinutė parašyta: 2010-08-22 13:01:34 | Nuoroda

Sveiki, norėjau jūsų paklausti dėl šios specialybės :) mane ji taip pat domina as būsima 11-okė ir man reikia rinktis dalykus a ir b lygiu , taigi ar galite pasidalinti kokius jūs dalykus rinkotės. ar matematika reikia būtinai imti a lygiu ar uztenka b?

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą