Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
14:31:28
| Nuoroda
Kaip aš Tau pavydžiu, kad apkritai priimta. Koks skirtumas, kad paskutinė ;>> |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
14:53:10
| Nuoroda
o gal galit man kvailam daiktui pasakyti kuris skaicius rodo kelintu numeriu as istojau? pas mane visur 1 surasyti tai jau pasimeciau |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
15:00:01
| Nuoroda
gal galite kas nors numesti linką, kur yra visos diagramos? nerandu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
15:03:45
| Nuoroda
Masha07 rašė:
gal galite kas nors numesti linką, kur yra visos diagramos? nerandu ten kur savo paraiška pildei, prioritetus rasei>> turi būti nauja opcija "Diagramos" |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
15:08:42
| Nuoroda
Bet čia taip žiauriai yra.Jei tarkim aš įstojau,nes pagal diagramą taip,bet negavau pakvietimo ir nepasirašau sutarties iki ketvirtadienio mano vieta nuplaukia:D. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
15:10:38
| Nuoroda
Išsiaiškinau, jog tas brūkšnys, kuris yra gale - tai ištestinių studijų paskutinis, dėl to jis toks žemas, o ta rodyklė su skaičiuku - tai paskutinis balas į nuolatines |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
15:14:02
| Nuoroda
bet tos diagramos sudarytos ne būtent kažkurios specialybės, bet apskritai : "Stojančiųjų balai krypčių grupėje "1.1.8. fizinių mokslų studijų sritis" tai čia nieko įdomaus neparodo |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
15:16:24
| Nuoroda
O klausykit. Ar yra skirtumas jei aš stodamas 2 etapu, sudeliosiu kitaip stojimus, ar gali tada i mano jau istota vieta kitas istoti? Tai jei dalyvauju 2 etape as turiu maziau sansu istoti ar kaip? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
15:19:13
| Nuoroda
Mindaugas Vilius rašė:
O klausykit. Ar yra skirtumas jei aš stodamas 2 etapu, sudeliosiu kitaip stojimus, ar gali tada i mano jau istota vieta kitas istoti? Tai jei dalyvauju 2 etape as turiu maziau sansu istoti ar kaip? jei iki 28 nepasirašai sutarties, savo gautą vietą prarandi. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
15:22:23
| Nuoroda
ir vistiek as i paskutini savo istoju........tai ka daryti? nera nei kur paskambinti issiaiskinti, kad gal klaida padare |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
15:22:53
| Nuoroda
Masha07 rašė:
Mindaugas Vilius rašė:
O klausykit. Ar yra skirtumas jei aš stodamas 2 etapu, sudeliosiu kitaip stojimus, ar gali tada i mano jau istota vieta kitas istoti? Tai jei dalyvauju 2 etape as turiu maziau sansu istoti ar kaip? jei iki 28 nepasirašai sutarties, savo gautą vietą prarandi. Na jo, šitą aš suprantu. Bet tai 2 etape aš dėl jos vistiek galiu kovoti ir vėl galiu į ją įstoti? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
15:29:48
| Nuoroda
Mindaugas Vilius rašė:
Masha07 rašė:
Mindaugas Vilius rašė:
O klausykit. Ar yra skirtumas jei aš stodamas 2 etapu, sudeliosiu kitaip stojimus, ar gali tada i mano jau istota vieta kitas istoti? Tai jei dalyvauju 2 etape as turiu maziau sansu istoti ar kaip? jei iki 28 nepasirašai sutarties, savo gautą vietą prarandi. Na jo, šitą aš suprantu. Bet tai 2 etape aš dėl jos vistiek galiu kovoti ir vėl galiu į ją įstoti? nu gali bandyti laimę, bet įstojimo tikimybė laaaaabai sumažėja, ypač jei kokių socialinių mokslų. kodėl netinka į kurią esi pakviestas? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
15:33:38
| Nuoroda
Masha07 rašė:
Mindaugas Vilius rašė:
Masha07 rašė:
Mindaugas Vilius rašė:
O klausykit. Ar yra skirtumas jei aš stodamas 2 etapu, sudeliosiu kitaip stojimus, ar gali tada i mano jau istota vieta kitas istoti? Tai jei dalyvauju 2 etape as turiu maziau sansu istoti ar kaip? jei iki 28 nepasirašai sutarties, savo gautą vietą prarandi. Na jo, šitą aš suprantu. Bet tai 2 etape aš dėl jos vistiek galiu kovoti ir vėl galiu į ją įstoti? nu gali bandyti laimę, bet įstojimo tikimybė laaaaabai sumažėja, ypač jei kokių socialinių mokslų. kodėl netinka į kurią esi pakviestas? Man gal ir tinka, bet supranti čia man atrodo žiauri klaida, aš net nesuprantu. 7 numeriu rašiau VU istorija, o 8 VPU taikomoji istorija. Įstojau į VPU, bet diagramos yra tokios pačios, mano balas yra į kairę už tos rodiklės ir aš nesuprantu kodėl įstojau ne į VU? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
15:40:08
| Nuoroda
o tenais ir valstybes finansuoja ir nefnansuoja i ta diagrama surasyti? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
15:44:00
| Nuoroda
Aurushca rašė:
o tenais ir valstybes finansuoja ir nefnansuoja i ta diagrama surasyti? pas mane tik vf |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
15:45:02
| Nuoroda
Mindaugas Vilius rašė:
Masha07 rašė:
Mindaugas Vilius rašė:
Masha07 rašė:
Mindaugas Vilius rašė:
O klausykit. Ar yra skirtumas jei aš stodamas 2 etapu, sudeliosiu kitaip stojimus, ar gali tada i mano jau istota vieta kitas istoti? Tai jei dalyvauju 2 etape as turiu maziau sansu istoti ar kaip? jei iki 28 nepasirašai sutarties, savo gautą vietą prarandi. Na jo, šitą aš suprantu. Bet tai 2 etape aš dėl jos vistiek galiu kovoti ir vėl galiu į ją įstoti? nu gali bandyti laimę, bet įstojimo tikimybė laaaaabai sumažėja, ypač jei kokių socialinių mokslų. kodėl netinka į kurią esi pakviestas? Man gal ir tinka, bet supranti čia man atrodo žiauri klaida, aš net nesuprantu. 7 numeriu rašiau VU istorija, o 8 VPU taikomoji istorija. Įstojau į VPU, bet diagramos yra tokios pačios, mano balas yra į kairę už tos rodiklės ir aš nesuprantu kodėl įstojau ne į VU? tai matyt atsirado daugiau žmonių, kurių prioritetas buvo aukštesnis nei tavo. pakvietė atitinkamą skaičių ir matyt tu nebepatekai. gali bandyti 2ame etape, bet žiūrėk, kad nepaliktum be nieko |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
15:45:37
| Nuoroda
Aurushca rašė:
o tenais ir valstybes finansuoja ir nefnansuoja i ta diagrama surasyti? ir man atrodo, kad vf ir fnv diagramos kitos. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
15:57:45
| Nuoroda
a kur rasti ta diagrama? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
16:00:36
| Nuoroda
Masha07 rašė:
Mindaugas Vilius rašė:
Masha07 rašė:
Mindaugas Vilius rašė:
Masha07 rašė:
Mindaugas Vilius rašė:
O klausykit. Ar yra skirtumas jei aš stodamas 2 etapu, sudeliosiu kitaip stojimus, ar gali tada i mano jau istota vieta kitas istoti? Tai jei dalyvauju 2 etape as turiu maziau sansu istoti ar kaip? jei iki 28 nepasirašai sutarties, savo gautą vietą prarandi. Na jo, šitą aš suprantu. Bet tai 2 etape aš dėl jos vistiek galiu kovoti ir vėl galiu į ją įstoti? nu gali bandyti laimę, bet įstojimo tikimybė laaaaabai sumažėja, ypač jei kokių socialinių mokslų. kodėl netinka į kurią esi pakviestas? Man gal ir tinka, bet supranti čia man atrodo žiauri klaida, aš net nesuprantu. 7 numeriu rašiau VU istorija, o 8 VPU taikomoji istorija. Įstojau į VPU, bet diagramos yra tokios pačios, mano balas yra į kairę už tos rodiklės ir aš nesuprantu kodėl įstojau ne į VU? tai matyt atsirado daugiau žmonių, kurių prioritetas buvo aukštesnis nei tavo. pakvietė atitinkamą skaičių ir matyt tu nebepatekai. gali bandyti 2ame etape, bet žiūrėk, kad nepaliktum be nieko Aišku, na žiūrėsiu. Ačiū |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
16:01:06
| Nuoroda
Evik1 rašė:
a kur rasti ta diagrama? Lamoj, prisijunk ir pamatysi ;D |
|
|