Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
23:02:09
| Nuoroda
Na, kaip galvojat, ar reikia keliauti ten ir pabandyt susipazint su kitais fuxais/kuratoriais/etc , ar visgi geriau paluket studiju ir tada viska neskubant issiaiskint. Ar patys noretumet ir ar keliausit i fuxu stovykla? :) Prasyciau pasisakyt, ir po to pasakyti, kodeeel
Asmeniskai as manau, kad reikia nepraleist progos susipazint su zmonemis anksciau, aisku jeigu tik isgali lesos Juolab, kol niekas neslegia tai ir elgiesi kitaip - bendrauji laisviau, lengviau susipazinti su kitom personom, pabandyti rasti bendru interesu. Pasistengsiu nepraleisti progos sudalyvaut tokioj stovykloj, nes kad ir kaip bebutu - nuotykiu niekada nebuna per daug ! :)) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
23:11:40
| Nuoroda
Ooooiii, negalima praleist tokio dalyko viskas bus neoficialiai, laisvai Susipažinsi su grupiokais, būsimais universiteto draugais ar net kambariokais. Susirasi draugų, bus drąsiau jau pačių studijų pradžioje Ir šiaip, tikiuosi pašėlti nemanau, kad gali būti liūdna ) Būtinai reikia užsirašyti. Ten tie keli litai, niekis palyginus su įspūdžiais |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
23:46:32
| Nuoroda
na jo, nauja patirtis zinai, keli litai, bet tai yra studentu ir is kito lietuvos galo, pavyzdziui kaip as, esu is Mazeikiu, o studijuosiu VU :) Stengsiuos nepraleist geros progos susirast nauju draugu, bendraminciu, ir zinoma, kolegu ) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-27
00:43:01
| Nuoroda
manau tikrai verta vykti as pati vyksiu i lkka fuxu stovykla.tikiuos,kad bus smagu |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-27
22:49:28
| Nuoroda
Aš taip pat manau, kad būtina važiuoti, į lkka fuksų stovyklą lėksiu jėėėė :D |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-27
23:16:44
| Nuoroda
Na aš taip pat su dideliu noru vyksiu i KU fuxų stovyklą. Tokios progos su visais susipažint tikrai neverta praleist. ;] |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-28
09:49:02
| Nuoroda
nu blyn noretusi bet kaip man iki vilniasus nusliauzt reiks sunku pagalvot o dar konkrecia vieta susirast visai galva neisnesa |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-28
11:57:38
| Nuoroda
zalia rašė:
nu blyn noretusi bet kaip man iki vilniasus nusliauzt reiks sunku pagalvot o dar konkrecia vieta susirast visai galva neisnesa Tam autobusai skirti... ir žemėlapis vilniaus... |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-28
12:32:56
| Nuoroda
Labas, gal kas ką nors žinote apie KTU fuksų stovyklą? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-28
12:49:24
| Nuoroda
Filologės ir fizikai lyg ir kartu fuxins |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-28
21:36:30
| Nuoroda
gutis. rašė:
Labas, gal kas ką nors žinote apie KTU fuksų stovyklą? Labas, as zinau tik tiek, kad ji bus rugseji Rugsejo 11-12dienom informatikos fakultetui, o rugsejo 18-19dienom statybos ir architekturos fakultetui O kitiem nezinau kada |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-28
22:15:11
| Nuoroda
Aš taip pat pareiškiau norą sudalyvauti VDU fuxu stovykloje tikiuosi atrinks |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-29
15:08:39
| Nuoroda
ella rašė:
gutis. rašė:
Labas, gal kas ką nors žinote apie KTU fuksų stovyklą? Labas, as zinau tik tiek, kad ji bus rugseji Rugsejo 11-12dienom informatikos fakultetui, o rugsejo 18-19dienom statybos ir architekturos fakultetui O kitiem nezinau kada Labas dar karta:) as pati verslo administravime, tai ekonomikos ir vadybos fakultete, bet dar kol kas nieko nezinau:) o gal yra nete kokios informacijos? kaina, vieta, laikas ar bent kazkas panasaus? nes manau tikrai verte nuvykti:) beje esu kazka girdejusi apie kazkokia atranka, kad ne visi norintys patenka, o juos atrinks burtu keliu.. teisybe ?:)) |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-29
15:47:46
| Nuoroda
gutee. rašė:
ella rašė:
gutis. rašė:
Labas, gal kas ką nors žinote apie KTU fuksų stovyklą? Labas, as zinau tik tiek, kad ji bus rugseji Rugsejo 11-12dienom informatikos fakultetui, o rugsejo 18-19dienom statybos ir architekturos fakultetui O kitiem nezinau kada Labas dar karta:) as pati verslo administravime, tai ekonomikos ir vadybos fakultete, bet dar kol kas nieko nezinau:) o gal yra nete kokios informacijos? kaina, vieta, laikas ar bent kazkas panasaus? nes manau tikrai verte nuvykti:) beje esu kazka girdejusi apie kazkokia atranka, kad ne visi norintys patenka, o juos atrinks burtu keliu.. teisybe ?:)) Kad daugiau nieko ir nezinau, tik kai buvau pasirasyti sutarti su KTU, ten dave lankstinuku, tai ten ir buvo surasyta kada bus, bet ir tai tik diena o siaip manau, jei jau vyks rugseji, tai spesim dar suzinoti daugiau info jau ten budami, nera kur skubeti o del to atrinkimo burtu keliu, tai tikiuos, kad gal ne... galetu visus leisti... |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-29
16:43:25
| Nuoroda
ella rašė:
gutee. rašė:
ella rašė:
gutis. rašė:
Labas, gal kas ką nors žinote apie KTU fuksų stovyklą? Labas, as zinau tik tiek, kad ji bus rugseji Rugsejo 11-12dienom informatikos fakultetui, o rugsejo 18-19dienom statybos ir architekturos fakultetui O kitiem nezinau kada Labas dar karta:) as pati verslo administravime, tai ekonomikos ir vadybos fakultete, bet dar kol kas nieko nezinau:) o gal yra nete kokios informacijos? kaina, vieta, laikas ar bent kazkas panasaus? nes manau tikrai verte nuvykti:) beje esu kazka girdejusi apie kazkokia atranka, kad ne visi norintys patenka, o juos atrinks burtu keliu.. teisybe ?:)) Kad daugiau nieko ir nezinau, tik kai buvau pasirasyti sutarti su KTU, ten dave lankstinuku, tai ten ir buvo surasyta kada bus, bet ir tai tik diena o siaip manau, jei jau vyks rugseji, tai spesim dar suzinoti daugiau info jau ten budami, nera kur skubeti o del to atrinkimo burtu keliu, tai tikiuos, kad gal ne... galetu visus leisti... na as irgi tikiuosi:) bus matyti tuomet:) |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-01
14:12:01
| Nuoroda
Aš manau, kad jei važiuosi į fuxų stovyklą tikrai nieko neprarasi,priešingai-tai bus tik į naudą pradedančiam studijuoti:susipažinsi su būsimais kolegomis, bendraminčiais bei puikiai praleisi laiką. |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-02
21:23:52
| Nuoroda
gutee. rašė:
ella rašė:
gutee. rašė:
ella rašė:
gutis. rašė:
Labas, gal kas ką nors žinote apie KTU fuksų stovyklą? Labas, as zinau tik tiek, kad ji bus rugseji Rugsejo 11-12dienom informatikos fakultetui, o rugsejo 18-19dienom statybos ir architekturos fakultetui O kitiem nezinau kada Labas dar karta:) as pati verslo administravime, tai ekonomikos ir vadybos fakultete, bet dar kol kas nieko nezinau:) o gal yra nete kokios informacijos? kaina, vieta, laikas ar bent kazkas panasaus? nes manau tikrai verte nuvykti:) beje esu kazka girdejusi apie kazkokia atranka, kad ne visi norintys patenka, o juos atrinks burtu keliu.. teisybe ?:)) Kad daugiau nieko ir nezinau, tik kai buvau pasirasyti sutarti su KTU, ten dave lankstinuku, tai ten ir buvo surasyta kada bus, bet ir tai tik diena o siaip manau, jei jau vyks rugseji, tai spesim dar suzinoti daugiau info jau ten budami, nera kur skubeti o del to atrinkimo burtu keliu, tai tikiuos, kad gal ne... galetu visus leisti... na as irgi tikiuosi:) bus matyti tuomet:) man sake akademijoj, kad atrinkines burtu keliu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-08-05
23:18:40
| Nuoroda
gal kas zinote apie vpu fuksu stovykla? |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-24
15:05:18
| Nuoroda
Sveiki,o gal kas turito informacijos apie KU fuxu stovykla? o gal ji jau buvo,tik as nieko nezinojau ;D |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-25
17:34:52
| Nuoroda
ku fuksu stovykla bus ryt;] |