Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-08-05
13:14:08
| Nuoroda
Skambinaus i KTu klausiau ar liko dar pas juos vietu mano norimoj specialybeje vf, tai pasake kad jugtis i lama ir ziuret kiek yra vietu, pasakius, kad ten rodo tik bendrai sirti, paaiskino, kad dabar jau kaip ir bendra eile i likusias laisvas vietas aplamai, o ne i likusias vietas univere kaip galvojau. Kagi tikimybe istoti i vf mazeja... |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-05
13:17:50
| Nuoroda
Dabar kai pildai ta prasyma,kur nori mokintis,iterpes tas savo studijas, spaudi placiau ir parasyta kiek planuoja priimti. |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-05
13:17:58
| Nuoroda
sveiki, kazin jei pirmame ir antrame etapuose niekas negavo valstybes finansuojamu krepseliu (i slauga) kauno ir vilniaus universitetuose, ar yra galimybe dar toki krepseli gauti treciame etape? |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-05
13:18:23
| Nuoroda
skambinau i vu man sake jei prasymas pildosi, tai vietu dar yra |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-05
13:19:05
| Nuoroda
thank you, jau zinau! |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-05
13:19:24
| Nuoroda
O kaip man žinoti ar mano norimoj specialybėj yra dar likusių vietų,jei ten tik bendrą rodo???? Maždaug taikyk,gal pataikysi...Nežinau,ką be galvoti...tyčiojasi visiškai. kai |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-05
13:23:24
| Nuoroda
nesuprantu kad wisos jos cia pildosi ar yra kam nesipildo? |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-05
13:24:16
| Nuoroda
As tai irgi cia bisky nesigaudau su tom vietom laisvom..tai ta cia tarkim jei rasau VU -> archeologija -> ir paraso pvz 9 laisvos vietos,tai cia butent siai studiju krypciai...? Nes kitur raso 120 laisvu vietu..? kazkaip ne per daug kaip vienai studiju krypciai.. |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-05
13:26:00
| Nuoroda
bet rodo tik tada kai vnf tj vadinasin i vnf tiek wietu yra laisvu o vf bendrai tos wisiems tada .nesuprantu. |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-05
13:37:51
| Nuoroda
Gal kas gali pasiūlyti kokia specialybe kurią galėčiau pastudijuoti bent puse metų nemokamai? užpildžiau penkias, noriu studijuoti istorija arba kultūros istorija ir antropologija su visa širdim, net pedagoginį parašiau ir jei istosiu bandysiu visom išgalėm pereit į VU. Tačiau balai mano gana maži, studijavau teisę metus ir taip taip noriu iš ten ištrūkti į istorija. gal kas žino kokia specialybe vieną į kurią turėčiau gerų šansų istoti su tokiais rezultatais kokius matote apačioje? |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-05
13:46:12
| Nuoroda
Klausykit, galit siųst mane dabar na**ui, jei durną arba neseniai aptartą klausimą užduodu, bet visgi paklausiu: Ar tiesa, jog norėdamas dalyvauti papildomame priėmime, turi būt nepasirašęs lyg šiol jokios sutarties su univeru, nei vf nei vnf? Nes tai užeinu į savo Lamą ir matau, jog galiu pildyt vėl prašymą... Bet ar tikrai galiu? Šiuo metu esu pasirašiusi vnf sutartį. |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-05
13:49:29
| Nuoroda
Ad Absurdum rašė:
Klausykit, galit siųst mane dabar na**ui, jei durną arba neseniai aptartą klausimą užduodu, bet visgi paklausiu: Ar tiesa, jog norėdamas dalyvauti papildomame priėmime, turi būt nepasirašęs lyg šiol jokios sutarties su univeru, nei vf nei vnf? Nes tai užeinu į savo Lamą ir matau, jog galiu pildyt vėl prašymą... Bet ar tikrai galiu? Šiuo metu esu pasirašiusi vnf sutartį. gali pretenduoti į vf vietą. |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-05
13:58:25
| Nuoroda
Ka ir vel liksim jauciu tada neistoje..Jauciu nemazai istojusiu gudruciu vel pildys prasymus,kad ir ant prikolo paziureti ar pavyktu istoti vienur ar kitur ir uzims vietas..fu blt. |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-05
14:09:19
| Nuoroda
KISS4U rašė:
Ad Absurdum rašė:
Klausykit, galit siųst mane dabar na**ui, jei durną arba neseniai aptartą klausimą užduodu, bet visgi paklausiu: Ar tiesa, jog norėdamas dalyvauti papildomame priėmime, turi būt nepasirašęs lyg šiol jokios sutarties su univeru, nei vf nei vnf? Nes tai užeinu į savo Lamą ir matau, jog galiu pildyt vėl prašymą... Bet ar tikrai galiu? Šiuo metu esu pasirašiusi vnf sutartį. gali pretenduoti į vf vietą. Kaip cia viskas painu O tai ir as esu jau pasirasius sutarti VNF, bet dabar dar karta pildau prasyma ir tarkim iskovoju VF vieta, tai galesiu tada rinktis viena is tu dvieju? O jeigu negausiu jokio pasiulymo, ar nieko neprarasiu? nenuplauks mano pasirasyta sutartis del VNF? |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-05
14:10:15
| Nuoroda
laipsnis rašė:
Ka ir vel liksim jauciu tada neistoje..Jauciu nemazai istojusiu gudruciu vel pildys prasymus,kad ir ant prikolo paziureti ar pavyktu istoti vienur ar kitur ir uzims vietas..fu blt. O kaip kitaip? Žinoma, kad bandysiu gaut vf kol tam yra sudaroma nors absurdiškai beviltiškai maža galimybė... Sistema tai durna, kas be ko. |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-05
14:16:42
| Nuoroda
JULY rašė:
KISS4U rašė:
Ad Absurdum rašė:
Klausykit, galit siųst mane dabar na**ui, jei durną arba neseniai aptartą klausimą užduodu, bet visgi paklausiu: Ar tiesa, jog norėdamas dalyvauti papildomame priėmime, turi būt nepasirašęs lyg šiol jokios sutarties su univeru, nei vf nei vnf? Nes tai užeinu į savo Lamą ir matau, jog galiu pildyt vėl prašymą... Bet ar tikrai galiu? Šiuo metu esu pasirašiusi vnf sutartį. gali pretenduoti į vf vietą. Kaip cia viskas painu O tai ir as esu jau pasirasius sutarti VNF, bet dabar dar karta pildau prasyma ir tarkim iskovoju VF vieta, tai galesiu tada rinktis viena is tu dvieju? O jeigu negausiu jokio pasiulymo, ar nieko neprarasiu? nenuplauks mano pasirasyta sutartis del VNF? tavo atvėjis kitoks nei mano na pvz aš šiandien pasirašiau sutarti i vnf bet dar kaip ir nepilnai man liepe dabar dalyvauti tame treciame etape ir rasyti tik ta vieta kur sudarinejau sutarti tai savime aisku tas univeras pasidarė sau geriau nes nori kad as stociau pas juos o ne kur kitur ir mokeciau lt.. bet as pagalvojau jei prirasyciau daugiau vietu ar kas atsitiktu :? |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-05
14:20:07
| Nuoroda
o kaip tada dabar yra su pedagoginiu vilniuj? įrašiau vieną vietą, bet kaip su metodiniu testu? ar ji reikės laikyti kaip, kad jie reikalavo ir pirma etapą? |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-05
14:24:04
| Nuoroda
Kreivas rašė:
o kaip tada dabar yra su pedagoginiu vilniuj? įrašiau vieną vietą, bet kaip su metodiniu testu? ar ji reikės laikyti kaip, kad jie reikalavo ir pirma etapą? bent jau aš kiek supratau tai jei jo nelaikei ir nebelaikysi ir tau liktai balu nepridės :? |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-05
14:29:25
| Nuoroda
JULY rašė:
KISS4U rašė:
Ad Absurdum rašė:
Klausykit, galit siųst mane dabar na**ui, jei durną arba neseniai aptartą klausimą užduodu, bet visgi paklausiu: Ar tiesa, jog norėdamas dalyvauti papildomame priėmime, turi būt nepasirašęs lyg šiol jokios sutarties su univeru, nei vf nei vnf? Nes tai užeinu į savo Lamą ir matau, jog galiu pildyt vėl prašymą... Bet ar tikrai galiu? Šiuo metu esu pasirašiusi vnf sutartį. gali pretenduoti į vf vietą. Kaip cia viskas painu O tai ir as esu jau pasirasius sutarti VNF, bet dabar dar karta pildau prasyma ir tarkim iskovoju VF vieta, tai galesiu tada rinktis viena is tu dvieju? O jeigu negausiu jokio pasiulymo, ar nieko neprarasiu? nenuplauks mano pasirasyta sutartis del VNF? Kaip gali nuplaukti PASIRAŠYTA sutartis? Būk rami ir kaip aš bandyk laimę dėl vf. |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-05
14:32:10
| Nuoroda
asenI rašė:
Kreivas rašė:
o kaip tada dabar yra su pedagoginiu vilniuj? įrašiau vieną vietą, bet kaip su metodiniu testu? ar ji reikės laikyti kaip, kad jie reikalavo ir pirma etapą? bent jau aš kiek supratau tai jei jo nelaikei ir nebelaikysi ir tau liktai balu nepridės :? kiek tas testas ir pokalbis prideda primink.. 0,2 ar daugiau? |