trecias stojimo etapas
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-08-01 12:18:47 | Nuoroda
asesu rašė:

krc ausra l ar kas tu paskaiciau sita formua ir tu mane nervini. maladec turi ten savo tiksla gerai islaikei stoji kur nori super. ko tu cia zmonems kurie turi ir taip daug nervu plauni smegenis kad jie cia stoja betkur  ar kad nekovoja del gyvenimo tikslo . okei dbr sakysi kad tu tik reiski savo nuomone. bet as atsakysiu kad as ja irgi isdesciau:}

sutinku

Žinutė parašyta: 2010-08-01 20:35:57 | Nuoroda
cantslowdown rašė:
KISS4U rašė:
cantslowdown rašė:

visi cia tik kalba apie norus, juokinga net. norint gyventi pagal norus turi but ir galimybes. as ir pvz noriu po pasauli pakeliaut bet nera finansu. taip pat ir su studijom. jei nori studijuot pagal norus reikia arba lb lb lb gerai mokytis arba turet pinigu(durniai ima paskolas). tai gi tie patarimai stokit pagal norus durnai skamba, reik realiai mastyt.

nematau nieko durno imti paskolą. pati planuoju ją pasiimt, nes mokytis noriu ir nepatekau į vf. pabaigsiu pirmą kursą važiuosiu per vasarą užsidirbti pinigų, gražinsiu paskolą ir dar susimokėsiu už ateinančius metus, nematau tame problemų. kai nori gyvenime kažko pasiekti, tai reikia stengtis dėl to, o ne sėdėt rankas sudėjus ir dejuoti kaip sunku, tik durniai ima paskolas. niekam nėra lengva, bet galima pasistengti, kad bent kiek palenvėtų.

ok, tavo nuomone tokia, gerbiu, bet ko cia vaziuoji? kas tau leidzia manyt  kad as ar kiti sedi rankas sudeje? apskritai teko bendrauti su zmonem kurie pasieme paskolas ir jau po metu gailisi pasieme. beto niekas negarantuoja kad pasiseks studijose ar nuvaziuot uzsieny uzsidirbt pinigu. aisku kas nerizikuoja tas negera sampano. bet mano nuomone tokia kad netokiam amziui reikia imti paskolas ir apsikraut sau gyvenima.

ant tavęs nieks nevažiuoja, aš kalbėjau apskritai apie visus, kurie daugiau kalba, negu daro. kiekvienas turim savo nuomonę ir visada ginsim ją, taip jau yra. o kitas dalykas kiekvieno žmogaus gyvenimiškas subrendimas pasireiškia skirtingu metu, ir viena(s) jau būdamas 18m gali elgtis ir mastyti, suktis gyvenime taip, kaip kita(s) būnant 30m pasirodys daug labiau nesubrendus(-ęs), nei ta(s) 18m. ir tik mes patys galime nuspręsti ar darome teisingus sprendimus ar neklystame, ar viską gerai apgalvojome prieš darant kažką lemtingo mūsų gyvenime.

Žinutė parašyta: 2010-08-01 23:37:41 | Nuoroda
KISS4U rašė:
cantslowdown rašė:
KISS4U rašė:
cantslowdown rašė:

visi cia tik kalba apie norus, juokinga net. norint gyventi pagal norus turi but ir galimybes. as ir pvz noriu po pasauli pakeliaut bet nera finansu. taip pat ir su studijom. jei nori studijuot pagal norus reikia arba lb lb lb gerai mokytis arba turet pinigu(durniai ima paskolas). tai gi tie patarimai stokit pagal norus durnai skamba, reik realiai mastyt.

nematau nieko durno imti paskolą. pati planuoju ją pasiimt, nes mokytis noriu ir nepatekau į vf. pabaigsiu pirmą kursą važiuosiu per vasarą užsidirbti pinigų, gražinsiu paskolą ir dar susimokėsiu už ateinančius metus, nematau tame problemų. kai nori gyvenime kažko pasiekti, tai reikia stengtis dėl to, o ne sėdėt rankas sudėjus ir dejuoti kaip sunku, tik durniai ima paskolas. niekam nėra lengva, bet galima pasistengti, kad bent kiek palenvėtų.

ok, tavo nuomone tokia, gerbiu, bet ko cia vaziuoji? kas tau leidzia manyt  kad as ar kiti sedi rankas sudeje? apskritai teko bendrauti su zmonem kurie pasieme paskolas ir jau po metu gailisi pasieme. beto niekas negarantuoja kad pasiseks studijose ar nuvaziuot uzsieny uzsidirbt pinigu. aisku kas nerizikuoja tas negera sampano. bet mano nuomone tokia kad netokiam amziui reikia imti paskolas ir apsikraut sau gyvenima.

ant tavęs nieks nevažiuoja, aš kalbėjau apskritai apie visus, kurie daugiau kalba, negu daro. kiekvienas turim savo nuomonę ir visada ginsim ją, taip jau yra. o kitas dalykas kiekvieno žmogaus gyvenimiškas subrendimas pasireiškia skirtingu metu, ir viena(s) jau būdamas 18m gali elgtis ir mastyti, suktis gyvenime taip, kaip kita(s) būnant 30m pasirodys daug labiau nesubrendus(-ęs), nei ta(s) 18m. ir tik mes patys galime nuspręsti ar darome teisingus sprendimus ar neklystame, ar viską gerai apgalvojome prieš darant kažką lemtingo mūsų gyvenime.

perskaicius komentarus, tai pasirode, kad labai jau dideles asmenybes kaip ne kurie jauciasi baige mokykla.laisvai filosofuoja kada kas suauga ir kada kas kaip masto, kas gerai ir kas blogai... net juokinga pasidare.

Žinutė parašyta: 2010-08-02 08:55:43 | Nuoroda

galbut kas nors rimtai zino kada prasides treciasis etapas ir bus galima pradeti keisti prasymus? :)

Žinutė parašyta: 2010-08-02 10:52:16 | Nuoroda
LiuDuTia* rašė:

galbut kas nors rimtai zino kada prasides treciasis etapas ir bus galima pradeti keisti prasymus? :)

Trecias etapas vyks 08.05-08.08, 08.05 bus paskelbtos likusios laisvos vietos,o 08.09 kvietimai studijuot

• Istorija / VBE 74
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 76
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 52
Žinutė parašyta: 2010-08-02 10:52:34 | Nuoroda
LiuDuTia* rašė:

rugpjucio 5 diena. :)

Žinutė parašyta: 2010-08-02 13:04:49 | Nuoroda

[12:59:32 PM | Pakeitė 12:59:48 PM] Kleckius: laba diena, norėjau paklausti ar papildome priėmime galės dalyvauti tike tie, kurie negavo pakvietimo studijuoti pagrindiniame priėmime. ar ir vėl bus taip, kaip per pagrindinio priėmimo antrą turą?
[1:00:42 PM] LAMA BPO: Sveiki
[1:01:07 PM] LAMA BPO: Papildomame priėmime galite dalyvauti:

• jeigu pasirašėte valstybės finansuojamų studijų sutartį su aukštąja mokykla, galite dalyvauti papildomame priėmime tik dėl valstybės nefinansuojamų vietų;

• jeigu pasirašėte valstybės nefinansuojamų studijų sutartį su aukštąja mokykla, galite dalyvauti papildomame priėmime tik dėl valstybės finansuojamų vietų;

• jeigu negavote ar nepriėmėte jokio kvietimo, papildomame priėmime galite dalyvauti tiek dėl valstybės finansuojamų tiek dėl valstybės nefinansuojamų vietų.

Ir vėl ta pati nesamonė bus kaip buvo antrame ture...jipijei.... ;(

Žinutė parašyta: 2010-08-02 13:07:38 | Nuoroda

ne nu.... jau niekaip kitaip nebe sugalvoja kaip iš mūsų pasidergti....

Žinutė parašyta: 2010-08-02 13:43:13 | Nuoroda
hm... rašė:
 perskaicius komentarus, tai pasirode, kad labai jau dideles asmenybes kaip ne kurie jauciasi baige mokykla.laisvai filosofuoja kada kas suauga ir kada kas kaip masto, kas gerai ir kas blogai... net juokinga pasidare.

nesijaučiu didelė asmenybė, tiesiog turiu savo nuomonę ir požiūrį į gyvenimą. o jei tau ima juokas, tai juokis, man tai nuo to nei skauda nei ką.

Žinutė parašyta: 2010-08-02 14:04:50 | Nuoroda

Ooo jetau. Kiek žmonių tiek ir nuomonių.:))
Ištikruju nepagaunu aš truputi kas čia vyksta aš pirmame etape gavau kvietimą į vf ir vnf. Vieną iš jų iškart priėmiau ir pasirašiau sutartį. Mane automatiškai perkėlė į antrą etapą ir aš ir vėl gavau kvietimą ten pat, šįkart tik vieną(na čia aišku kodėl), bet vadinasi aš ir vėl užėmiau kažkieno vietą kai vietoj manęs ją galėjo gauti kažkas kitas.
Arba aš kažko nesuprantu arba čia tikrai kvailai padaryta sistema :)
Na tad ir kaip bebūtu jau vergu ar ką pakeisim, sėkmės dalyvaujantiems antrame etape :)

Žinutė parašyta: 2010-08-03 10:22:17 | Nuoroda
LemonDog rašė:

[12:59:32 PM | Pakeitė 12:59:48 PM] Kleckius: laba diena, norėjau paklausti ar papildome priėmime galės dalyvauti tike tie, kurie negavo pakvietimo studijuoti pagrindiniame priėmime. ar ir vėl bus taip, kaip per pagrindinio priėmimo antrą turą?
[1:00:42 PM] LAMA BPO: Sveiki
[1:01:07 PM] LAMA BPO: Papildomame priėmime galite dalyvauti:

• jeigu pasirašėte valstybės finansuojamų studijų sutartį su aukštąja mokykla, galite dalyvauti papildomame priėmime tik dėl valstybės nefinansuojamų vietų;

• jeigu pasirašėte valstybės nefinansuojamų studijų sutartį su aukštąja mokykla, galite dalyvauti papildomame priėmime tik dėl valstybės finansuojamų vietų;

• jeigu negavote ar nepriėmėte jokio kvietimo, papildomame priėmime galite dalyvauti tiek dėl valstybės finansuojamų tiek dėl valstybės nefinansuojamų vietų.

Ir vėl ta pati nesamonė bus kaip buvo antrame ture...jipijei.... ;(

ne nu pasaka begalo, vel tie kurie pasirase sutartis vel dalyvaus ir uziims vietas,  o like be vietu vel uzborto. as niekaip nesuprantu kaip si durna sistema gali egzistuoti, mano nuomone jai pasirasei sutarti tu automatiskai turi nebedalyvauti priemime, bet ne cia gi lamabpo. man jau taip uzkniso si sistema kad as nebeturiu zodziu

Žinutė parašyta: 2010-08-03 10:47:54 | Nuoroda

sveiki kolegos:)  aš taip pat I ir II etape niekur neįstojau, nes  visas vf specialybes surašiau:)  neįstojau į vf norimą spec tai dbr per  papildomą priėmimą stosiu į tą spec vnf:) klausiau universitete ar vietų dar laisvų yra toj spec tai sakė yra:) tikiuosi papulti:) o jei ne, tai rugpjūčio pabaigoj į universitetą tiesiai nuvažiuosiu ir priims be konkursų į laisvas vietas:) bent taip sakė:)

Žinutė parašyta: 2010-08-03 10:52:00 | Nuoroda

Viskas cia gerai... Jei jau kur istojai, tai negelaesi varzytis del tokiopat finansavimo studiju. Jei niekur neistojai, tai gali bandyti ir VF, ir VNF. Bent jau mano nuomone, tai taip ir turi buti... 

• Informacinės technologijos / VBE 67
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 89
  • Matematika / VBE 92
Žinutė parašyta: 2010-08-03 10:53:47 | Nuoroda
virginia rašė:

sveiki kolegos:)  aš taip pat I ir II etape niekur neįstojau, nes  visas vf specialybes surašiau:)  neįstojau į vf norimą spec tai dbr per  papildomą priėmimą stosiu į tą spec vnf:) klausiau universitete ar vietų dar laisvų yra toj spec tai sakė yra:) tikiuosi papulti:) o jei ne, tai rugpjūčio pabaigoj į universitetą tiesiai nuvažiuosiu ir priims be konkursų į laisvas vietas:) bent taip sakė:)

Tai taip, bet jau vf nebegausi. Tik kazi kaip bus po 2 (jei nepakeite) metu, kai VNF studentai tures galimybe gauti VF, nes tu nebusi dalyvavusi bendruosiuose priemimuose...

• Informacinės technologijos / VBE 67
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 89
  • Matematika / VBE 92
Žinutė parašyta: 2010-08-03 10:56:55 | Nuoroda

Aš tai manau jog dalyvaus tik tie, kurie niekur neįstojo ir tie, kurie nepasirašė sutarčių su universitetais. Juk čia reikės keisti iš pagrindų visas spec, o tie kur dalyvavo I ir II etape nieko nekeis:)

Žinutė parašyta: 2010-08-03 10:59:36 | Nuoroda
SuperHP rašė:
virginia rašė:

Tai taip, bet jau vf nebegausi. Tik kazi kaip bus po 2 (jei nepakeite) metu, kai VNF studentai tures galimybe gauti VF, nes tu nebusi dalyvavusi bendruosiuose priemimuose...

pagyvensim pamatysim:) manau, kad bus galimybė į vf pereiti po 2 metų:)

Žinutė parašyta: 2010-08-03 12:19:41 | Nuoroda

as jei pasirasiau sutarty jau nebegaliu dalyvauti 3 etape taip suprantu?kodel raso lamoj kad galiu bet jokios lenteles neduoda pildymui naujam

• Istorija / VBE 84
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 40
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 74
Žinutė parašyta: 2010-08-03 13:35:31 | Nuoroda

nes tik ketvirtadienį prasidės papildomas priėmimas ir nuo tada tik bus galima koreguoti.

Žinutė parašyta: 2010-08-03 13:41:47 | Nuoroda
agnikix rašė:

as jei pasirasiau sutarty jau nebegaliu dalyvauti 3 etape taip suprantu?kodel raso lamoj kad galiu bet jokios lenteles neduoda pildymui naujam

Kiek parasyta , tai kas istojo gali dalyvauti 2 etape . Gam galima pretenduoti ir i 3 etpa

Žinutė parašyta: 2010-08-03 18:32:19 | Nuoroda

taigi pasirasiau as ta sutarty , bet uniruose visi vf uzimti jau butu per antra etapa pasiule , suteikineja tusciu vilciu ir nk , nekenciu as tos lamos

• Istorija / VBE 84
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 40
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 74
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą