Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-08-03
10:38:14
| Nuoroda
Kas zadate rinktis si egzamina? :) Kokiais tiksliais: del atsargos , ar zadate kazka panasaus studijuoti, o gal siaip norit programuoti pramokti? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-08-03
18:56:58
| Nuoroda
As rinksiuos, nezinau dar kur tiksliai stosiu tai reikes laikyti be to informatikos ivairiapusiskumas mane traukia |
|
Žinutė parašyta:
2010-10-02
13:31:29
| Nuoroda
Aš rinksiuosi šį egzaminą, todėl, kad noriu stoti į Informacines technologijas |
|
Žinutė parašyta:
2010-10-20
13:26:02
| Nuoroda
x-boom rašė:
Aš rinksiuosi šį egzaminą, todėl, kad noriu stoti į Informacines technologijas Fiziniu ar technologiniu mokslu sriti? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-10-20
13:26:02
| Nuoroda
x-boom rašė:
Aš rinksiuosi šį egzaminą, todėl, kad noriu stoti į Informacines technologijas Fiziniu ar technologiniu mokslu sriti? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-10-23
10:50:41
| Nuoroda
SuperHP rašė:
x-boom rašė:
Aš rinksiuosi šį egzaminą, todėl, kad noriu stoti į Informacines technologijas Fiziniu ar technologiniu mokslu sriti? Dar galutinai apsisprendusi nesu, bet mąstau apie fizinę |
|
Žinutė parašyta:
2010-10-24
19:38:03
| Nuoroda
Aš taip pat rinksiuos šį valstybini egzaminą, nes planuoju studijuoti programavimo specialybę. |
|
Žinutė parašyta:
2010-10-31
13:37:13
| Nuoroda
Aš irgi ruošiuosi laikyt VBE Bet kolkas tai žiauriai bijau kad neišlaikysiu ;DD Visi gazdina, kad vos ne sunkiausias egzas iš visų.. ;DDD |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-10-31
16:49:42
| Nuoroda
[Karolina] rašė:
Aš irgi ruošiuosi laikyt VBE Bet kolkas tai žiauriai bijau kad neišlaikysiu ;DD Visi gazdina, kad vos ne sunkiausias egzas iš visų.. ;D O, kaip smagu, kad atsirado bendramintė iš merginų tarpo, bent ne viena aš tokia Taip, girdėjau daug tokių pasisakymų, dar ir pati drebu, vis galvoju apie tą pascalį, kaip išmokt tas programėles parašyti ir pnš, nes aš asmeniškai tik dabar pradėjau jo mokytis, niekad iki šių metų niekas man mokykloj net puse žodžio apie jį nesakė Bet vat jau pradedu mokytis, skiriu laiko jam O kaip tau sekasi su programavimu? |
|
Žinutė parašyta:
2010-11-01
13:47:02
| Nuoroda
x-boom rašė:
[Karolina] rašė:
Aš irgi ruošiuosi laikyt VBE Bet kolkas tai žiauriai bijau kad neišlaikysiu ;DD Visi gazdina, kad vos ne sunkiausias egzas iš visų.. ;D O, kaip smagu, kad atsirado bendramintė iš merginų tarpo, bent ne viena aš tokia Taip, girdėjau daug tokių pasisakymų, dar ir pati drebu, vis galvoju apie tą pascalį, kaip išmokt tas programėles parašyti ir pnš, nes aš asmeniškai tik dabar pradėjau jo mokytis, niekad iki šių metų niekas man mokykloj net puse žodžio apie jį nesakė Bet vat jau pradedu mokytis, skiriu laiko jam O kaip tau sekasi su programavimu? Na mokausi mokausi... ;D Šeip pradėjau jau pernai mokytis pascalio, bet taip rimčiau tai tik šiemet vasarą. Na sekasi tai gan neblogai Tik vat niekaip nepavyksta įsiminti visų algoritmų ir pan. |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2011-01-07
21:03:09
| Nuoroda
paskali mokėmės kažkiek pagrindus 9klasėje, o dabar mokausi grynai programavimo ir nėra tas pascalis toks baisus. Net įdomu kaikurias programas rašyt, vos ne kaip matematikos galvosukiai, nėra taip ir sunku kai ramiai atsisėdi ir pamąstai |
Žinutė parašyta:
2011-01-09
00:22:28
| Nuoroda
Na, o kur zadi stoti? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-01-09
19:40:11
| Nuoroda
Šiandien mastau apie VU MIF kryptis - informatika. |
Žinutė parašyta:
2011-01-09
20:06:55
| Nuoroda
Na, tiksliau sakant mąstau apie informatiką, bet nesu užtikrintas tuo. |
Žinutė parašyta:
2011-01-11
01:02:53
| Nuoroda
Programu sistemu (PS) specializacija skirta programuotojams ir projektuotojams. Taigi, jei nepatinka programavimas, si specializacija netinka. VU didziausias pliusas yra tas, kad daugiausiai ten susirenka protingiausiu ir motyvuotu zmoniu (tai faktas), bet tai dar nereiskia, kad studiju kokybe VU yra geriausia. Be to, baiges bet kuria informatikos specializacija vistiek gausi praktiskai toki pati informatikos diploma. O is kur tu esi? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-01-11
19:02:38
| Nuoroda
Na taip, informatika ir programų sistemos nedaug kuo ir skiraisi. Diplomas taipogi. |
Žinutė parašyta:
2011-01-12
14:56:32
| Nuoroda
As pats gyvenu Siauliuose, studijuoju SU informatika ir esu labai patenkintas studiju bei papildoma veikla Privalumai: patikrinta ir tikrai gera studiju programa; puikios patalpos, geri kompiuteriai ir kita iranga; tikrai geri destytojai; norint rasti papildomos veiklos, tikrai tai galima padaryti - dalyvavimas ivairiuose renginiuose, konkursuose, studentu atstovybeje, AISEC, studentu verslo inkubatoriuje, Erasmus ir pan. Trukumai: dauguma studentu yra nemotyvuoti ir neorganizuoti (mano asmenine nuomone); taip pat Siauliuose nera tiek daug pramogu (klubu, renginiu ir pan.), kiek, pvz., Vilniuje. Daugiau apie informatikos studiju programas gali rasti tinklalapyje http://ik.su.lt/lt/studijos
|
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-01-15
19:04:13
| Nuoroda
:) pati bandysiu stot, tai i verslo informatika. o ja apskritai Lietuvoj galima studijuot tik in VU KHF ir MRU ? |
|
Žinutė parašyta:
2011-01-16
01:08:16
| Nuoroda
Diana :] rašė:
:) pati bandysiu stot, tai i verslo informatika. o ja apskritai Lietuvoj galima studijuot tik in VU KHF ir MRU ? Universitetuose tik siuo metu siuose. Taciau visos informatikos specializacijos yra labai panasios, nes jos sudaromos remiantis specialiu programu sudarymo reglamentu, kuriame nurodomos variacijos ribos. Baigusi bet kuria informatikos specializacija gausi praktiskai ta pati informatikos bakalauro laipsnio diploma |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-01-21
22:18:28
| Nuoroda
Laurynasg rašė:
Na, tiksliau sakant mąstau apie informatiką, bet nesu užtikrintas tuo. PS panašu į informatiką, bet paskaitos būna kartu su bioinformatikais. PS aišku man atrodo žymiai įdomiau ir linksmiau, nes būtent PS ir studijuoju. |