Matematika 2011
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-07-01 16:21:55 | Nuoroda
Eglė* rašė:
Eglė* rašė:
Jolanta* rašė:
Eglė* rašė:
1gnasijus rašė:
Gogenas rašė:

90% ir aš žiauriai džiaugiuosi, nors prieš egzą tikėjausi ir 100 surinkti. Vakar sapnavau, kad gavau 44% ir man reikėjo gauti 2 milijonus svarus, kad įstočiau kur noriu. Taigi realybė daug geresnė už fantazijas tiek finansine, tiek ir edukacine prasme.

Grazus moksliukų sapnai žiūriu :DDDDD Ant kiek reikia būt nučiuožus,kad sapnuot apie egzaminą :D

Nereikia būti nučiuožus, normalu, kad žmogus jaudinasi ir pergyvena dėl rezultatų, nes aš pvz tėvų nenudžiuginčiau jei tektu mokėti už mokslą :D ir va jaudiniesi, tai automatiškai ir sapnuoji nesamones  :DD

Aš va sapnavau, kad iš biologijos 146% surinkau :DDDD

Na tavo sapnas tikrai įdomus :DD O ar bent buvo į tą linkmę rezultatas? :D

Va jau matau 84, tikrai gerai ;D

Galvojau, kad gausiu 46% : DD

• Biologija / VBE 84
  • Chemija / VBE 57
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 62
  • Matematika / VBE 50
Žinutė parašyta: 2011-07-01 16:29:15 | Nuoroda
Jolanta* rašė:
Eglė* rašė:
Eglė* rašė:
Jolanta* rašė:
Eglė* rašė:
1gnasijus rašė:
Gogenas rašė:

90% ir aš žiauriai džiaugiuosi, nors prieš egzą tikėjausi ir 100 surinkti. Vakar sapnavau, kad gavau 44% ir man reikėjo gauti 2 milijonus svarus, kad įstočiau kur noriu. Taigi realybė daug geresnė už fantazijas tiek finansine, tiek ir edukacine prasme.

Grazus moksliukų sapnai žiūriu :DDDDD Ant kiek reikia būt nučiuožus,kad sapnuot apie egzaminą :D

Nereikia būti nučiuožus, normalu, kad žmogus jaudinasi ir pergyvena dėl rezultatų, nes aš pvz tėvų nenudžiuginčiau jei tektu mokėti už mokslą :D ir va jaudiniesi, tai automatiškai ir sapnuoji nesamones  :DD

Tai man kaip buvo, galvojau būsiu laiminga jei iš lietuvių ir matematikos gausiu bent po 50 proc. o žiūrėk tu man kaip pasisekė ;D

• Istorija / VBE 72
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 84
  • Matematika / VBE 90
Žinutė parašyta: 2011-07-01 16:33:08 | Nuoroda
Eglė* rašė:
Jolanta* rašė:
Eglė* rašė:
Eglė* rašė:
Jolanta* rašė:
Eglė* rašė:
1gnasijus rašė:
Gogenas rašė:

Tai man kaip buvo, galvojau būsiu laiminga jei iš lietuvių ir matematikos gausiu bent po 50 proc. o žiūrėk tu man kaip pasisekė ;D

Pasisekė, sveikinu ;)

• Biologija / VBE 84
  • Chemija / VBE 57
  • Matematika / VBE 50
Žinutė parašyta: 2011-07-01 16:36:57 | Nuoroda
Jolanta* rašė:
Eglė* rašė:
Jolanta* rašė:
Eglė* rašė:
Eglė* rašė:
Jolanta* rašė:
Eglė* rašė:
1gnasijus rašė:
Gogenas rašė:

Pasisekė, sveikinu ;)

Dėkui ;)

• Istorija / VBE 72
  • Matematika / VBE 90
Žinutė parašyta: 2011-07-01 16:41:36 | Nuoroda

Tikėjausi 30 proc., o apie tiek net nesapnavau... :D Rezultatas gal ir neblizgantis, bet vis tiek jaučiuosi "iššokusi aukščiau bambos"... :)

• Istorija / VBE 89
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 100
  • Matematika / VBE 69
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 94
Žinutė parašyta: 2011-07-01 17:03:58 | Nuoroda

Sveiki gal kas zinot kaip ten su ISM pavyzdziuj neturiu 20+ ir istoju i vf tai moku tik puse sumos, dali finansuos valstybe?

Žinutė parašyta: 2011-07-01 17:13:38 | Nuoroda
usect rašė:

66666 turek omeny, kad stojant tarkim i ISM ir norint gauti visiskai finansuojama vieta (ne dalinai) reikia tureti 20.5+ konkursini ir matematikos 1 taskas cia gali tureti itakos. O pasisakymai kad zmogus gaves daugiau nei 90 negali buti nusivyles tai is vis juokingi. Ir matau vidutiniokai nesupranta, kad yra toks dalykas kaip sportinis interesas, kai visada norisi siekti geriausio ir buti geresniam uz kitus. Pats gavau 99 ir esu labai patenkintas bet visiskai suprantu tuos, kurie yra nusivyle, nes gaves 96 ir pats nesidziaugciau.

aha, manau yra ir tokiu,kurie nusivyle savo 100% , nes del sportinio intereso norejo buti geresni uz tuos,kurie surinko 100%, bet deja, tenka stoveti viename lygyje su jais. Jie be jokios abejones norejo surinkiti 65/64 tasku ir gauti 101%....

Žinutė parašyta: 2011-07-01 17:20:58 | Nuoroda
tms911 rašė:

Sveiki gal kas zinot kaip ten su ISM pavyzdziuj neturiu 20+ ir istoju i vf tai moku tik puse sumos, dali finansuos valstybe?

Pagal tavo rezultatus, garantuotai gausi valstybes dalini finansavima apie 4k, taciau lieka6k paciam, bet ISM taiko ivairias nuolaidas, todel manau imanoma sumazinti iki 2k, parasyk jiems geriau , kiekvienais metais kitaip, bet ziurint i tavo egzus, jei gausi istorija +96 manau istotum nemokama ar ne?

Žinutė parašyta: 2011-07-01 17:21:55 | Nuoroda
nesakyk rašė:
usect rašė:

66666 turek omeny, kad stojant tarkim i ISM ir norint gauti visiskai finansuojama vieta (ne dalinai) reikia tureti 20.5+ konkursini ir matematikos 1 taskas cia gali tureti itakos. O pasisakymai kad zmogus gaves daugiau nei 90 negali buti nusivyles tai is vis juokingi. Ir matau vidutiniokai nesupranta, kad yra toks dalykas kaip sportinis interesas, kai visada norisi siekti geriausio ir buti geresniam uz kitus. Pats gavau 99 ir esu labai patenkintas bet visiskai suprantu tuos, kurie yra nusivyle, nes gaves 96 ir pats nesidziaugciau.

aha, manau yra ir tokiu,kurie nusivyle savo 100% , nes del sportinio intereso norejo buti geresni uz tuos,kurie surinko 100%, bet deja, tenka stoveti viename lygyje su jais. Jie be jokios abejones norejo surinkiti 65/64 tasku ir gauti 101%....

Usect nemanai kad nusišnekėjai? Kiekvienas žmogus vertina savo galimybes, ir ne visi, kad ir tarkim matematikai yra gabūs, taigi man pavyzdžiui deja iš matematikos išėjo 7, o iš egzamino gavau 90 proc. ir tu man pasakyk priežastį kodėl aš turėčiau liūdėti? Pagal savo galimybes aš išlaikiau tikrai gerai.

P.S. nesakyk puikus sarkazmas :D

• Istorija / VBE 72
  • Matematika / VBE 90
Žinutė parašyta: 2011-07-01 17:25:22 | Nuoroda

Na kagi, rezultatu nelabai dziaugiuosi, vajei vajei ;/

• Istorija / VBE 98
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 93
  • Matematika / VBE 98
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 97
Žinutė parašyta: 2011-07-01 17:26:35 | Nuoroda
tms911 rašė:

Valstybė finansuoja tik 3892 lt/metams. Visa kita moki pats

• Matematika / VBE 79
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 100
Žinutė parašyta: 2011-07-01 17:33:32 | Nuoroda

nemanau ar verta taip verk del to simto.

Žinutė parašyta: 2011-07-01 17:47:34 | Nuoroda
Eglė* rašė:
nesakyk rašė:
usect rašė:

Usect nemanai kad nusišnekėjai? Kiekvienas žmogus vertina savo galimybes, ir ne visi, kad ir tarkim matematikai yra gabūs, taigi man pavyzdžiui deja iš matematikos išėjo 7, o iš egzamino gavau 90 proc. ir tu man pasakyk priežastį kodėl aš turėčiau liūdėti? Pagal savo galimybes aš išlaikiau tikrai gerai.

P.S. nesakyk puikus sarkazmas :D

o kas belieka skaitant tokius pasisakymus, tik pasitelkt sarkazma ;)

Žinutė parašyta: 2011-07-01 17:57:52 | Nuoroda

idomu kodel siais metais toks mazas pereinamasis balas, jug kazkas cia zadejo kad sieks vos ne 20 tasku:))

• Geografija / MBE 7
  • Istorija / VBE -
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 23
  • Matematika / VBE 2
Žinutė parašyta: 2011-07-01 18:01:08 | Nuoroda
max-a-million rašė:

Na kagi, rezultatu nelabai dziaugiuosi, vajei vajei ;/

Kiek surinkai?

Žinutė parašyta: 2011-07-01 18:04:26 | Nuoroda

Muza-89

• Istorija / VBE 98
  • Matematika / VBE 98
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 97
Žinutė parašyta: 2011-07-01 18:07:26 | Nuoroda
max-a-million rašė:

Muza-89

kiek taškų gavai ?

Žinutė parašyta: 2011-07-01 18:08:02 | Nuoroda

Sakykit ar galima pasitikėt Kur Stoti leidinio informacija apie minimalius KB į vf vietą, nes jie man atrodo įtartinai žemi.

• Istorija / VBE 91
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 27
Žinutė parašyta: 2011-07-01 18:09:55 | Nuoroda
guillermo rašė:

Sakykit ar galima pasitikėt Kur Stoti leidinio informacija apie minimalius KB į vf vietą, nes jie man atrodo įtartinai žemi.

Na tikrai netikiu, kad jie spausdintų klaidingą informaciją, čia tau ne Panelė žurnalas :D

• Istorija / VBE 72
  • Matematika / VBE 90
Žinutė parašyta: 2011-07-01 18:11:02 | Nuoroda
Eglė* rašė:
guillermo rašė:

Na tikrai netikiu, kad jie spausdintų klaidingą informaciją, čia tau ne Panelė žurnalas :D

Jei ne Panelė tai gal Žmonės?

• Istorija / VBE 91
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 27
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą