Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-08-10
14:47:53
| Nuoroda
Fizikos egzaminas. Diskusija apie egzamino pobūdį, užduotis, sudėtingumą arba apie tai ko tikites, kodel laikote ar tiesiog kodėl mokotės fiziką. ;)
|
|
Žinutė parašyta:
2010-08-29
14:59:10
| Nuoroda
Nu... 2010 metu fizikos egzas pasirode nelengvas del 2011 sunkumo net neisivaizduoju, o seip studijuosiu fizika, nes labai idomus mokslas, mokykla pas mane tragiska (as vienintelis fizikos mokinys) Fizikos A lygio net nera bet, pamokos kaip konsultacijos, su labai stipria mokytoja. PS: dar nezinau kur studijuosiu, kur geriau KTU, ar VU ? |
|
Žinutė parašyta:
2010-09-03
22:26:17
| Nuoroda
mokausi A lygiu fiziką, bet mokytojai tai vaje vaje... dabar dar kažkas naujas dėstys, tai tikiuosi geriausio, bet realiai bukė ten jaučiuosi ;DD laikysiu, nes žadu studijuoti kažką su matematika ar inžinerijom, nežinau o egzas sunkus ir man jis pats baisiausias... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-09-03
22:47:03
| Nuoroda
Mokausi ir aš išplėstiniu kursu. Nebaisu. |
|
Žinutė parašyta:
2010-09-04
12:04:26
| Nuoroda
gedas880 rašė:
PS: dar nezinau kur studijuosiu, kur geriau KTU, ar VU ? VU |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-09-14
12:19:24
| Nuoroda
noriu paprasyt patarimo: ka daryt ? pas mane mokykloje dingo fizika (liko tik SM-savarankiskas mokymasis) fizikai turiu gera supratima, tai eit i kita mokykla, ar ieskot, samdytis mokitoja ? |
|
Žinutė parašyta:
2010-09-26
14:40:12
| Nuoroda
Mes praktiškai irgi neturim mokytojo,su jo teikiamomis žiniomis,galėtume parašyti egzamine rašinį tema"Fizika mano mokytojo gyvenime" Mes bent su broliu( Taip klasiokai) grynai savarankiškai. |
|
Žinutė parašyta:
2010-09-26
16:52:24
| Nuoroda
na dabar atėjo nauja gera mokytoja, manau kai kurias spragas užkamšysiu... bet šiaip ir papildomai mokausi svarankiškai |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-09-26
17:49:25
| Nuoroda
schaba rašė:
gedas880 rašė:
PS: dar nezinau kur studijuosiu, kur geriau KTU, ar VU ? VU Kodėl? Todėl, kad tu studijuoji VU? |
|
Žinutė parašyta:
2010-09-26
17:53:58
| Nuoroda
gedas880 rašė:
noriu paprasyt patarimo: ka daryt ? pas mane mokykloje dingo fizika (liko tik SM-savarankiskas mokymasis) fizikai turiu gera supratima, tai eit i kita mokykla, ar ieskot, samdytis mokitoja ? Kam tų mokytojų? Tik pinigus išmesi į balą. Norint išmokt ką nors, reikia knygų ieškot, o ne mokytojų. |
|
Žinutė parašyta:
2010-10-27
17:46:30
| Nuoroda
kdl mokausi?patinka,įdomu.Nėra laaavai lengva,bet ir nėra sunku.Viskas įmanoma,kai yra noro šiaip ketinu vėliau studijuoti kažką susijusio su fizika,norėčiau į orlaivių pilotavimą,bet bus matyt,kaip gausis pas mus tai mokosi 9 moksleiviai,bet realiai aš viena vaikštau ir bandau aiškintis,daryti viską,kiti atsipūtę mokytoja tai tikrai gerai išaiškina,tik kad per daug gera ji,nei kiek nespaudžia,o norėtųsi |
|
Žinutė parašyta:
2010-11-30
02:42:58
| Nuoroda
Džiaukitės, kol fizika įdomu. Univere nuo fizikos vemt verčia. Ar dėstytoja gera nepasitaikė, ar ką, bet kiek ji buvo įdomi mokykloje, tiek jos nemėgstu univere. Stojant į inžinerinius mokslus iškart nusiteikit pakliūt į kosmoso šalį, pavadinimu fizikos paskaita. Išvis gaila žmonių, kurie fizika studijuoja. Nuoširdžiai. Parduotas jų laisvalaikis tiems dėsniams, jei nori kažką iki galo suprasti. O šiaip pati fizika yra modeliavimo mokslas. Su ja nieko realiai nesuskaičiuosi. Dažniausiai. Yra aibė mokslų, kurie remiasi fizika, tačiau skaičiuoja viską kitaip. Šitas sakinukas bus skirtas tiems, kurie norės savo mokyklines fizikos žinias pritaikyti praktikoje. ;D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-11-30
02:44:12
| Nuoroda
chey ;D rašė:
kdl mokausi?patinka,įdomu.Nėra laaavai lengva,bet ir nėra sunku.Viskas įmanoma,kai yra noro šiaip ketinu vėliau studijuoti kažką susijusio su fizika,norėčiau į orlaivių pilotavimą,bet bus matyt,kaip gausis pas mus tai mokosi 9 moksleiviai,bet realiai aš viena vaikštau ir bandau aiškintis,daryti viską,kiti atsipūtę mokytoja tai tikrai gerai išaiškina,tik kad per daug gera ji,nei kiek nespaudžia,o norėtųsi Į orlaivių pilotavimą stojant ne dėl fizikos reiktų jaudintis, o dėl sveikatos. Geležiniai žmonės ten stoja. Jei turi bent kokių problemų su sveikata, gali nė nesvajot.. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-12-21
21:50:58
| Nuoroda
kaip fizikam sekasi? ;] mokoties? kaip ką? ;] |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-12-21
21:58:25
| Nuoroda
Ei ,nepatinka |
|
Žinutė parašyta:
2010-12-29
23:05:52
| Nuoroda
Čia žiūriu visiems prasti mokytojai. Visur įdomu taip? D |
|
Žinutė parašyta:
2010-12-30
15:55:53
| Nuoroda
geras fizikos mokytojas retenybė manyčiau ;DD o pačiam tai ten kosmosas ir mokytis... man niekaip rankos nekyla... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-01-12
22:41:44
| Nuoroda
Savo mokytoju taip pat negaliu pasigirti, labai nuolaidus ir galbūt per daug geras. Net baisu pagalvoti apie egzaminą |
|
Žinutė parašyta:
2011-01-13
18:19:03
| Nuoroda
baisu tikrai reik savarankiškai mokytis, na mes dar pradėjom pagaliau egzaminus spręstis, tai bent tiek ;] |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-01-14
18:35:14
| Nuoroda
Mes irgi sprendžiam, tik nespėjus mums pagalvot, mokytojas visą sprendimą surašo lentoj. Tai naudos iš to beveik nėra |