Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2012-06-09
15:41:20
| Nuoroda
Pride rašė:
sanemis rašė:
Na, man tai mokyklinis kursas nėra lengvas . Jaučiu, vienuoliktos klasės mokinys, gerai besimokantis matematiką išplėstiniu kursu, tikrai ją geriau moka už mane Mokykloje is matematkos mokiausi tik tikimybes (pabaiges visakita savarankiskai ismokau ), nes tai vienintelis dalykas, kuri gali pritaikyti kasdieniniame gyvenime galima pagalvoti, kad matematikos lavinamo loginio mąstymo kasdieniam gyvenime nepanaudosi |
|
Žinutė parašyta:
2012-06-09
16:12:37
| Nuoroda
tiutiuriu rašė:
Pride rašė:
sanemis rašė:
Na, man tai mokyklinis kursas nėra lengvas . Jaučiu, vienuoliktos klasės mokinys, gerai besimokantis matematiką išplėstiniu kursu, tikrai ją geriau moka už mane Mokykloje is matematkos mokiausi tik tikimybes (pabaiges visakita savarankiskai ismokau ), nes tai vienintelis dalykas, kuri gali pritaikyti kasdieniniame gyvenime galima pagalvoti, kad matematikos lavinamo loginio mąstymo kasdieniam gyvenime nepanaudosi Sinusu, kosinusiu, arksinusiu funkciju, matricu skaiciavimo ir braizymu ir kitokio briedo nepanaudosi |
|
Žinutė parašyta:
2012-06-09
16:28:12
| Nuoroda
Pride rašė:
tiutiuriu rašė:
Pride rašė:
sanemis rašė:
Na, man tai mokyklinis kursas nėra lengvas . Jaučiu, vienuoliktos klasės mokinys, gerai besimokantis matematiką išplėstiniu kursu, tikrai ją geriau moka už mane Mokykloje is matematkos mokiausi tik tikimybes (pabaiges visakita savarankiskai ismokau ), nes tai vienintelis dalykas, kuri gali pritaikyti kasdieniniame gyvenime galima pagalvoti, kad matematikos lavinamo loginio mąstymo kasdieniam gyvenime nepanaudosi Sinusu, kosinusiu, arksinusiu funkciju, matricu skaiciavimo ir braizymu ir kitokio briedo nepanaudosi dauguma greičiausiai nepanaudos, bet gauna iš besimokymo naudos. aš irgi nepanaudosiu daugiau jau jų (nu nebent statistiką ir braižymą, kaip ir visi:D), bet neprisidedu prie tos ŽIAURIAI didelės lietuvių dalies, kuri skelbia, kad matematika yra laiko švaistymas ir nieko gero neduoda. man labai šitas požiūris nepatinka. vis dėlto lavina žmogų matematika tikrai |
|
Žinutė parašyta:
2012-06-09
16:56:51
| Nuoroda
tiutiuriu rašė:
dauguma greičiausiai nepanaudos, bet gauna iš besimokymo naudos. aš irgi nepanaudosiu daugiau jau jų (nu nebent statistiką ir braižymą, kaip ir visi:D), bet neprisidedu prie tos ŽIAURIAI didelės lietuvių dalies, kuri skelbia, kad matematika yra laiko švaistymas ir nieko gero neduoda. man labai šitas požiūris nepatinka. vis dėlto lavina žmogų matematika tikrai Matematika nera laiko svaistymas, bet TIKIMYBES yra ta dalis, kuria tiesiog BUTINA moketi net losdamas azartinius zaidimus (tarkim Dudo arba rulete) pasinaudomas tikimybes gali visus aplosti ir iseiti praturtejes. |
|
Žinutė parašyta:
2013-01-11
14:05:01
| Nuoroda
Laba diena gal galetumete kas nors atsiusti 2011 metu biologijos egzamino vertinimo instrukcija? |
|
Žinutė parašyta:
2013-01-11
14:08:27
| Nuoroda
Laba diena gal galetumete kas nors atsiusti 2011 metu biologijos egzamino vertinimo instrukcija? |
|
Žinutė parašyta:
2013-05-24
22:23:20
| Nuoroda
Gal kas galėtų atsiūsti 2011 m. biologijos vbe pakartotinės sesijos atsakymus? |