Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-05-08
14:43:03
| Nuoroda
Bet ir egzaminus reikia puikiai išlaikyt, net nežinau kaip bus |
|
Žinutė parašyta:
2011-05-15
19:35:46
| Nuoroda
Sveiki. Esu dešimtokė. Apie architekturą rimtai galvoti pradėjau tik šiais metais, bet pradėjau galvoti labai rimtai. Pasirinkau lietuvių (A), matematiką (A), anglų (A), istoriją (A), dailę (A) ir braižybą. Ar siūlytumėt rinktis fiziką, jeigu aš ir taip daug labiau noriu į VDA negu į VGTU. Gal yra žmonių iš VDA? Ar apsimoka lankyti VDA atvirąją architektūros mokyklą ir piešimą kur nors papildomai arba JAM? Be to šiais metais buvau VDA atvirų durų dienose ir sužinojau, kad į VDA per metus į architektūrą priema apie 30 žmonių ( su mokamais) ir apskritai rodė praeitų ir užpraeitų metų kompozicijos ir piešimo darbus,zinoma man tik plaukt ir plaukt. Tai man susidarė nuomonė, kad į VDA įstot yra neįmanoma:). Bet vistiek bandysiu. |
|
Žinutė parašyta:
2011-05-15
21:37:27
| Nuoroda
ginciukas rašė:
Sveiki. Esu dešimtokė. Apie architekturą rimtai galvoti pradėjau tik šiais metais, bet pradėjau galvoti labai rimtai. Pasirinkau lietuvių (A), matematiką (A), anglų (A), istoriją (A), dailę (A) ir braižybą. Ar siūlytumėt rinktis fiziką, jeigu aš ir taip daug labiau noriu į VDA negu į VGTU. Gal yra žmonių iš VDA? Ar apsimoka lankyti VDA atvirąją architektūros mokyklą ir piešimą kur nors papildomai arba JAM? Be to šiais metais buvau VDA atvirų durų dienose ir sužinojau, kad į VDA per metus į architektūrą priema apie 30 žmonių ( su mokamais) ir apskritai rodė praeitų ir užpraeitų metų kompozicijos ir piešimo darbus,zinoma man tik plaukt ir plaukt. Tai man susidarė nuomonė, kad į VDA įstot yra neįmanoma:). Bet vistiek bandysiu. Patarimas tau: pasilik lietuviu(A), matematika (A), anglu(A), braizyba ir fizika(B). Na jei tikrai zadi studijuoti architektura, tai daugiau mokslus sutelk ten, kur reikia, o istorija atima daug laiko, bet ji tau nebutina |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-05-16
13:35:03
| Nuoroda
Aš turiu istorija, visai ji nemaišo man, nors rinkausi turbut dėl valandų skaičiaus... |
|
Žinutė parašyta:
2011-05-24
21:25:50
| Nuoroda
Istorija pasirinkau, kaip plana B, taciau tikriausiai jos atsisakysiu, nes man ir taip per didelis kruvis nusimato.As suprantu, kad fizikos reikia,bet fizikos neimsiu, nes as jos visiskai nesuprantu, taip pat as planuoju stoti i VDA, kur jos reikes maziau. Be to, gal yra zmoniu is VDA? Kaip ten viskas?
|
|
Žinutė parašyta:
2011-05-25
12:32:29
| Nuoroda
Kaip as jus nuosirdziai uzjauciu... Pasiryzkite 4 metus netureti gyvenimo ir tik mokytis mokytis ir dar karta MOKYTIS. Architektura- ziaurus mokslas :) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-05-26
22:15:43
| Nuoroda
Orchideja rašė:
Kaip as jus nuosirdziai uzjauciu... Pasiryzkite 4 metus netureti gyvenimo ir tik mokytis mokytis ir dar karta MOKYTIS. Architektura- ziaurus mokslas :) Tai turbūt tu architektūros studentė būsi?
|
|
Žinutė parašyta:
2011-05-29
10:24:29
| Nuoroda
Niekur nerandu koks minimum KTU konkursinis balas i architektura buvo, gal kas zino? |
|
Žinutė parašyta:
2011-05-30
14:41:45
| Nuoroda
Per daug viską perdedat |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-07
19:58:15
| Nuoroda
Mūza rašė:
Orchideja rašė:
Kaip as jus nuosirdziai uzjauciu... Pasiryzkite 4 metus netureti gyvenimo ir tik mokytis mokytis ir dar karta MOKYTIS. Architektura- ziaurus mokslas :) Tai turbūt tu architektūros studentė būsi?
Mano draugas studijuoja |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-07
20:06:12
| Nuoroda
Is tikro tai sutinku dar esu pasirinkus atsargai interjero dizaina |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-09
09:21:02
| Nuoroda
Sveikučiai, o gal kas galvojate apie architektūros studijas užsienyje? |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-09
13:11:13
| Nuoroda
Palyginus su pernai, šiemet tema apie Architektūra mirusi... |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-09
20:43:37
| Nuoroda
Sveiki, gal kas turite žinių, kiek šiemet planuoja stoti į šią studijų kryptį ? Praeitais metais pamenu skaičiau čia, tai žmonės iš kažkur žinojo tokios info |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-11
16:16:34
| Nuoroda
Aš manau, kad matyti kitą žmogų t.y. draugą ar pan. studijuojant architektūrą tikrai nėra tas pats, kas studijuoti architektūrą pačiam. Ypač tada, kai ši specialybė nė truputį tavęs nedomina, tada ir visos valandos draugo praleistos prie braižymo, maketų ir nemiegotos naktys atrodo beprasmės. Aš pati baigiau (beveik) pirmą kursą ir drąsiai galiu sakyt, jog tai nėra nei žiauru, nei beprasmiška, nei labai sunku Su sąlyga, jei studijos tikrai patinka. Žinoma, turbūt ne visi 100% žino, kad jiems patiks čia mokytis iš anksto. Aš ir pati nebuvau tikrai. Tačiau gyveni ir mokaisi, turbūt Sėkmės visiems, kas bandys stot šiemet į architektūrą, juk ir stojamieji turbūt ne už kalnų |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-13
13:10:10
| Nuoroda
Pilnai sutinku su viršuje esančia žinute. Ir šiaip man pavyzdžiui daug darbų, maketavimai, braižymas, kūrimas(ypač su trimatę grafika) yra svajonė. Todėl ir stoju čia. Nors turiu ir mergina, kuriai turėsiu skirti dėmesi. Toks jau tas gyvenimas. Beje, tikrai labai keista, kad tiek nedaug žmonių domisi šia specialybe šiais metais čia. Nejaugi konkursinis balas bus dar žemesnis? Kaip jūs manote? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-13
13:18:58
| Nuoroda
Kuo mažiau, tuo geriau.. Aš kažkaip pradėjau abejoti savo jėgomis.... |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-13
13:48:29
| Nuoroda
Tai kodėl? Kiek planuoji gauti už egzaminus ir kiek už testą? Yra dabar besiruošiančių? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-13
14:16:21
| Nuoroda
Ai, dar įdomu pasidarė. Kaip ten per egzaminą su piešimu, reikia piešti ant molbertų ar stalų? Ir kaip per kompoziciją? Nes pavyzdžiui per JAM paskaitas, tai piešdavom ant molbertų, o kompozcija būdavo auditorijoj su stalais |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-13
14:20:17
| Nuoroda
Kiek prisimenu, tai tiek kompozicija, tiek piešimas vyko toj pačioj auditorijoj, stalai tie paprasti, kurie kažkiek pasikelia, tad beveik molbertas |