Architektūra 2011
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-06-25 21:06:35 | Nuoroda

Buvau 4 variante, klausimai sunervino :D

pvz kas buvo VILNIAUS BAROKO pradininkas ;/

buvo keli lengvi (kubizmo pradininkas, biržų bažnyčios stilių atspėti)

Susimoviau klausime ''koks tilius buvo XlX pab - iki 1 pasaulinio" - parašiau impresionizmą, nubraukiau(kas man užplaukė??) ir parašiau expresionizmą

Po to kokia medžiaga naudota Žemaitijos namams statyti (MOLIS!!)

ETC.

O kompozicija. HM. Reikėjo suprojektuoti KAVINĘ MIESTO eikštėje.Su baru, staliukais,terasa. Turėjo būti 40m2 (čia ir susimoviau,padariau gerokai didesnę). Turėjo atsiverti gražus vaizdas į aikštę. Dar reikėjo įgrūsti tarnybines patalpas.

Šiaip +- esu patenkinta savo darbu.

Žinutė parašyta: 2011-06-25 21:31:27 | Nuoroda

Laiku iššokau iš jūsų laivo : )

Jau lankiau visus tuos architektų kursus, mokiausiai piešti... Bet dėkui Dievui susivokiau, kad aš visai nenoriu susieti savo gyvenimo su menu ir kad aš ten būčiau per pirmus metus išportėjęs : D

Na, bet nėra to blogo, kad neišeitų į gerą. Per tuos kelis metus ką jau ką, bet akademinio piešimo, tai tikrai pamokau, ką gali žinoti, gal kada pravers.

O jum visiem sėkmės ir linkiu įstoti ! : )

• Informacinės technologijos / VBE 73
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 97
  • Matematika / VBE 98
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 86
Žinutė parašyta: 2011-06-25 21:33:57 | Nuoroda

ooo, isties sunku ;/ kitais metais tai galbut gresia ir man :D

• Fizika / VBE -
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE -
  • Matematika / VBE -
Žinutė parašyta: 2011-06-25 22:16:50 | Nuoroda

Gal žinot, kada bus rezultatai? Ir kur jų ieškot reikia? Ten kur lamoj yra užpildytas prašymas?

• Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 90
  • Matematika / VBE 84
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 78
Žinutė parašyta: 2011-06-25 23:14:25 | Nuoroda

Ketvirtadienį KTU koncultacijoj sakė, kad turėtų būti ar tai liepos 4 ar tai 6d.

Nėra labai sunki užduotis, bet manau  gana gerai apgalvota.

Kitais metais VDA ruoš užduotis, tai jie dažnai per daug pasimetę, štai užpraeitais metais kai tą tiltą reikėjo paišyt tai visiška nesamonė, juk čia jau link urbanistikos viskas linksta, reik žinot tilto proporcijas ir pnš., ' Realiai tai jaučiu aš kitamet turbūt perlaikysiu, nes su mahe susimoviau, o stoju tik į VF :D

bet gal jau dabar pasimokė iš savo klaidų.:D

O va ryt tai nusišausiu, nenoriu aš to atmintino NORS TU KĄ.

Žinutė parašyta: 2011-06-26 15:37:24 | Nuoroda

Aš tai lamabpo skaičiau nostatus stojamojo egzamino. Ir ten buvo parašyta, kad rezultatai yra skelbiame ne vėliau, nei per 48 valandos po egzamino pabaigos. Galit patys pasižiūrėti. Su testu ir man nekaip buvo. laukiam rezultatų :)

• Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 83
  • Matematika / VBE 65
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 85
Žinutė parašyta: 2011-06-26 15:44:38 | Nuoroda

Va, kupijuoju: 33. Egzamino rezultatai skelbiami, LAMA BPO nustatyta tvarka, ne vėliau kaip per 48
val. po egzamino pabaigos. Priėmimo komisijos darbuotojai įvertinimus įveda į Lietuvos aukštųjų
mokyklų Bendrojo priėmimo duomenų bazę iki Lietuvos aukštųjų mokyklų asociacijos bendrajam
priėmimui organizuoti valdybos nustatytos datos. Už įvertinimų įvedimą atsakingas egzamino
koordinatorius.

• Matematika / VBE 65
Žinutė parašyta: 2011-06-26 16:49:47 | Nuoroda
dingo.elektra rašė:

Ketvirtadienį KTU koncultacijoj sakė, kad turėtų būti ar tai liepos 4 ar tai 6d.

Nėra labai sunki užduotis, bet manau  gana gerai apgalvota.

Kitais metais VDA ruoš užduotis, tai jie dažnai per daug pasimetę, štai užpraeitais metais kai tą tiltą reikėjo paišyt tai visiška nesamonė, juk čia jau link urbanistikos viskas linksta, reik žinot tilto proporcijas ir pnš., ' Realiai tai jaučiu aš kitamet turbūt perlaikysiu, nes su mahe susimoviau, o stoju tik į VF :D

bet gal jau dabar pasimokė iš savo klaidų.:D

O va ryt tai nusišausiu, nenoriu aš to atmintino NORS TU KĄ.

jei neįstosi šiemet, lauksi kitų metų?

Žinutė parašyta: 2011-06-26 18:53:25 | Nuoroda
Architect rašė:

Aš tai lamabpo skaičiau nostatus stojamojo egzamino. Ir ten buvo parašyta, kad rezultatai yra skelbiame ne vėliau, nei per 48 valandos po egzamino pabaigos. Galit patys pasižiūrėti. Su testu ir man nekaip buvo. laukiam rezultatų :)

Gal čia po pakartotinio egzamino, kuris bus liepos 9d.? Šiaip per konsultaciją VGTU sakė, kad ketvirtadienį greičiausiai bus paskelbti.

Žinutė parašyta: 2011-06-26 18:54:37 | Nuoroda

Susimoviau kompozicijoj nupiešdama žmogaus figūrą perspektyviniame vaizde, o ne prie projekcijų, kaip buvo prašoma užduotyje, et.

Žinutė parašyta: 2011-06-26 19:09:37 | Nuoroda
young_architect rašė:

Susimoviau kompozicijoj nupiešdama žmogaus figūrą perspektyviniame vaizde, o ne prie projekcijų, kaip buvo prašoma užduotyje, et.

Bet daug kas piešė taip kiek mačiau, nors pati susilaikiau, bet neaišku ar reikėjo ar ne... Aš tai dabar sėdžiu kaip ant adatų... :( piešiau ne ant tos pusės, be anspaudo... bijau, kad gali neužskaityt darbo... Suvapėjo, ir man tikrai pasigirdo kad ant pusės su anspaudu eskizuot... Pernai sakė užskaitė..

Žinutė parašyta: 2011-06-26 19:20:16 | Nuoroda
Mūza rašė:
young_architect rašė:

Bet daug kas piešė taip kiek mačiau, nors pati susilaikiau, bet neaišku ar reikėjo ar ne... Aš tai dabar sėdžiu kaip ant adatų... :( piešiau ne ant tos pusės, be anspaudo... bijau, kad gali neužskaityt darbo... Suvapėjo, ir man tikrai pasigirdo kad ant pusės su anspaudu eskizuot... Pernai sakė užskaitė..

Nenoriu gasdinti, bet mus, tai šiandien per piešimą perspėjo, kad pieštume ant tos pusės, kur yra antspaudas ir pasakė, kad kitokiu atveju neužskaitys. Bet aš tai galvoju, kad čia tiesiog pagasdino. Koks gi skirtumas tam vertintojui, nejaugi taip sunku lapa apversti. Nebent apsimes – nesupras kur švaraštis, kur eskizai.

• Matematika / VBE 65
Žinutė parašyta: 2011-06-26 19:21:14 | Nuoroda
young_architect rašė:

Užduotyje dar buvo parašyta, kad galite, jeigu reikia, pridėti kažkokių tai detalių ir dar kažko, nebepamenu. Taip kad nesijaudink, pridėjai ir gerai :)

• Matematika / VBE 65
Žinutė parašyta: 2011-06-26 19:26:10 | Nuoroda
Architect rašė:
Mūza rašė:
young_architect rašė:

Nenoriu gasdinti, bet mus, tai šiandien per piešimą perspėjo, kad pieštume ant tos pusės, kur yra antspaudas ir pasakė, kad kitokiu atveju neužskaitys. Bet aš tai galvoju, kad čia tiesiog pagasdino. Koks gi skirtumas tam vertintojui, nejaugi taip sunku lapa apversti. Nebent apsimes – nesupras kur švaraštis, kur eskizai.

Na aš irgi bandau save raminti, kad nėra jie tokie žvėrys... Taip stengiausi, viskas taip gerai sekės, nunešu darbą ir sako, ne ant tos pusės... Užskaitys ar ne, sake čia jau kaip komisija nuspres...  Per piešimą šiandien tai aiškiai pasakė kad ant tos pusės kur anspaudas... Gal ne aš viena tokia būsiu... Ramina tai, kad pernai užskaitė..

Žinutė parašyta: 2011-06-26 21:22:00 | Nuoroda

O gal kam buvo kliuvęs klausimas : kokia medžiaga tradiciškiausia lietuvių tekstilėje?

Žinutė parašyta: 2011-06-26 21:57:22 | Nuoroda
Mūza rašė:

jei neįstosi šiemet, lauksi kitų metų?

Lauksiu, bet ir bandysiu jau tada į uždienį. Nes jau kitamet arba VGTU arba užsienis.

O dėl tos medžiagos,tai ne LINAS?

Žinutė parašyta: 2011-06-26 22:07:24 | Nuoroda

Aš irgi žadu laukt, bet tada jau ir atsargai kažką.. :) galvoju gal inžinerinę architektūrą.

Na aš irgi parašiau linas, bet dvejoju ar tik ne vilna... nors va mama sako jog ožkos vilnos Lietuvoj nelabai būdavo... :)

Kiek žinau, kompozicijos darbus visus užskaitė, tai laiminga dabar žiauriai... :D

Žinutė parašyta: 2011-06-26 22:22:19 | Nuoroda

O kur kas laikėt egzus?

Nee,tikrai ne vilna... Čia jau per daug subtilus klausimas būtų. Čia kaip man su tais Žemaitijos namais. Ilgai sprendžiau ar šiaudus ar molį rašyt, šoviau ir pataikiau :D

Žinutė parašyta: 2011-06-26 23:00:28 | Nuoroda
Architect rašė:
young_architect rašė:

Užduotyje dar buvo parašyta, kad galite, jeigu reikia, pridėti kažkokių tai detalių ir dar kažko, nebepamenu. Taip kad nesijaudink, pridėjai ir gerai :)

Na jo, kad perspektyviniam nupiešiau, tai nieko, bet va kad prie projekcijų nenupiešiau, tai muš balus, nes užduotis būtent prie projekcijų prašė, va kur problema. :/

Velnias, aš dėl tų žemaičių trobų tai mediena parašiau, tiesiog... ;D

Laikiau VGTU, o jūs kur? :)

Žinutė parašyta: 2011-06-26 23:01:37 | Nuoroda
Mūza rašė:

Aš irgi žadu laukt, bet tada jau ir atsargai kažką.. :) galvoju gal inžinerinę architektūrą.

Na aš irgi parašiau linas, bet dvejoju ar tik ne vilna... nors va mama sako jog ožkos vilnos Lietuvoj nelabai būdavo... :)

Kiek žinau, kompozicijos darbus visus užskaitė, tai laiminga dabar žiauriai... :D

Iš kur žinai, kad visus užskaitė? :)

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą