Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-09-07
18:25:14
| Nuoroda
Sveiki visi studentai, būsimi studentai, Aš norėčiau paklausti dėl stojimo ir mokymosi Danijos ir Norvegijos unervisetetuose. Aš ilgai ieškojau ir niekaip negalėjau (dabar irgi niekaip nerandu) išsamios informacijos apie stojimą šiose šalyse. Aš pasirinkęs šias šalis kadangi girdėjau, kad ten mokslas nemokamas ES gyventojams. Ar tai tiesa? Bei mane domintu: 1. Kokie stojimo reikalavimai. 2. Kokias kalbas reikia mokėti. 3. Noriu studijuoti mediciną, kur geriau patarsite. 4. Pragyvenimas. P.S. Labai ačiū už atsakymus. |
|
Žinutė parašyta:
2010-12-07
17:04:46
| Nuoroda
Labas Na aš taip pat labai domėjausi studijomis užsienyje, t.y. Danijoje. Na ir taip, studijos ten tikrai nemokamos, tiek bakalauro tiek magistro Dėl medicinos nelabai ir turiu ką patarti, nes pati domėjausi studijomis su skaičiais O kalba tai ten žinoma danų, bet labai daug studijų programų yra anglų kalba. tai gi turėtum mokėti anglų Na ir šiaip kaikuriuose universitetuose gali nemokamai lankyti danų kalbos kursus Dėl stojimų tai.. tikriausiai kiekviename universitete yra skirtingai. Turi pasidomėt pvz kastu.lt ar universitetu psl |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-01-11
01:25:40
| Nuoroda
Mokslas nemokamas, bet pragyvenimas tikrai ne ir tikrai ne toks pigus kaip Lietuvoje Skandinavijos salys siuo atveju yra vienos brangiausiu - i menesi turetum isleisti maziausiai 1500 Lt, kad isgyventum, o jei noresi ir papramogauti (tikrai noresi ), tai prireiks virs 2000 Lt |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-01-28
15:34:22
| Nuoroda
aš pati dabar studijuoju Danijoje ir bent jau kur studijuoju aš jos tikrai nėra nemokamos dėl to aš ir dirbu dabar kad surinkti pinigų iki to laiko kol pradėsiu studijuot , šiaip esmė pagrindė anglų kalba , but aišku jai moki danu kalba dar geriau , bet žinok duosiu draugiška patarima , jai tikrai norėsi pradėt mokytis danu turėsi pašvesti tam daug laiko , tikrai nera lengva ja ismokti ir nuolat praktikuotis kalbant , žmonės kurie čia jau yra 3 metus mano programoje , (apie ją tai pat sukūriau čia temą , jai įdomu) sake dar kaip tik vakar man kad pirmais metais bus kazkiek danu kalbos bet tik pradzia pati o po dvieju metu tu mazdaug tik pradesi suprasti ka zmones kalba parduotuvese ar pan , ir tai isvis butine kalba , paprasciausius klausimus ,nes net ir toki isgirdus dar reik gerai paklausyti kas tau sakoma , nes jie ziauriai greit kalba ir tie zodeliai atrodo trumpuciai , tai negasdinu tik pasakau , kad tai taip lengva kaip anglu kalba mokytis ;D o siaip del pinigu tai mane paprase ir tai cia tik pirmam menesiui atsivezti 200 - 330 euru , kronom tai butu jai 200 euru = 1500 kronu zinau skamba ir atrodo daug , bet cia netgi ledai kainuoja 27 kronos todel reikia tieasiog priprasti kad viskas cia tokiom kainom , o siaip del visa kitka tai manau jai darba susirasi neprazusi , nes yra ir netokiu brangu budu kaip keliauti , ar valgyti ir pan |
|
Žinutė parašyta:
2011-03-05
12:49:10
| Nuoroda
In 1972, a group of teachers saw a need for a different style of teaching. They wanted to create a new way of thinking about education, where the students would be actively involved in their own development. And so, DNS was born. Highlights of DNS during 4 years: Study travel around Northern Africa 9 months investigation in a European city Teaching practice Global teaching practice Interested? Contact us:Educational Information Centre Skorkærvej 8 [email protected] |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-21
10:22:06
| Nuoroda
O darbą Skandinavijoj galima susirasti dar būnant Lietuvoj - va darbas norvegijoje fabrikose |
|
Žinutė parašyta:
2011-09-01
15:48:46
| Nuoroda
Cia geras pasiulymas, jeigu kam reikia: darbas norvegijoje 2011 |
|
Žinutė parašyta:
2011-10-04
23:54:29
| Nuoroda
Dar vienas variantas: darbas norvegijoje moterims |