Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
10:20:48
| Nuoroda
Angelique rašė:
Aj...tu apie stojima, tai gal antru etapu pateksi? koks tavo balas? 16.96 |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
10:23:11
| Nuoroda
B-Miracle, turėtum patekti antruoju etapu (: Jaučiu tik per plauką pirmuoju nepavyko. |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
10:25:50
| Nuoroda
labai susinervinau, nes klasioke praeitais istojo i vf su 16.6 is 4 saraso numerio o as is pirmo su 17 nepakliuvau..... dabar teks dar ir vestuves pusseseres praleist((( |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
10:32:11
| Nuoroda
Nesinervink, antru etapu turėtum įstoti. Nusiteik optimistiškai! |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
10:32:54
| Nuoroda
Bet tai ka tu gali... 19.24 balas, parasiau devintoj vietoj veterinarija ir ve - kvietimas... Nu ir aisku vnf kvietimas medicina... Po velniu kaaaaaaaaa daryt visad megau gyvunelius, bet kazkaip keista nuo medkes ir odont. pereit link gyvuneliu.... trampampam, pasimetes vapsie... |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
10:40:55
| Nuoroda
Perkunas rašė:
Bet tai ka tu gali... 19.24 balas, parasiau devintoj vietoj veterinarija ir ve - kvietimas... Nu ir aisku vnf kvietimas medicina... Po velniu kaaaaaaaaa daryt visad megau gyvunelius, bet kazkaip keista nuo medkes ir odont. pereit link gyvuneliu.... trampampam, pasimetes vapsie... Ten, kur širdis veda! Visi finansiniai dalykai išsprendžiami, o jau su nemėgiamu darbu sunkoka. Pats turi jausti su kuo labiau norėtum dirbti, ar su gyvūnais, ar su žmonėmis, kur labiau save realizuotum. Sėkmės sprendžiant, pranešk, ką nutarei! Taip įdomu savo likimo brolius/seseris pažint D |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
10:42:59
| Nuoroda
Nu aš irgi čia įstojau , t.y gavau pakvietimą. Gal kas žino kaip su tais kvitais? Nuėjau į Swedbanką , tai sako , kad nieko nežinantys.. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
10:54:47
| Nuoroda
Light arus, reikia seb banke moketi nueini i bet koki ju filiala ir ten pasakai visus skaicius ir wooalia)) * Registracijos mokestis - 120 Lt |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
11:01:26
| Nuoroda
Perkunas rašė:
Bet tai ka tu gali... 19.24 balas, parasiau devintoj vietoj veterinarija ir ve - kvietimas... Nu ir aisku vnf kvietimas medicina... Po velniu kaaaaaaaaa daryt visad megau gyvunelius, bet kazkaip keista nuo medkes ir odont. pereit link gyvuneliu.... trampampam, pasimetes vapsie... Veterinarija nera niekuo blogesne, nei odontologija) galesi savo klinika atidaryti ir daryti savo tuos pinigus, kaip matau del ju i medicina stoji ;///
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
11:02:02
| Nuoroda
Sveiki susitiksim studijose! Istojau, i vnf bet vistiek labai dziaugiuosi, mano svajone nuo kokiu 4 metuku ) |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
11:04:19
| Nuoroda
O koks balas? ) gal verta antru etapu pabandyti? )) |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
11:11:48
| Nuoroda
Angelique rašė:
Perkunas rašė:
Bet tai ka tu gali... 19.24 balas, parasiau devintoj vietoj veterinarija ir ve - kvietimas... Nu ir aisku vnf kvietimas medicina... Po velniu kaaaaaaaaa daryt visad megau gyvunelius, bet kazkaip keista nuo medkes ir odont. pereit link gyvuneliu.... trampampam, pasimetes vapsie... Veterinarija nera niekuo blogesne, nei odontologija) galesi savo klinika atidaryti ir daryti savo tuos pinigus, kaip matau del ju i medicina stoji ;///
As pritariu, kad veterinarija nekiek neblogesne, nei medicina. Knisa tas požiūris, kad vet.mediciną laiko prastesne. Perkune, jeigu tikrai mediciną renkiesi dėl pinigų užkalimo, tai neisivaizduoju kaip mokytis tik dėl babkių. Bet kokiu atveju, linkiu stiprybės |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
11:14:53
| Nuoroda
Eeeee, panele, as nesu materialistas jeigu ka aisku apie gera gyvenima svajoju kaip ir visi, bet odontologija man visad patiko, medicina taip pat... Kaip jau sakiau man gyvunai patinka taip pat Esme tame, kad ruosiausi visai kitam... Beje, Light Arus, man regis pats mediku norejai but, bet po Lt egzo apsisprendei cia ar ne? Kokios tavo priezastys? juk vnf medke galejai laisvai studijuot. |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
11:17:03
| Nuoroda
Eeeee, panele, as nesu materialistas jeigu ka aisku apie gera gyvenima svajoju kaip ir visi, bet odontologija man visad patiko, medicina taip pat... Kaip jau sakiau man gyvunai patinka taip pat Esme tame, kad ruosiausi visai kitam... Beje, Light Arus, man regis pats mediku norejai but, bet po Lt egzo apsisprendei cia ar ne? Kokios tavo priezastys? juk vnf medke galejai laisvai studijuot. |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
11:20:54
| Nuoroda
Angelique rašė:
O koks balas? ) gal verta antru etapu pabandyti? )) Kad gal nelabai verta ir kazkaip bijociau antru etapu bandyti. Va tuoj vaziuosiu pasidaryt foto, tada i banka... Galvoju bendrike gyventi nors pirmus metus, kad labiau susipazinti su visais aaaa! |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
11:37:25
| Nuoroda
Visi norit į bendrabutį? O gal yra kas planuoja kokį butuką nuomuotis ir kambariokės trūksta? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
11:38:18
| Nuoroda
Istojau i vf! Gal kas tiksliai zino kokiu reikia dokumentu einant pasirasyt sutarti ? Zinau, kad reikia 4 foto, atestato kopijos ir tapatybes korteles kopijos. Dar 120lt uz nieka sumoket. ko dar nezinau? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
11:41:57
| Nuoroda
istojai !! i VF.:))) dbr klausimas del kopiju. o jos butinos? sako, kad padaro ten ir nereikia? kiap jus darysit? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
11:51:26
| Nuoroda
Aš tai kopijų nesidarysiu, visi draugai sako, kad padaro ten, vietoje. |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:35:34
| Nuoroda
WakingLife rašė:
Visi norit į bendrabutį? O gal yra kas planuoja kokį butuką nuomuotis ir kambariokės trūksta? as metus tai tikrai noriu bendrabutyje pagyventi jeigu nepatiks - susitarsime kas ir kaip ir varysime i buta)) o siaip manau kiekvienas tikras studentas turetu pagyventi barake ))))) |