Vokiečių kalbos VBE
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-06-10 15:20:49 | Nuoroda

Myliu šitą kalbą ir myliu Vokietiją, nuostabi šalis labai!

• Biologija / VBE 92
  • Chemija / VBE 73
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 90
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 100
  • Užsienio kalba (vokiečių) / VBE 97
Žinutė parašyta: 2011-06-10 15:20:50 | Nuoroda

gutten morgen mieli vokieciai, sveikinu pasibaigus laukimo kancioms :D cius

• Biologija / VBE 99
  • Chemija / VBE 96
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 98
Žinutė parašyta: 2011-06-10 16:02:40 | Nuoroda

97 populiarus  balas, deja man nusišypsojo sėkmė tik 87 gaut :D sveikinu, šaunuoliai išlaikiusieji :D

Žinutė parašyta: 2011-06-10 16:03:53 | Nuoroda

tik 87 :D kam čia taip :) džiaukitės, o ne išsidirbinėkit :) 

• Istorija / VBE 81
  • Užsienio kalba (vokiečių) / VBE 74
Žinutė parašyta: 2011-06-10 16:07:11 | Nuoroda

su ironija sakiau tik :D spiegiau per visą mokyklą, net mokytojai atėjo pažiūrėt, kas taip džiaugias :) man pranašavo 50-60,nors išvedė 10,  bet va keik gavau :)   

Žinutė parašyta: 2011-06-10 16:09:45 | Nuoroda

Sveikinu :) Smagu kai nustebini kitus :) 

Man ir 10 išvedė...iš visko man dešimt išėjo :D kaip bus su egzaminų rezultatais ir įstojimu nežinau, bet gal bent jau baigsiu su pagyrimu :DDDD

• Istorija / VBE 81
Žinutė parašyta: 2011-06-10 16:41:24 | Nuoroda
ditesaltyte rašė:

97 gavau! :D Ką tik gavau žinutę! Valioooooo!

O kur užsisakei,kad gautum tą žinutę?:)) Beja,sveikinu su geru rezultatu!

• Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 70
  • Matematika / VBE 18
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 45
Žinutė parašyta: 2011-06-10 16:44:09 | Nuoroda

klausykit, cia kvailas klausimas, ar kas nors vokieciu egzamine buvo kur nors varda netycia pasirases (pvz, kaip as laisko pabaigoje per anglu) ? idomu ar tokius darbus uzskaito, ar balus mazina ir pan. Tai gal kam taip netycia buvo?

Žinutė parašyta: 2011-06-10 16:59:50 | Nuoroda

Norėjau paklausti, ar kas nors bandėte pažiūrėti savo darbą internete? nes mačiau, kad yra sudaryta tokia galimybė, bet aš kai bandžiau prisijungti, tai man nepavyko :) 

• Istorija / VBE 81
Žinutė parašyta: 2011-06-10 17:02:09 | Nuoroda

Jūs gal bandėt per čia jungtis? rezultatai.nec.lt/results-web/ ? Duomenis gavot iš mokyklos ar jungėtės kitais būdais?

• Biologija / VBE 84
  • Dailė / MBE 10
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 99
Žinutė parašyta: 2011-06-10 17:10:44 | Nuoroda
Frėja rašė:

Norėjau paklausti, ar kas nors bandėte pažiūrėti savo darbą internete? nes mačiau, kad yra sudaryta tokia galimybė, bet aš kai bandžiau prisijungti, tai man nepavyko :) 

aš žiūrėjau. :) rezultatai.nec.lt savo balą pažiūrėjau ir kartu ten buvo galima savo darbą pamatyti. Nieko ypatingo, tiesiog kompiutery matai savo atsakymų lapą. neištaisytas, toks, koks buvo paduotas :)

Žinutė parašyta: 2011-06-10 17:11:14 | Nuoroda
Sparnai rašė:

Jūs gal bandėt per čia jungtis? rezultatai.nec.lt/results-web/ ? Duomenis gavot iš mokyklos ar jungėtės kitais būdais?

per čia jungiausi, o duomenis per swed banką :) 

• Istorija / VBE 81
Žinutė parašyta: 2011-06-10 17:11:57 | Nuoroda
amelie rašė:
Frėja rašė:

aš žiūrėjau. :) rezultatai.nec.lt savo balą pažiūrėjau ir kartu ten buvo galima savo darbą pamatyti. Nieko ypatingo, tiesiog kompiutery matai savo atsakymų lapą. neištaisytas, toks, koks buvo paduotas :)

ai, jei neištaisytas, tai neįdomus jis man :D

• Istorija / VBE 81
Žinutė parašyta: 2011-06-10 17:14:26 | Nuoroda
Exley92 rašė:
amelie rašė:
Exley92 rašė:
amelie rašė:

na, ką. nei guosiuos, nei džiaugsiuos, greičiausiai. Gavau 63. :) Neblogai, tačiau šiek tiek bijau, kad stojamasis balas sumažės dėl to. Ką gi, belieka tikėtis, kad sublizgėsiu kituose egzaminuose :D

Jau yra rezultatai?.. Net virpuliukai per kūną nubėgo.. skubu į mokyklą :) tegul kituose egzaminuose 6 virsta 9 ;)))))

Ačiū. :> Norėčiau ir aš, kasd tai būtų :D Bet, kaip vienas draugas sakė, "ne į filologiją stoji, įvarei daugiau nei 50 ir bus gana". Noriu tikėti jo žodžiais :D

Svarbiausia daugiau nei 50, nes kitaip būtų prarasta galimybė gauti atestatą su pagyrimu.. na nebent turi 8 metiniuose :)

na, nesitikiu pagyrimo gauti, nes turiu vieną nelemtą šeštą iš matematikos. Na, bet aš ir be pagyrimo būsiu laiminga, jei gausiu pakankamai balų iš kitų egzaminų ir įstosiu ten, kur noriu. :) Man pačiai tai būtų didžiausias pagyrimas :>

Žinutė parašyta: 2011-06-10 18:24:41 | Nuoroda
Frėja rašė:

Man ir 10 išvedė...iš visko man dešimt išėjo :D kaip bus su egzaminų rezultatais ir įstojimu nežinau, bet gal bent jau baigsiu su pagyrimu :DDDD

oho, kokia šaunuolė, man du 9 išėjo, manau puiku :) jei dar egzus visus virš 50 išlaikyčiau būtų tobula :) o vokiečių laikiau dėl sportinio azarto, man jo niekur nereikia :)

Žinutė parašyta: 2011-06-10 18:27:57 | Nuoroda
Warlius rašė:
Frėja rašė:

oho, kokia šaunuolė, man du 9 išėjo, manau puiku :) jei dar egzus visus virš 50 išlaikyčiau būtų tobula :) o vokiečių laikiau dėl sportinio azarto, man jo niekur nereikia :)

eina sau, kad visi taip ant sportinio azarto tokiais balais išlaikytų, čia vauu :D

• Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 1
  • Matematika / VBE 1
  • Užsienio kalba (vokiečių) / VBE 1
Žinutė parašyta: 2011-06-10 19:02:52 | Nuoroda
amelie rašė:
Frėja rašė:

O jungeisi su kokiais banko duomenimis ar iš mokyklos gavai prisijungimo duomenis?

• Biologija / VBE 84
  • Dailė / MBE 10
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 99
Žinutė parašyta: 2011-06-10 19:10:36 | Nuoroda
Sparnai rašė:
amelie rašė:
Frėja rašė:

O jungeisi su kokiais banko duomenimis ar iš mokyklos gavai prisijungimo duomenis?

gavau iš mokyklos prisijungimo kodą, o slaptažodis buvo vienkartinis - t.y. mano asmens kodas , įėjusi į tą psl iš karto reikėjo jį pasikeisti. :)

Žinutė parašyta: 2011-06-10 19:43:54 | Nuoroda

81%, laikiau dėl idomumo, šio egzamino balo, kur aš stosiu niekur nereiks :)

• Biologija / VBE 41
  • Chemija / VBE 32
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 49
  • Užsienio kalba (vokiečių) / VBE 81
Žinutė parašyta: 2011-06-10 19:48:23 | Nuoroda
Simonaitis rašė:

81%, laikiau dėl idomumo, šio egzamino balo, kur aš stosiu niekur nereiks :)

Sveikinu :) 

• Istorija / VBE 81
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą