Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-06-10
15:20:49
| Nuoroda
Myliu šitą kalbą ir myliu Vokietiją, nuostabi šalis labai! |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-10
15:20:50
| Nuoroda
gutten morgen mieli vokieciai, sveikinu pasibaigus laukimo kancioms cius |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-10
16:02:40
| Nuoroda
97 populiarus balas, deja man nusišypsojo sėkmė tik 87 gaut sveikinu, šaunuoliai išlaikiusieji |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-10
16:03:53
| Nuoroda
tik 87 kam čia taip džiaukitės, o ne išsidirbinėkit |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-10
16:07:11
| Nuoroda
su ironija sakiau tik spiegiau per visą mokyklą, net mokytojai atėjo pažiūrėt, kas taip džiaugias man pranašavo 50-60,nors išvedė 10, bet va keik gavau |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-10
16:09:45
| Nuoroda
Sveikinu Smagu kai nustebini kitus Man ir 10 išvedė...iš visko man dešimt išėjo kaip bus su egzaminų rezultatais ir įstojimu nežinau, bet gal bent jau baigsiu su pagyrimu DDD |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-10
16:41:24
| Nuoroda
ditesaltyte rašė:
97 gavau! Ką tik gavau žinutę! Valioooooo! O kur užsisakei,kad gautum tą žinutę?:)) Beja,sveikinu su geru rezultatu! |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-10
16:44:09
| Nuoroda
klausykit, cia kvailas klausimas, ar kas nors vokieciu egzamine buvo kur nors varda netycia pasirases (pvz, kaip as laisko pabaigoje per anglu) ? idomu ar tokius darbus uzskaito, ar balus mazina ir pan. Tai gal kam taip netycia buvo? |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-10
16:59:50
| Nuoroda
Norėjau paklausti, ar kas nors bandėte pažiūrėti savo darbą internete? nes mačiau, kad yra sudaryta tokia galimybė, bet aš kai bandžiau prisijungti, tai man nepavyko |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-10
17:02:09
| Nuoroda
Jūs gal bandėt per čia jungtis? rezultatai.nec.lt/results-web/ ? Duomenis gavot iš mokyklos ar jungėtės kitais būdais? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-10
17:10:44
| Nuoroda
Frėja rašė:
Norėjau paklausti, ar kas nors bandėte pažiūrėti savo darbą internete? nes mačiau, kad yra sudaryta tokia galimybė, bet aš kai bandžiau prisijungti, tai man nepavyko aš žiūrėjau. rezultatai.nec.lt savo balą pažiūrėjau ir kartu ten buvo galima savo darbą pamatyti. Nieko ypatingo, tiesiog kompiutery matai savo atsakymų lapą. neištaisytas, toks, koks buvo paduotas |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-10
17:11:14
| Nuoroda
Sparnai rašė:
Jūs gal bandėt per čia jungtis? rezultatai.nec.lt/results-web/ ? Duomenis gavot iš mokyklos ar jungėtės kitais būdais? per čia jungiausi, o duomenis per swed banką |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-10
17:11:57
| Nuoroda
amelie rašė:
Frėja rašė:
Norėjau paklausti, ar kas nors bandėte pažiūrėti savo darbą internete? nes mačiau, kad yra sudaryta tokia galimybė, bet aš kai bandžiau prisijungti, tai man nepavyko aš žiūrėjau. rezultatai.nec.lt savo balą pažiūrėjau ir kartu ten buvo galima savo darbą pamatyti. Nieko ypatingo, tiesiog kompiutery matai savo atsakymų lapą. neištaisytas, toks, koks buvo paduotas ai, jei neištaisytas, tai neįdomus jis man |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-10
17:14:26
| Nuoroda
Exley92 rašė:
amelie rašė:
Exley92 rašė:
amelie rašė:
na, ką. nei guosiuos, nei džiaugsiuos, greičiausiai. Gavau 63. Neblogai, tačiau šiek tiek bijau, kad stojamasis balas sumažės dėl to. Ką gi, belieka tikėtis, kad sublizgėsiu kituose egzaminuose Jau yra rezultatai?.. Net virpuliukai per kūną nubėgo.. skubu į mokyklą tegul kituose egzaminuose 6 virsta 9 )))) Ačiū. :> Norėčiau ir aš, kasd tai būtų Bet, kaip vienas draugas sakė, "ne į filologiją stoji, įvarei daugiau nei 50 ir bus gana". Noriu tikėti jo žodžiais Svarbiausia daugiau nei 50, nes kitaip būtų prarasta galimybė gauti atestatą su pagyrimu.. na nebent turi 8 metiniuose na, nesitikiu pagyrimo gauti, nes turiu vieną nelemtą šeštą iš matematikos. Na, bet aš ir be pagyrimo būsiu laiminga, jei gausiu pakankamai balų iš kitų egzaminų ir įstosiu ten, kur noriu. Man pačiai tai būtų didžiausias pagyrimas :> |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-10
18:24:41
| Nuoroda
Frėja rašė:
Sveikinu Smagu kai nustebini kitus Man ir 10 išvedė...iš visko man dešimt išėjo kaip bus su egzaminų rezultatais ir įstojimu nežinau, bet gal bent jau baigsiu su pagyrimu DDD oho, kokia šaunuolė, man du 9 išėjo, manau puiku jei dar egzus visus virš 50 išlaikyčiau būtų tobula o vokiečių laikiau dėl sportinio azarto, man jo niekur nereikia |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-10
18:27:57
| Nuoroda
Warlius rašė:
Frėja rašė:
Sveikinu Smagu kai nustebini kitus Man ir 10 išvedė...iš visko man dešimt išėjo kaip bus su egzaminų rezultatais ir įstojimu nežinau, bet gal bent jau baigsiu su pagyrimu DDD oho, kokia šaunuolė, man du 9 išėjo, manau puiku jei dar egzus visus virš 50 išlaikyčiau būtų tobula o vokiečių laikiau dėl sportinio azarto, man jo niekur nereikia eina sau, kad visi taip ant sportinio azarto tokiais balais išlaikytų, čia vauu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-10
19:02:52
| Nuoroda
amelie rašė:
Frėja rašė:
Norėjau paklausti, ar kas nors bandėte pažiūrėti savo darbą internete? nes mačiau, kad yra sudaryta tokia galimybė, bet aš kai bandžiau prisijungti, tai man nepavyko aš žiūrėjau. rezultatai.nec.lt savo balą pažiūrėjau ir kartu ten buvo galima savo darbą pamatyti. Nieko ypatingo, tiesiog kompiutery matai savo atsakymų lapą. neištaisytas, toks, koks buvo paduotas O jungeisi su kokiais banko duomenimis ar iš mokyklos gavai prisijungimo duomenis? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-10
19:10:36
| Nuoroda
Sparnai rašė:
amelie rašė:
Frėja rašė:
Norėjau paklausti, ar kas nors bandėte pažiūrėti savo darbą internete? nes mačiau, kad yra sudaryta tokia galimybė, bet aš kai bandžiau prisijungti, tai man nepavyko aš žiūrėjau. rezultatai.nec.lt savo balą pažiūrėjau ir kartu ten buvo galima savo darbą pamatyti. Nieko ypatingo, tiesiog kompiutery matai savo atsakymų lapą. neištaisytas, toks, koks buvo paduotas O jungeisi su kokiais banko duomenimis ar iš mokyklos gavai prisijungimo duomenis? gavau iš mokyklos prisijungimo kodą, o slaptažodis buvo vienkartinis - t.y. mano asmens kodas , įėjusi į tą psl iš karto reikėjo jį pasikeisti. |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-10
19:43:54
| Nuoroda
81%, laikiau dėl idomumo, šio egzamino balo, kur aš stosiu niekur nereiks |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-10
19:48:23
| Nuoroda
Simonaitis rašė:
81%, laikiau dėl idomumo, šio egzamino balo, kur aš stosiu niekur nereiks Sveikinu |
|
|