ISM Ekonomika 2011
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-06-09 08:25:41 | Nuoroda

Imkit ekonomiką, juk vėliau renkatės konkrečią specialybę, op tada jau prasidės ir bankininkystė ir finansai man atrodo ir pan. pasiskaitykit studijų programas.

Kas bijot prapult dar pastatų energetika VGTU perspektyvu. Ramus gyvenimas laukia baigusių šią specialybę..

Žinutė parašyta: 2011-06-09 08:56:55 | Nuoroda
andriusk92 rašė:
Maya rašė:
oikosnomos rašė:

MMM jooo.... gaila kad nuolaidų nelieka....tada suma tikrai apvali...

Dar geras variantas yra VDU ekonomika. Balas kaip ir visur, panašus kaip į ekonomika, moka stipendijas (jei gerai girdėjau tai vienos didžiausių Lietuvoje). Barakas - buvęs 3žvaigždučių viešbutis, kaina 130 lt į mėn ir pan. O studijų programa taip pat turtiinga, į ISM panaši...

Aš tai tokia protinga, dar iki galo neapsisprendus ar į ekonomiką ar į verslo vadybą ar į finansus noriu :DD

Aš irgi blaškausi tarp tu programų ir univerų :D.Na finansai įdomi specialybė,bent jau man(dievinu matematiką),bet tik keletas universitetų yra ,kur ruošia finansininkus..šiaip neapsisprendžiu ekonometrija,ekonomika,ar finansus pirmu numeriu žymėsiu..

Aš tai su matematika draugauju, bet esu linkusi labiau į organizotumą :S

• Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 90
  • Matematika / VBE 93
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 89
Žinutė parašyta: 2011-06-09 10:08:00 | Nuoroda
andriusk92 rašė:

Aš irgi blaškausi tarp tu programų ir univerų :D.Na finansai įdomi specialybė,bent jau man(dievinu matematiką),bet tik keletas universitetų yra ,kur ruošia finansininkus..šiaip neapsisprendžiu ekonometrija,ekonomika,ar finansus pirmu numeriu žymėsiu..

Jei labai mėgsti matematiką - imk rimtas studijas su matematika, sužinosi daug naujų dalykų apie ją, visiškai kitaip pradės viskas atrodyti:). Sudėtinga studijuoti fdm, ekonometrija ar taikomąją, bet jei patiks, įveiksi (būtų idealu, jei patiktų ir programavimas). Na, o jei domina labiau dalykai susiję su plačiąja prasme matematika, su socialiniais, dalykais, žmogiškaisiais ištekliais, tai imk ekonomiką:). Svarbu turėk daug noro ir kai jau studijuosi labai nmeišsigąsk pirmaisiais metais - visiems blogiems dalykams ateina pabaiga( anksčiau ar vėliau).

Žinutė parašyta: 2011-06-09 15:49:30 | Nuoroda

As parasiau ISM ekonomika 3 numeriu :) bet abejoju kad istosiu ten ;)  pirmu numeriu parasiau VGTU Ekonomikos inzinerija, manau daugiau sansu kad i vgtu papulsiu, na bet lb noreciau ISM'e studijuot :)

• Istorija / VBE 41
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 58
  • Matematika / VBE 7
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 45
Žinutė parašyta: 2011-06-09 16:02:34 | Nuoroda
Boykinsas rašė:

As parasiau ISM ekonomika 3 numeriu :) bet abejoju kad istosiu ten ;)  pirmu numeriu parasiau VGTU Ekonomikos inzinerija, manau daugiau sansu kad i vgtu papulsiu, na bet lb noreciau ISM'e studijuot :)

Jei finansai ne kliūtis, rinkis ISM:) Su VGTU girdėjau yra daaaug problemų :) Bet pati kažkada irgi svarsčiau apie transpordo vadybą ir ekonomiką :))

• Matematika / VBE 93
Žinutė parašyta: 2011-06-09 16:22:33 | Nuoroda

Dabar nauja VGTU studiju programa yra Ekonomikos inzinerija :) tai ten galima sakyt ekonomika ir tiek :)  o transporto vadyba ir ekonomika visai kita programa 

• Istorija / VBE 41
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 58
  • Matematika / VBE 7
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 45
Žinutė parašyta: 2011-06-09 16:32:48 | Nuoroda
Boykinsas rašė:

Dabar nauja VGTU studiju programa yra Ekonomikos inzinerija :) tai ten galima sakyt ekonomika ir tiek :)  o transporto vadyba ir ekonomika visai kita programa 

Na tai tau belieka pasirinkti kas arčiau širdies :)

• Matematika / VBE 93
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą