Slauga, kineziterapija.
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-01-24 21:58:19 | Nuoroda

Sveiki, man susikloste tokia padetis, kad nusprendizua mokytis viena is siu dalyku(slauga,kineziterapija), bet beda tame, kad neturiu pasiemes chemijos. kiti dalykai kaip ir tinka. Ar imanoma istoti i sias profesijas be jos? is anksto aciu, jei kas pagelbes

Žinutė parašyta: 2011-01-25 14:29:30 | Nuoroda
patrikas rašė:

Sveiki, man susikloste tokia padetis, kad nusprendizua mokytis viena is siu dalyku(slauga,kineziterapija), bet beda tame, kad neturiu pasiemes chemijos. kiti dalykai kaip ir tinka. Ar imanoma istoti i sias profesijas be jos? is anksto aciu, jei kas pagelbes

Laba,

kiek zinau, jei laikysi matiema, tada problemu kilti neturetu.

Žinutė parašyta: 2011-01-25 19:29:14 | Nuoroda
patrikas rašė:

Na, yra tikimybė įstoti, šiaip galima rinktis arba laikyti chemijos, arba matematikos egzaminą, jei laikai matematikos egzaminą, tai ima chemijos metinį pažymį, o jei neturit net B lygio chemijos, tai bus už tą dalį 0 , prarasite 20 proc. balo. 

• Biologija / VBE 96
  • Chemija / VBE 78
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 75
Žinutė parašyta: 2011-01-25 20:13:24 | Nuoroda

Perspektyvą matau tik į mokamą;D o į mokama tai gali įstoti turbut visi kurie tik turi pinigų ir minimaliai košės galvoje;D

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą