Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-02-05
13:43:13
| Nuoroda
jei as rasau pageidavima i nemoka ir mokama vietas i ta pacia specialybe tam paciam universite.ar cia jau skaitysis 2 pageidavimi ar 1? kiek zinau prasyme isviso galima pateikti 12 pageidavimu |
|
Žinutė parašyta:
2011-02-05
16:29:52
| Nuoroda
Ir aš iš tikrųju nelabai suprantu stojimų tvarkos ir kaip tą specialybių sarašą reikės pildyti ir kaip bus atrinkta viena specialybė? |
|
Žinutė parašyta:
2011-02-05
21:19:14
| Nuoroda
kiek aš žinau, tai patariu rašyti vien nemokamą, nes jei pamato, kad tu parašei mokamą, vadinasi sutiktum mokėti, tai ir įstosi ten. o kai nemokamai, nu krč yra sąrašas, dabar pildoma internetu, ten susirašot eiliškumo tvarka, ta prasme 1 vieta kam teikiate didžiausią prioritetą ir t.t. ir tada atrinkinėja pagal konkursinį balą ar tinki tai pirmai vietai ar ne, jei ne tai į antrą žiūri... ir taip keliauja ratu ;] |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-02-05
21:52:13
| Nuoroda
Mirtishiukas rašė:
kiek aš žinau, tai patariu rašyti vien nemokamą, nes jei pamato, kad tu parašei mokamą, vadinasi sutiktum mokėti, tai ir įstosi ten. tikiuosi, pati supranti, kad čia visiškas bullshit |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-02-06
01:24:41
| Nuoroda
schaba rašė:
Mirtishiukas rašė:
kiek aš žinau, tai patariu rašyti vien nemokamą, nes jei pamato, kad tu parašei mokamą, vadinasi sutiktum mokėti, tai ir įstosi ten. tikiuosi, pati supranti, kad čia visiškas bullshit nu tada paaiškink kaip yra. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-02-07
18:20:25
| Nuoroda
Mirtishiukas rašė:
schaba rašė:
Mirtishiukas rašė:
kiek aš žinau, tai patariu rašyti vien nemokamą, nes jei pamato, kad tu parašei mokamą, vadinasi sutiktum mokėti, tai ir įstosi ten. tikiuosi, pati supranti, kad čia visiškas bullshit nu tada paaiškink kaip yra. Jei sąraše bus įrašytos ir mokamos ir nemokamos studijų programos, tai paaiškėjus stojimų rezultatams gausit du pasiūlymus, atitinkančius jūsų balus- vieną mokamą, kitą nemokamą, o tada jau jūsų teisė rinktis kurį iš tų dviejų dalykų studijuoti. O jei bus įrašyta tik mokamos arba tik nemokamos studijų programos, tai gausit tik vieną kvietimą studijuoti. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-02-07
22:12:18
| Nuoroda
Mirtishiukas rašė:
kiek aš žinau, tai patariu rašyti vien nemokamą, nes jei pamato, kad tu parašei mokamą, vadinasi sutiktum mokėti, tai ir įstosi ten. Joo čia tikrai absurdas. Koks durnelis sėdėtų ir tikrintų visus pildžiusiųjų stojimus??? |
|
|