VU studentai!!
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-02-18 13:02:54 | Nuoroda

Tai va chebryte. Visą laiką žinojau, jog jei ir studijuosiu kur, tai tik VU. Taigi, iškilo toks klausimas man. Ką gi tenai studijuoti?
Norėčiau studijuoti kokį socialinį mokslą. Ilgą laiką planavau ekonomiką, bet abejoju ar VU gaučiau nemokamas ekonomikos studijas + laaabai populiari specialybė ir ekonomistų galima rasti daug kur. Teisės kratausi, jokiom su psichologijom ar socialiniais darbais specialybėm nesu sutvertas, o kitų specialybių niuansų nežinau, tai būtent todėl į jus ir kreipiuos.
Norėčiau išgirsti bent keletą žodžių apie bet kokią specialybę, kuri yra socialinių mokslų srityje ir kuri nėra pernelyg paklausi (kad būtų šansų gauti vf vietą).
Kas atsilieps į mano šauksą - dėkui :)

• Geografija / MBE 10
  • Istorija / VBE 83
  • Lietuvių kalba (valstybinė) / VBE 54
  • Matematika / VBE 80
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 83
Žinutė parašyta: 2011-02-26 18:38:49 | Nuoroda

Na gi, rebiatos :D

• Geografija / MBE 10
  • Istorija / VBE 83
  • Matematika / VBE 80
Žinutė parašyta: 2011-02-27 17:13:26 | Nuoroda

taigi socialiniai tai socialiniai, žiūriu į tas spec, teisė plotika soc eko atkrito.

liko tua informalogija, zurnalistika, turizmas, antropologoija, geografija, vadybos su verslais, pedagogika. tai nežinau ;] jei tu taip išsirinkau kryptį... o spec ne... kažkaip įdomiai renkiesi :D

• Fizika / VBE 72
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 81
  • Matematika / VBE 92
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 86
Žinutė parašyta: 2011-02-27 20:55:38 | Nuoroda

Tame ir esmė, kad aš net neįsivaizduoju ką studijuoti :D žinau tik, kad nenoriu studijuoti tai, kas populiaru :D na be abejo aš galiu permest akim kokia specialybė kokias ateities perspektyvas siūlo ir shit like that, bet man labiau reikėjo VU studentų nuomonių apie dalykus, kuriuos jie studijuoja soc. mokslų srity. Ta prasme pasakytų kaip ir kas, gal būtų lengviau apsispręsti. Na, gerai tik tiek, kad laiko dar turiu :D

• Geografija / MBE 10
  • Istorija / VBE 83
  • Matematika / VBE 80
Žinutė parašyta: 2011-03-05 17:31:02 | Nuoroda

Turiu tau visai neblogą pasiūlymą. Aš pats čia studijuoju. Verslo informacijos vadyba Komunikacijos fakultete. čia lyg ir vadyba lyg ir verslas, bet viskas ne iš matematinės, o iš komunikacinės pusės. Balas ne toks aukštas kaip ekonomistų ir priima mūsų kur kas mažiau. Tai jei domina pasidomėk arba rašyk man, padėsiu;]

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą