Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-02-18
13:02:54
| Nuoroda
Tai va chebryte. Visą laiką žinojau, jog jei ir studijuosiu kur, tai tik VU. Taigi, iškilo toks klausimas man. Ką gi tenai studijuoti? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-02-26
18:38:49
| Nuoroda
Na gi, rebiatos |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-02-27
17:13:26
| Nuoroda
taigi socialiniai tai socialiniai, žiūriu į tas spec, teisė plotika soc eko atkrito. liko tua informalogija, zurnalistika, turizmas, antropologoija, geografija, vadybos su verslais, pedagogika. tai nežinau ;] jei tu taip išsirinkau kryptį... o spec ne... kažkaip įdomiai renkiesi |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-02-27
20:55:38
| Nuoroda
Tame ir esmė, kad aš net neįsivaizduoju ką studijuoti žinau tik, kad nenoriu studijuoti tai, kas populiaru na be abejo aš galiu permest akim kokia specialybė kokias ateities perspektyvas siūlo ir shit like that, bet man labiau reikėjo VU studentų nuomonių apie dalykus, kuriuos jie studijuoja soc. mokslų srity. Ta prasme pasakytų kaip ir kas, gal būtų lengviau apsispręsti. Na, gerai tik tiek, kad laiko dar turiu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-03-05
17:31:02
| Nuoroda
Turiu tau visai neblogą pasiūlymą. Aš pats čia studijuoju. Verslo informacijos vadyba Komunikacijos fakultete. čia lyg ir vadyba lyg ir verslas, bet viskas ne iš matematinės, o iš komunikacinės pusės. Balas ne toks aukštas kaip ekonomistų ir priima mūsų kur kas mažiau. Tai jei domina pasidomėk arba rašyk man, padėsiu;] |