Anglu filologija
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-02-22 10:53:08 | Nuoroda

Sveiki!Norėčiau išgirsti atsiliepimų apie šias studijas.Ar labai sunku mokytis?Ar įmanoma gerai išmokti antrą pasirinktą kalbą, pavyzdžiui vokiečių?O gal geriau studijuoti anglų-vokiečių filologiją?Klausiu,nes noriu gerai išmokti abi šias kalbas.P.S.anglų kalbos žinios vidutinės,o vokiečių kalbos niekada nesimokiau,neturiu jokių pagrindų.


Žinutė parašyta: 2011-04-19 19:08:46 | Nuoroda

Žinutė parašyta: 2011-04-27 22:31:44 | Nuoroda

Labas. Studijuoju anglų filologija VDU 1 kurse tai galiu atsakyt į tavo klausimus lygindama su savo dar trumpa patirtim ;) Visų pirma, mokytis nėra lengva bet iš tikrųjų įdomu :) dar priklauso nuo to kas Tau yra lengva, aš pvz nuo mokyklos, labai nemėgstu gramatikos, nes negaliu atprast rašyt "iš klausos", pradėti mokytis teoriją ir po to ją taikyt praktikoje, todėl ir universitete gramatika man sunku... :)) Klausei apie antros kalbos išmokimą, tai pavyzdžiui VDU yra privaloma per pirmus 2 studijų metus pereiti 2 pasirinktos (likusius 2 lygius - 3 ir 4 taip pat galima mokytis bet jie būtų mokami) Europos sąjungos kalbos lygius. Aš pasirinkau prancūzų ir galiu drąsiai pasakyti kad ją išmoksiu, ar blogiausiu atveju turėsiu labai stiprius kalbos pagrindus, todėl  studijuodama Anglų filologiją aš tikrai išmoksiu (ar pramoksiu) ir kitą užsienio kalbą.

Gaila negaliu papasakot apie anglų-vokiečių filologijos pliusus, bet girdėjau kad nemažai įstojusių neturi vokiečių kalbos pagrindų, tačiau jiems sudaromos puikios sąlygos ją išmokti :)

 

Žinutė parašyta: 2011-07-15 00:07:20 | Nuoroda

Sveiki, aš planuoju stoti į Anglų filologiją VDU, nes manau, kad geriau įsigilinus į vienos srities specialybę, pati būsiu geresnė specialistė. Ką jūs manot šiuo klausimu?

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą