Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-04-18
21:14:05
| Nuoroda
Sveiki, nezinau kur reikia kreiptis, todel bandysiu paklausti jusu. Girdejau, kad sutarti su universitetu gali pasirasyti igaliotasis asmuo, tereikia su juo nueiti pas notara ir pasirasyti igaliojima, ar tai tiesa? Lauksiu atsakymo, Agnius |
|
Žinutė parašyta:
2011-04-19
15:32:08
| Nuoroda
Agnius rašė:
Sveiki, nezinau kur reikia kreiptis, todel bandysiu paklausti jusu. Girdejau, kad sutarti su universitetu gali pasirasyti igaliotasis asmuo, tereikia su juo nueiti pas notara ir pasirasyti igaliojima, ar tai tiesa? Lauksiu atsakymo, Agnius Nelabai suprantu, turit omenyje apie sutartį su universitetu, kai įstojate į auktąją mokyklą? Tiesiog gaunate pakvietimą studijuotu universitete (kvietimas paskelbiamas LAMA BPO puslapyje, jame registruotis galima nuo vasaros lyg), tada nueinate į universitetą ir pasirašote sutartį pats, tai yra - sutartį pasirašo žmogus, kuris gavo pakvietimą, o jei tas žmogus serga ar dėl rimtų priežasčių negali, tada gal ir pas notarą reiktų kreiptis, nežinau net. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-04-24
18:46:18
| Nuoroda
taip galima reikia viska patvirtint notariskai, as pats esu tokia sutarty padares kad uz mane pasirasytu, tik butinai notarui pasakyk kad irasytu kad gali igaliotas asmuo ir PASIRASYT UZ TAVE. ir sjaitosi ne sutartis, o IGALIOJIMAS :D |
|
Žinutė parašyta:
2011-05-06
13:01:15
| Nuoroda
Sveiki, esu Vilniaus universiteto Tarptautinio verslo mokyklos trečio kurso tarptautinio verslo studentė. Atlieku marketingo tyrimą, norėdama išsiaiškinti 10-12 klasių moksleivių pasirinkimo kriterijų svarbą renkantis universitetą. Jei galite, skirkite šiek tiek savo laiko ir užpildykite šią anketą. Anketa yra konfidenciali ir Jūsų duomenys niekur nebus skelbiami. Dėkoju už bendradarbiavimą. |