Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-06-24
22:25:04
| Nuoroda
candya rašė:
tai taip ir nesupratau, ten reik monoloą pasiruošt ar tiesiog ateit atsipalaidavus ir atsakinėt į klausimus? :D nesuk galvos. jeigu tikrai ten nori, eik tiesiog ir sakyk tai ka galvoji. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-25
11:11:23
| Nuoroda
Sveiki, turiu klausima protingiems zmonems As uzsiregistarvau tam motyvaciniam testui, bet prasyme rasiau dvi specialybes (nalgu ir geografija) tai apie kuria man reikes sneket pokalbyje? Ar reikes du testus laikyt? nes lam'oj tai neraso kokios butent specialybes testas bus :? |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-25
11:22:57
| Nuoroda
Monieka rašė:
Sveiki, turiu klausima protingiems zmonems As uzsiregistarvau tam motyvaciniam testui, bet prasyme rasiau dvi specialybes (nalgu ir geografija) tai apie kuria man reikes sneket pokalbyje? Ar reikes du testus laikyt? nes lam'oj tai neraso kokios butent specialybes testas bus :? Pokalbyje apie pačią specialybę kalbėt nereikėjo, bent jau preitais metais. Reikės iš pradžių raštu klausimus atsakyt (mums buvo 3), poto eiti į pokalbį. Nebijokit viskas bus gerai, pakalbėsit ir tiek :} |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-25
11:23:17
| Nuoroda
Monieka rašė:
Sveiki, turiu klausima protingiems zmonems As uzsiregistarvau tam motyvaciniam testui, bet prasyme rasiau dvi specialybes (nalgu ir geografija) tai apie kuria man reikes sneket pokalbyje? Ar reikes du testus laikyt? nes lam'oj tai neraso kokios butent specialybes testas bus :? Sveika. Man tokia pati dilema buvo iškilusi, na bet kadangi aš labai įkyrus žmogus, tai parašiau lamb'o atstovybei. Gavau atsakymą, kad vienas motyvacinis galioja visose aukštosiose mokyklose. (manau,kad tuomet ir visose specialybėse) O kalbėk apie tą, kurio labiau nori;DD (aš irgi taip darysiu;D) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-25
11:24:53
| Nuoroda
Roberta Aurėja rašė:
Monieka rašė:
Sveiki, turiu klausima protingiems zmonems As uzsiregistarvau tam motyvaciniam testui, bet prasyme rasiau dvi specialybes (nalgu ir geografija) tai apie kuria man reikes sneket pokalbyje? Ar reikes du testus laikyt? nes lam'oj tai neraso kokios butent specialybes testas bus :? Sveika. Man tokia pati dilema buvo iškilusi, na bet kadangi aš labai įkyrus žmogus, tai parašiau lamb'o atstovybei. Gavau atsakymą, kad vienas motyvacinis galioja visose aukštosiose mokyklose. (manau,kad tuomet ir visose specialybėse) O kalbėk apie tą, kurio labiau nori;DD (aš irgi taip darysiu;D) Geras patarimas, tik va nezinau kurios labiau noriu |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-25
11:49:59
| Nuoroda
Monieka rašė:
Roberta Aurėja rašė:
Monieka rašė:
Sveiki, turiu klausima protingiems zmonems As uzsiregistarvau tam motyvaciniam testui, bet prasyme rasiau dvi specialybes (nalgu ir geografija) tai apie kuria man reikes sneket pokalbyje? Ar reikes du testus laikyt? nes lam'oj tai neraso kokios butent specialybes testas bus :? Sveika. Man tokia pati dilema buvo iškilusi, na bet kadangi aš labai įkyrus žmogus, tai parašiau lamb'o atstovybei. Gavau atsakymą, kad vienas motyvacinis galioja visose aukštosiose mokyklose. (manau,kad tuomet ir visose specialybėse) O kalbėk apie tą, kurio labiau nori;DD (aš irgi taip darysiu;D) Geras patarimas, tik va nezinau kurios labiau noriu Na tai tada varyk tą, kurią geriau pateikt galėtum;DD |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-25
19:46:59
| Nuoroda
aš stot į lietuvių noriu, bet tai ką žinau ką apie tą specialybę kalbėt nei praktikos turiu, nei ką. Nebent turiu praktikos mokinant vaikus grot |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-26
12:58:06
| Nuoroda
aš prisimenu, kad kalbėjau apie tai, kad noriu stoti į psichologiją, tuo metu tikrai kažkaip ji buvo įrašyta pirmu numeriu, tai kalbėjau apie prevencinę veiklą mokykloje ir t.t, aišku, toliau dėl tam tikrų priežasčių sukeičiau vietomis:) |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-26
13:14:42
| Nuoroda
ylksis rašė:
aš prisimenu, kad kalbėjau apie tai, kad noriu stoti į psichologiją, tuo metu tikrai kažkaip ji buvo įrašyta pirmu numeriu, tai kalbėjau apie prevencinę veiklą mokykloje ir t.t, aišku, toliau dėl tam tikrų priežasčių sukeičiau vietomis:) O gal galėtum papasakoti plačiau ką kalbėjai? Nes aš irgi noriu į psichologiją.:))) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-26
14:14:29
| Nuoroda
kaip minėjau, aš akcentavau prevencinę veiklą mokykloje, kad daugiau bendraučiau su moksleiviais, jų tėvais, mokytojais, organizuočiau akcijas, renginius, pakalbėk, kokias įžvelgi mokykloje problemas ir t.t:) |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-26
16:13:32
| Nuoroda
ylksis rašė:
kaip minėjau, aš akcentavau prevencinę veiklą mokykloje, kad daugiau bendraučiau su moksleiviais, jų tėvais, mokytojais, organizuočiau akcijas, renginius, pakalbėk, kokias įžvelgi mokykloje problemas ir t.t:) Ačiūūū |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-26
20:32:42
| Nuoroda
Gal kas nutuokiat kiek ten mazdaug laiko viskas uzima? Montyvacinis ta prasme? |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-28
12:11:20
| Nuoroda
Moniekai Na raštu darbas trunka 1h. poto turėtų būti 15min. pertrauka,ir tada pokalbis,na aišku gali taip būti,kad pokalbio lauksi ir 2h...aš pati dar nieko tiksliai nežinau,nes 29d. laikysiu. |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-28
15:05:29
| Nuoroda
escada rašė:
Moniekai Na raštu darbas trunka 1h. poto turėtų būti 15min. pertrauka,ir tada pokalbis,na aišku gali taip būti,kad pokalbio lauksi ir 2h...aš pati dar nieko tiksliai nežinau,nes 29d. laikysiu. 1h rastu ir as pvz 10:30 ejau,bet 12:30 pokalbis tik prasidejo ir abieju grupiu ir 8:30 ir 10:30 kas ejo.... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-28
17:04:06
| Nuoroda
pasisakykit kas laiket, ka kalbejot, labai padetumet.. |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-28
17:28:02
| Nuoroda
laikysit kas nors 30 diena? |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-28
17:51:49
| Nuoroda
vynous rašė:
pasisakykit kas laiket, ka kalbejot, labai padetumet.. Nepasisakysi tiksliai nes gana individualiai klausia i tema ka tu pasakai, bet manau vistiek kazkas panasaus kodel nori buti pedagogu, kokiom veiklom mokykloj uzsiiminejai,manes prase ivardinti tikslia situacija kaip as esu padejusi draugui kazka ismokti, ko imciaus jei vaikas nenoretu mokytis,o jei vienu budu neitu,ka tada daryciau ir pan. ir ant galo paklause dar viena svarbia tipo priezasti pasakyk kodel nori buti pedagogu ir kodel tu tam tinki.o ka sneket pasakot tai nezinau pati individualiai pasimastyk ka galvoji i tuos kl.,nes juk pries tave psichologas sedi,pastebi kada tu sneki ismokus,o kada is sirdies ir savais zodziais. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-30
23:49:10
| Nuoroda
kas planuoja į anglų filologiją? |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2011-07-01
07:29:14
| Nuoroda
Nieko tie psichologai nepastebi ;D supranti 15min. neuztenka pazinti zmogau ir juo lab pamatyt ar jis nuosirdus ar ne |
Žinutė parašyta:
2011-07-01
16:07:50
| Nuoroda
debesys rašė:
kas planuoja į anglų filologiją? as planuoju |
|
|