Del stojimo i universiteta
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-05-28 14:16:37 | Nuoroda

Sveiki. Noreciau jusu paklaust ar imanoma istot i universiteta su dviem valstybiniais egzaminais? Buvau istikines, kad i universiteta stojant reikia bent triju egzaminu, taciau vakar pazistamas Dievu priesiekdamas bande irodyti , kad i universiteta istot galima ir su dviem egzaminais, taciau su dviem egzaminais zmogus negali gauti vf vietos. Jeigu kas nors patsikslintu siuo klausimu buciau labai dekingas.

Žinutė parašyta: 2011-05-28 15:51:07 | Nuoroda

mano vienas pazystamas istojo i univera islaikes du valstybinius egzus ir viena mokyklini

Žinutė parašyta: 2011-05-28 16:14:42 | Nuoroda

bet tikriausiai jusu pazistamas istojo praeitais metaias arba anksciau . berods tik nuo siu metu isigalejo reforma del 3 egzaminu i universitetus ir 2 i kolegijas. 

Žinutė parašyta: 2011-05-28 16:27:27 | Nuoroda
Jonas P. rašė:

bet tikriausiai jusu pazistamas istojo praeitais metaias arba anksciau . berods tik nuo siu metu isigalejo reforma del 3 egzaminu i universitetus ir 2 i kolegijas. 

Taip taip. :) Nuo šių metų įsigalėjo tokia reforma;]
 Norint studijuoti kolegijoje užtenka 2 valstybinių egzaminų, tuomet norint įstoti į universitetą reikia 3 valstybinių egzų :)

• Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 90
  • Matematika / VBE 93
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 89
Žinutė parašyta: 2011-05-28 16:33:25 | Nuoroda

Taip jis stojo pernai :) Dabar siektiek paieskojau informacijos ir radau, kad tikrai reikia triju valstybiniu egzaminu, jei nori i univera stot. Cia gali pasiskaityt   http://www.snaujienos.lt/the-newslt/miesto-naujienos/12510-stojant-universitetus-reiks-ilaikyti-tris-o-kolegijas-du-valstybinius-egzaminus-

Žinutė parašyta: 2011-05-28 17:57:27 | Nuoroda

bet  jei as baiges 2009 tai man negalioja...

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą