Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-06-15
02:14:45
| Nuoroda
Kamile - siemet buvo vienas KTU ekonomikos fakulteto antrakursis atvykes pas mumis i SSE Riga porai diena. Aplanke musu makroekonomikos ir finansu paskaitas, tai galutinai nusprende mesti KTU ir perstot. Geru atsiliepimu apie studiju kokybe KTU neteko girdet |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-15
14:56:55
| Nuoroda
Nikutis rašė:
Na, vaikuciai, jei norite studijuoti ekonomika (arba verslo vadyba, finansus, marketinga ir t,t,), tai geresnio varianto Baltijos salyse uz SSE Riga nerasite Taip, ISM Lietuvoje yra geriausias ir pats ten studijuociau, bet jis neprilygsta SSE Taip, studijuoti brangu, bet siaip cia metai tik siek tiek brangesni nei ISM, o studijos trunka tik 3 metus, o ne 4 bei SSE Riga pagal Finansu Ekonomika yra numeris vienas Europoje ir Anonym buvo teisus del paskolu - procentai mazi ir susimoketi galima lengvai, nes musu absolventai dar nebaige universiteto jau turi pastovius ir gerai apmokamus darbus Deja, turiu nuliudinti - priemimo procesas i SSE Riga jau pasibaige, reikia laukti kitu metu... Jei esate susidomeje - rasykit i pm arba susiraskite mane feisbuke (Nikita Jakubauskas) Sveikas, norejau paklausti, ar verta stoti i ISM, jei istosiu nemokama, nes manau balansuosiu tarp 20 balu ribos. Nes kitaip manau teks rinktis nuobodzias VU paskaitas |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-17
08:27:42
| Nuoroda
Zigmukas rašė:
Nikutis rašė:
Na, vaikuciai, jei norite studijuoti ekonomika (arba verslo vadyba, finansus, marketinga ir t,t,), tai geresnio varianto Baltijos salyse uz SSE Riga nerasite Taip, ISM Lietuvoje yra geriausias ir pats ten studijuociau, bet jis neprilygsta SSE Taip, studijuoti brangu, bet siaip cia metai tik siek tiek brangesni nei ISM, o studijos trunka tik 3 metus, o ne 4 bei SSE Riga pagal Finansu Ekonomika yra numeris vienas Europoje ir Anonym buvo teisus del paskolu - procentai mazi ir susimoketi galima lengvai, nes musu absolventai dar nebaige universiteto jau turi pastovius ir gerai apmokamus darbus Deja, turiu nuliudinti - priemimo procesas i SSE Riga jau pasibaige, reikia laukti kitu metu... Jei esate susidomeje - rasykit i pm arba susiraskite mane feisbuke (Nikita Jakubauskas) Sveikas, norejau paklausti, ar verta stoti i ISM, jei istosiu nemokama, nes manau balansuosiu tarp 20 balu ribos. Nes kitaip manau teks rinktis nuobodzias VU paskaitas Ziurint i kuria specialybe stoji... Jei i Ekonomika ir Politika anglu kalba, tai kiek teko girdet - dar visai apsimoka (ypac jei nemokesi uz studijas), o kitos - nelabai vertos demesio. Mano buto bednranuomininkas metus mokesi Kauno ISM ekonomika lietuviu kalba - SSE Rygoj jam teko viska mokytis is naujo. Kai pirmam semestre mums deste mikroekonomika, nors jis tai ir praejo ISM'e, jam buvo sunku gaudytis, nes daug medziagos buvo visiskai nauja jam (ISM mikroekonomika puse metu trunka berods, SSE Riga - pusantro menesio). Na, jei nori likti Lietuvoje po studiju ir pirmenybe teiki nemokamoms studijoms - ISM geriausias variantas Lietuvoje. Jei turiu daugiau ambiciju gyvenime - SSE Riga geriausias regione. |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-17
11:33:32
| Nuoroda
Nikutis rašė:
Zigmukas rašė:
Nikutis rašė:
Na, vaikuciai, jei norite studijuoti ekonomika (arba verslo vadyba, finansus, marketinga ir t,t,), tai geresnio varianto Baltijos salyse uz SSE Riga nerasite Taip, ISM Lietuvoje yra geriausias ir pats ten studijuociau, bet jis neprilygsta SSE Taip, studijuoti brangu, bet siaip cia metai tik siek tiek brangesni nei ISM, o studijos trunka tik 3 metus, o ne 4 bei SSE Riga pagal Finansu Ekonomika yra numeris vienas Europoje ir Anonym buvo teisus del paskolu - procentai mazi ir susimoketi galima lengvai, nes musu absolventai dar nebaige universiteto jau turi pastovius ir gerai apmokamus darbus Deja, turiu nuliudinti - priemimo procesas i SSE Riga jau pasibaige, reikia laukti kitu metu... Jei esate susidomeje - rasykit i pm arba susiraskite mane feisbuke (Nikita Jakubauskas) Sveikas, norejau paklausti, ar verta stoti i ISM, jei istosiu nemokama, nes manau balansuosiu tarp 20 balu ribos. Nes kitaip manau teks rinktis nuobodzias VU paskaitas Ziurint i kuria specialybe stoji... Jei i Ekonomika ir Politika anglu kalba, tai kiek teko girdet - dar visai apsimoka (ypac jei nemokesi uz studijas), o kitos - nelabai vertos demesio. Mano buto bednranuomininkas metus mokesi Kauno ISM ekonomika lietuviu kalba - SSE Rygoj jam teko viska mokytis is naujo. Kai pirmam semestre mums deste mikroekonomika, nors jis tai ir praejo ISM'e, jam buvo sunku gaudytis, nes daug medziagos buvo visiskai nauja jam (ISM mikroekonomika puse metu trunka berods, SSE Riga - pusantro menesio). Na, jei nori likti Lietuvoje po studiju ir pirmenybe teiki nemokamoms studijoms - ISM geriausias variantas Lietuvoje. Jei turiu daugiau ambiciju gyvenime - SSE Riga geriausias regione. Aciu uz patarimus O norejau dar paklausti, kokia dalis lietuviu baigusiu SSE, grizta i Lietuva ir cia dirba? |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-17
20:37:28
| Nuoroda
Kamilė. rašė:
Būtų įdomu sužinoti, kokia jūsų nuomonė apie KTU ekonomikos studijas?;] Draugas cia studijavo pries keleta metu,siaip jis studiju kokybe buvo patenktintas |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-18
17:02:28
| Nuoroda
Seltiksas rašė:
Kamilė. rašė:
Būtų įdomu sužinoti, kokia jūsų nuomonė apie KTU ekonomikos studijas?;] Draugas cia studijavo pries keleta metu,siaip jis studiju kokybe buvo patenktintas Na aš pati kiek girdėjau, tai į KTU įstoti nėra labai sunku, tačiau mokymosi lygis gana aukštas. Todėl galvoju, KTU ar VDU Įdomu, ar didelis konkursas bus šiais metais į šių universitetų vf vietas |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-20
00:10:27
| Nuoroda
Zigmukas rašė:
Nikutis rašė:
Zigmukas rašė:
Nikutis rašė:
Na, vaikuciai, jei norite studijuoti ekonomika (arba verslo vadyba, finansus, marketinga ir t,t,), tai geresnio varianto Baltijos salyse uz SSE Riga nerasite Taip, ISM Lietuvoje yra geriausias ir pats ten studijuociau, bet jis neprilygsta SSE Taip, studijuoti brangu, bet siaip cia metai tik siek tiek brangesni nei ISM, o studijos trunka tik 3 metus, o ne 4 bei SSE Riga pagal Finansu Ekonomika yra numeris vienas Europoje ir Anonym buvo teisus del paskolu - procentai mazi ir susimoketi galima lengvai, nes musu absolventai dar nebaige universiteto jau turi pastovius ir gerai apmokamus darbus Deja, turiu nuliudinti - priemimo procesas i SSE Riga jau pasibaige, reikia laukti kitu metu... Jei esate susidomeje - rasykit i pm arba susiraskite mane feisbuke (Nikita Jakubauskas) Sveikas, norejau paklausti, ar verta stoti i ISM, jei istosiu nemokama, nes manau balansuosiu tarp 20 balu ribos. Nes kitaip manau teks rinktis nuobodzias VU paskaitas Ziurint i kuria specialybe stoji... Jei i Ekonomika ir Politika anglu kalba, tai kiek teko girdet - dar visai apsimoka (ypac jei nemokesi uz studijas), o kitos - nelabai vertos demesio. Mano buto bednranuomininkas metus mokesi Kauno ISM ekonomika lietuviu kalba - SSE Rygoj jam teko viska mokytis is naujo. Kai pirmam semestre mums deste mikroekonomika, nors jis tai ir praejo ISM'e, jam buvo sunku gaudytis, nes daug medziagos buvo visiskai nauja jam (ISM mikroekonomika puse metu trunka berods, SSE Riga - pusantro menesio). Na, jei nori likti Lietuvoje po studiju ir pirmenybe teiki nemokamoms studijoms - ISM geriausias variantas Lietuvoje. Jei turiu daugiau ambiciju gyvenime - SSE Riga geriausias regione. Aciu uz patarimus O norejau dar paklausti, kokia dalis lietuviu baigusiu SSE, grizta i Lietuva ir cia dirba? Na, tiksliu duomenu nezinau, bet vos pabaigus - ~90% tikrai grizta i Lietuva ir jau cia dirba, o kiti - tesia studijas geriausiuose pasaulio universitetuose. Siaip pastebejau idomia tendencija - kiekviena SSER karta vis ambicingesne - atlieka praktikas/gauna darbus didziuliose tarptautinese korporacijose uzsienyje. Pazistu absolventus kurie dirba Goldman Sachs, Barclays, NASDAQ, NYSE, McKinsey arba tese studijas LSE, Columbia, INSEAD ir tt. |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-23
13:02:42
| Nuoroda
Sveiki esu KTU Ekonomikos ir vadybos fakulteto 2 kurso studentė:) atsakysiu į prieš tai užduota klausimą apie tai ar sunku įstoti į VF, na praeitais metais konkursinis balas 19.02 Tai viskas priklauso nuo to kaip baigsite mokyklą )) Aš asmeniškai esu patenkita studijomis čia Katedros labai stiprios, mokytis aišku sunkoka, bet įmanoma viską išmokti ) jei kyla daugiau klausymų galite rašyti man el. paštu : [email protected] ;)) Sėkmės stojant, išsirinkite sau tinkamiausią variantą )
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-01
08:14:39
| Nuoroda
tai kur geriau studijuosti ism ar kokiam ktu?ir kuri diploma darbdaviai labiau vertina |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-01
08:56:23
| Nuoroda
Padekit apsispresti kas geriau ISM'e ? TVK ar Ekonomika. Labiau linkstu prie matkes. |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-01
09:23:05
| Nuoroda
Sveiki. Būtų įdomu sužinoti ar su KB 18,6 turiu šansų papulti į vf MRU finansų ekonomiką? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-01
09:56:47
| Nuoroda
tai kas nors galėtų atsakyti ar ne? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-01
12:08:50
| Nuoroda
fezzz rašė:
tai kas nors galėtų atsakyti ar ne? Uz ISM Lietuvoje nieko geresnio nerasi ir darbdaviams siaip visiskai nusisvilpti i tavo diploma (na, nebent pirmas darbas); darbdaviai ziuri i tavo patirti, kompetencija Geresnes imones turi ne tik interviu, bet ir testus, ivairias uzduotis, kur patikrina zmogaus zinias ir visai neziuri i jo diploma |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-01
12:13:28
| Nuoroda
Zigmukas rašė:
Padekit apsispresti kas geriau ISM'e ? TVK ar Ekonomika. Labiau linkstu prie matkes. Grynoji ekonomika ISM'e, kiek teko girdet, prasta, bet Ekonomika ir Politika jau verta demesio, o jei esi linkes labiau i matke - imk finansus, nes siaip ekonomikoje nera ir net nedaug reikia tos matkes, o finansai - laaabai daug aukstosios matematikos |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-01
14:14:52
| Nuoroda
Sveiki. Gal ka patartumet man, norinciam ekonomika studijuot? SSE/ISM ne man. Nei mano balai tokio lygio, nei pinigais taip aptekes. Pries egzaminu rezultatus masciau, kad stosiu i SU, nes Siauliuose ir gyvenu. I VF zinoma noriu. Susilaukes geresniu rezultatu nei tikejaus mastau, kad reiktu bandyt ir kazkur mandriau istot. Pats variantus matau VU ir KTU. VU deja stiprios abejones pas mane, ar patekciau i nemokama, o KTU nezinau ar verta. Ta prasme, isvaziuot mokytis jau savaime aisku kainuos, tai nezinau ar KTU diplomas turetu toki jau pranasuma pries SU. Gal kas ka patartumet? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-03
10:41:58
| Nuoroda
Ar yra planuojanciu stoti i VDU ekonomika? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-03
13:03:53
| Nuoroda
Planuoju stoti į KTU. Tik neapsisprendžiau į kurią iš šių specialybių : verslo administravimas ,ekonomika, finansai, vadyba.. Kaip manot ką pasirinkti būtų geriausia? Man arčiausiai prie širdies ekonomika ir finanasai. Kas perspektyviausia? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-03
13:25:20
| Nuoroda
Kaip manot ar yra skirtumas kur baigi ekonomika pvz VU Vilniuje ar Kauno fakultete Gal kas ziurinejot zurnala "kur stoti?" ten man labai keistai atrodo, kad i VU vf priima nuo 15,30 , o pvz KTU kb didesnis ir ten istoti netgi sunkiau, gal balai kitaip skaiciuojasi ar kas cia? Beje kaip jum MRU finansu ekonomika, niekur kitur nemaciau tokiu studiju kokie +- lyginant su VU ekonomika. |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-03
13:28:10
| Nuoroda
Sveiki. Galvoju apie VGTU ekonomikos inzinerija. Kaip manot, ar su tokiais silpnais balais i vnf galeciau ten isispraust kad ir paskutiniu nr?:S lt 58,anglu 45,matematika 7, o istorija turetu but 40-60balu :S |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-03
13:33:05
| Nuoroda
tms911 rašė:
Kaip manot ar yra skirtumas kur baigi ekonomika pvz VU Vilniuje ar Kauno fakultete Gal kas ziurinejot zurnala "kur stoti?" ten man labai keistai atrodo, kad i VU vf priima nuo 15,30 , o pvz KTU kb didesnis ir ten istoti netgi sunkiau, gal balai kitaip skaiciuojasi ar kas cia? Beje kaip jum MRU finansu ekonomika, niekur kitur nemaciau tokiu studiju kokie +- lyginant su VU ekonomika. Jei nori studijuoti ekonomiką, geriausias pasirinkimas būtų tik ISM |
|
|