Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-06-15
12:54:23
| Nuoroda
AR GALIMA SIAULIUOSE KUR NORS STUDIJUOTI POLITOLOGIJA???????????????? |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-15
13:31:35
| Nuoroda
Bent jau ŠU, atrodo, nėra tokių studijų - www.su.lt/stojantiesiems/priemimas/bakalauro-studijos , o dėl kolegijų nežinau.
|
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-15
13:37:08
| Nuoroda
jo zinau,kad šu nera. gal tu gali man paaiskinti apie ''Šiaulių krašto vadybos, teisės ir kalbų kolegija'' nerandu nei tinklalapio nei nieko.... ten lyg yra politologija... kitose kolegijose nera |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-15
14:08:53
| Nuoroda
Nejaugi niex negali pagelebeti????????? man labai reikia info |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-15
15:00:58
| Nuoroda
O tu gal išmok naudotis internetu arba bent google??? www.studijos.lt/busimiems_studentams/kur_studijuoti/istaiga/1991/0/Viesoji-istaiga-Siauliu-krasto-vadybos-teises-ir-kalbu-kolegija |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-15
15:09:43
| Nuoroda
Egiuxz rašė:
O tu gal išmok naudotis internetu arba bent google??? www.studijos.lt/busimiems_studentams/kur_studijuoti/istaiga/1991/0/Viesoji-istaiga-Siauliu-krasto-vadybos-teises-ir-kalbu-kolegija tu galvoji negooglinau ??!! sios kolegijos randu tik rekvizitus,skambinau i tel niex nekelia,o internetinio psl. nera. nesuprantu,gal ta kolegija uzdaryta ar pervadinta? as esu ne is siauliu,tad man sunku susigaudyti ten... |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-15
16:36:04
| Nuoroda
dzeineer rašė:
Egiuxz rašė:
O tu gal išmok naudotis internetu arba bent google??? www.studijos.lt/busimiems_studentams/kur_studijuoti/istaiga/1991/0/Viesoji-istaiga-Siauliu-krasto-vadybos-teises-ir-kalbu-kolegija tu galvoji negooglinau ??!! sios kolegijos randu tik rekvizitus,skambinau i tel niex nekelia,o internetinio psl. nera. nesuprantu,gal ta kolegija uzdaryta ar pervadinta? as esu ne is siauliu,tad man sunku susigaudyti ten... taigi mano duotame linke yra studijų kryptys surašytos |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-15
17:17:55
| Nuoroda
Nera tuose Siauliuose. Chill out. |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-15
19:13:25
| Nuoroda
Egiuxz rašė:
dzeineer rašė:
Egiuxz rašė:
O tu gal išmok naudotis internetu arba bent google??? www.studijos.lt/busimiems_studentams/kur_studijuoti/istaiga/1991/0/Viesoji-istaiga-Siauliu-krasto-vadybos-teises-ir-kalbu-kolegija tu galvoji negooglinau ??!! sios kolegijos randu tik rekvizitus,skambinau i tel niex nekelia,o internetinio psl. nera. nesuprantu,gal ta kolegija uzdaryta ar pervadinta? as esu ne is siauliu,tad man sunku susigaudyti ten... taigi mano duotame linke yra studijų kryptys surašytos krc uzdaryta si kolegija ((( ir ner polittologijos siauliuose |