Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-08
12:20:36
| Nuoroda
O ar būtinas motyvacinis stojant į pedagogines studijas? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-08
12:27:05
| Nuoroda
Ligituulis rašė:
O ar būtinas motyvacinis stojant į pedagogines studijas? Būtinas, jeigu nori stoti į vf. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-08
12:51:44
| Nuoroda
taiptaip rašė:
Viktorijaaaa rašė:
Na kas į finansus ar bankininkyste bandysit stot? Ir su kokiais KB? Labai įdomu ar verta man su savo KB rašyt ten galbūt šiemet žymiai aukštesni bus aš ten stosiu, jei neįstosiu į VDU. mano KB 17.98.. bet vistiek, jei nori ten studijuot, tikrai bandyk, jei per pirma etapa neįstosi, tai per antrą bandyk O tavo balas dar tikrai gana geras manau VDU duris tikrai pasieksi |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-08
13:31:55
| Nuoroda
Kazi a verta stoti i verslo ekonomika su 12,68 vf ? ;DD |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-08
13:36:18
| Nuoroda
feras rašė:
Kazi a verta stoti i verslo ekonomika su 12,68 vf ? ;DD Praeitais metais mažiausias į vf ten buvo 13,28. Na bet gali bandyt laimę gal pavyks visgi. Aš va ir laimę bandysiu į finansus :] |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-08
14:00:41
| Nuoroda
Į ką patartumėt, kompiuterių technika ar telekomunikacijas? :] |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2011-07-08
14:21:55
| Nuoroda
Gal pades kam 1. elektronikos technika (elektroninės sistemos; mechatroninės sistemos) 4. kompiuterių technika 5. bankininkystė 7. telekomunikacijos 9. prekybos vadyba
Ka patartumet iskart braukt su siais egzais? |
Žinutė parašyta:
2011-07-08
14:59:22
| Nuoroda
Edgaras4 rašė:
Gal pades kam 1. elektronikos technika (elektroninės sistemos; mechatroninės sistemos) 4. kompiuterių technika 5. bankininkystė 7. telekomunikacijos 9. prekybos vadyba
Ka patartumet iskart braukt su siais egzais? Na lamoj pasiskaičiuo konkusinį palygink su praeitų metų ir tada jau pamatysi ka vertėtų braukyt :] |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-08
15:13:22
| Nuoroda
kas i turizmo vadyba ketinat? :) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-08
15:26:18
| Nuoroda
Kas i reklamos ar prekybos vadyba ? pasidalinkim mintim |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-08
15:56:56
| Nuoroda
esu irases reklamos vadyba, visai idomi specialybe turetu but o ka gal gero zinai apie prekybos vadyba?:) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-08
16:20:22
| Nuoroda
Tik tiek kiek pats pasiskaites esu, forumuos apie ja nelabai kalba. Bet patiktu tokia specialybe |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-08
17:03:48
| Nuoroda
Ar yra stojanciu i istagu administravima ? Idomu istosiu jai laikiau tik Lietuviu , istorija ir informatika? |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2011-07-08
17:12:45
| Nuoroda
Viktorijaaaa rašė:
Edgaras4 rašė:
Ka patartumet iskart braukt su siais egzais? Na lamoj pasiskaičiuo konkusinį palygink su praeitų metų ir tada jau pamatysi ka vertėtų braukyt :] Pagal pernai metus i beveik visus telpu,tik gal ne i bankininkyste. Tai turbut,ka auksciau irasysiu ten ir pakvies? |
Žinutė parašyta:
2011-07-08
17:13:43
| Nuoroda
Buznikas rašė:
Kas i reklamos ar prekybos vadyba ? pasidalinkim mintim Aš rašiau prekybos vadybą |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-09
09:40:44
| Nuoroda
niekaip neapsisprendziu kur stot. reklamos vadyba ar turizmo vadyba ) gal bus bendraminciu kurie irgi ketina stot i viena i siu spec? :) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-09
09:55:59
| Nuoroda
Boykinsas rašė:
niekaip neapsisprendziu kur stot. reklamos vadyba ar turizmo vadyba ) gal bus bendraminciu kurie irgi ketina stot i viena i siu spec? :) A6 turizmo vadyba ra6iau 8 numeriu. Nežinau kažkaip turimas visada mane traukia ir pats studijų aprašas įdomus, nereikia ten jokių "kalimo" įgudžių raktika atliekama Lietuvos arba turizmo įmonėse, kažkuriam ten semetre 2-trais metais kelionė po pasirinkta užsienio šalį... nežinau, na tikrai įdomu atrodo. Tik jau tada reika žiūrėt ir su darbo perspektyvom. Lietuvoj kol kas nelabai jo yra, bet kas žino galbūt atliekant praktika užsienyje galima ten įsidarbinti arba po 3 metų jau ir Lietuvoje turizmas atsigaus ) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-09
10:15:14
| Nuoroda
Viktorijaaaa rašė:
Boykinsas rašė:
niekaip neapsisprendziu kur stot. reklamos vadyba ar turizmo vadyba ) gal bus bendraminciu kurie irgi ketina stot i viena i siu spec? :) A6 turizmo vadyba ra6iau 8 numeriu. Nežinau kažkaip turimas visada mane traukia ir pats studijų aprašas įdomus, nereikia ten jokių "kalimo" įgudžių raktika atliekama Lietuvos arba turizmo įmonėse, kažkuriam ten semetre 2-trais metais kelionė po pasirinkta užsienio šalį... nežinau, na tikrai įdomu atrodo. Tik jau tada reika žiūrėt ir su darbo perspektyvom. Lietuvoj kol kas nelabai jo yra, bet kas žino galbūt atliekant praktika užsienyje galima ten įsidarbinti arba po 3 metų jau ir Lietuvoje turizmas atsigaus ) is kur tokios informacijos suzinojai apie pasirinkta uzsienio sali? butu idomu man pasiziuret man irgi labai patinka turizmas zodziu, kuo toliau tuo labiau manau kad apsistosiu ties turizmu. nors dar liko 13dienu iki registracijos pabaigos, tai dar nzn kas saus man i galva ;D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-09
10:25:50
| Nuoroda
beje turizmo vadyba parasiau 5 nr |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-09
11:48:53
| Nuoroda
deivulis rašė:
Į ką patartumėt, kompiuterių technika ar telekomunikacijas? :] Jos šiek tiek skiriasi, žiūrint ką nori veikti, mokintis. Man visada labiau patiko Telekomunikacijos, nes ten lengviau nei kompiuterių technikoje. Tačiau čia jau kiekvienam skirtingai. Pasiskaityk čia apie jas: eif.viko.lt/lt/page/Studiju-programos |