Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-10
15:29:26
| Nuoroda
O toli teises fakultetas nuo bendrabuciu? As visiskai Vilniuj nesiorientuoju tai man biški aiškiau reikėtų |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-10
15:41:09
| Nuoroda
PA_svajok rašė:
O toli teises fakultetas nuo bendrabuciu? As visiskai Vilniuj nesiorientuoju tai man biški aiškiau reikėtų teisės fakultetas taip pat saulėtekio alėjoje, tiek nuo kamčios tiek nuo niujorko kelios minutės pėščiomis |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-10
15:43:54
| Nuoroda
Ghost rašė:
Kokie VK bendrabučiai? Ar gaučiau 100% bendrabūtį jei atstumas sieka mažausiai 350km Vilniaus kolegijoje visi prašantis gauna bendrabutį. Kadangi gyveni tikrai toli nuo Vilniaus gausi |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-10
15:53:07
| Nuoroda
historia rašė:
PA_svajok rašė:
O toli teises fakultetas nuo bendrabuciu? As visiskai Vilniuj nesiorientuoju tai man biški aiškiau reikėtų teisės fakultetas taip pat saulėtekio alėjoje, tiek nuo kamčios tiek nuo niujorko kelios minutės pėščiomis Gal tu studijuoji vu teise? gal zinai ka nors apie bendrabuciu bukle? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-10
15:58:37
| Nuoroda
Nestudijuoju teisės, bet man tas netrukdo lankytis bendrabučiuose Vienas bendrabutis kamčioje pernai buvo renovuotas, gali būt kad teisininkus ten ir kraustys. Kadangi blokinio tipo kamčiatkoj barakai (2 kambariam priklauso koridoriukas su kriaukle ir wc) tai kur tvarkingi žmonės, gerai sutariantys tai patys prisižiūri tą bendrą erdvę, pasitvarko dailiau, jei gauni nevalą kokį/ią ar kelis/ias tai arba kariauji su jais arba ieškais kito kambario. Šiaip yra visos galimybės, jei nepatinka kambarys, kiek pagyvenus, ieškotis kitam kambary vietos |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-10
19:20:30
| Nuoroda
historia rašė:
Nestudijuoju teisės, bet man tas netrukdo lankytis bendrabučiuose Vienas bendrabutis kamčioje pernai buvo renovuotas, gali būt kad teisininkus ten ir kraustys. Kadangi blokinio tipo kamčiatkoj barakai (2 kambariam priklauso koridoriukas su kriaukle ir wc) tai kur tvarkingi žmonės, gerai sutariantys tai patys prisižiūri tą bendrą erdvę, pasitvarko dailiau, jei gauni nevalą kokį/ią ar kelis/ias tai arba kariauji su jais arba ieškais kito kambario. Šiaip yra visos galimybės, jei nepatinka kambarys, kiek pagyvenus, ieškotis kitam kambary vietos O kazi ziuri i atstuma skiriant bendrabuti? nes as toli nuo vilniaus gyvenu. Bet ten dauguma ir gauna bendrikus.. Man svarbu kad nereiktu trenktis toli i paskaitas |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-10
19:48:38
| Nuoroda
Pažįstama, gyvenanti trakuose buvo gqavus baraką |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-10
19:57:45
| Nuoroda
Gal kas gali pakomentuot apie VDU barakus? Kuriame patogiausia gyvent, važinėt į patį VDU, kuriame žmonės normaliausi renkasi ir į kurį realiausia pakliūt. : D |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-10
19:58:17
| Nuoroda
o kas ką žinot, apie padėtį LSMU barakuose? :D |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-10
21:42:52
| Nuoroda
Taip, labai laukiam, kad kas nušviestų LSMU barakų situaciją ) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-11
20:44:22
| Nuoroda
Niekas nenoriu apšviesti būsimų fuksų apie LSMU barakus... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-13
17:06:37
| Nuoroda
PA_svajok rašė:
historia rašė:
Nestudijuoju teisės, bet man tas netrukdo lankytis bendrabučiuose Vienas bendrabutis kamčioje pernai buvo renovuotas, gali būt kad teisininkus ten ir kraustys. Kadangi blokinio tipo kamčiatkoj barakai (2 kambariam priklauso koridoriukas su kriaukle ir wc) tai kur tvarkingi žmonės, gerai sutariantys tai patys prisižiūri tą bendrą erdvę, pasitvarko dailiau, jei gauni nevalą kokį/ią ar kelis/ias tai arba kariauji su jais arba ieškais kito kambario. Šiaip yra visos galimybės, jei nepatinka kambarys, kiek pagyvenus, ieškotis kitam kambary vietos O kazi ziuri i atstuma skiriant bendrabuti? nes as toli nuo vilniaus gyvenu. Bet ten dauguma ir gauna bendrikus.. Man svarbu kad nereiktu trenktis toli i paskaitas Bendrabutį skiriant atsižvelgiama į šeimos sudėtį, šeimos pajamas ir atstumą: kur gyveni ir kur įstojai. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-14
11:35:25
| Nuoroda
Sveiki Noreciau plačiau sužinoti apie VGTU barakus. Kas gyvena barakuose gal galetu pasakyti kuriuose barakuose kokie fakultetai gyvena? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-15
17:34:29
| Nuoroda
Gal kas zino ka nors daugiau apie LSMU barakus? ar bent zino, kur galima butu rasti daugiau info apie dokumentus, kurie suteiktu pirmuma gauti kambari? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-16
15:18:05
| Nuoroda
Nėja. rašė:
Gal kas zino ka nors daugiau apie LSMU barakus? ar bent zino, kur galima butu rasti daugiau info apie dokumentus, kurie suteiktu pirmuma gauti kambari? Studentų atstovybės puslapyje yra bendrikų nuostatai ir gavimo sąlygos 193.219.163.242/index.php?view=article&catid=5%3Adokumentai&id=92%3Akmu-student-bendrabui-nuostatai&Itemid=50&option=com_content |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-17
17:13:45
| Nuoroda
sveiki. jei ar gerai suprantu kad vu VIS studentai gyvena kartu su ekonomistais?;] |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-17
22:38:03
| Nuoroda
O aš stosiu į Filologijos fakultetą, tai bendrabutis turbūt Saulėteky, įdomu, kokios ten sąlygos. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-18
10:11:05
| Nuoroda
KU barakai tikrai prastoki, ar tai tik mitas? ;D |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-18
11:22:05
| Nuoroda
Galiu papasakoti apie Didlaukio 86 ir Valakupių g.5 bendrabučius, jei ką domina, pm |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-18
13:11:53
| Nuoroda
ePovilas rašė:
KU barakai tikrai prastoki, ar tai tik mitas? ;D Nuoširdžiai tikiuosi, kad mitas. ;D |