Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-06-23
17:57:20
| Nuoroda
Sveiki, Galbūt kas nors žinote, kada anksčiausiai galima išsiimti studento pažymėjimą? Ar galima pvz. iš kart po to, kai nuveži į universitetą dokumentus ir tampi oficialiai įstojęs ar tik nuo mokslo metų pradžios? Ir kurį labiau verta imti - Lietuvos studento pažymėjimą ar ISIC studento pažymėjimą? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-23
18:02:54
| Nuoroda
Na pagal pernykscius pirmakursius tai, kai pasirasai sutarti, tada uzsisakai ta pazymejima ir tada lauki kol ten univieras patvirtins, kol pazymejima padarys.. o tai gali uztrukti, kai jau pranesa, kad gali atsiimt, tada ir atsiimi |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-23
18:29:40
| Nuoroda
Sandrittta rašė:
Na pagal pernykscius pirmakursius tai, kai pasirasai sutarti, tada uzsisakai ta pazymejima ir tada lauki kol ten univieras patvirtins, kol pazymejima padarys.. o tai gali uztrukti, kai jau pranesa, kad gali atsiimt, tada ir atsiimi O kiek laiko tai gali užtrukti? Pvz ISIC sesuo, pamenu, darėsi, tai ten per kelias minutes padarė. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-23
18:53:07
| Nuoroda
JustinasK rašė:
Sandrittta rašė:
Na pagal pernykscius pirmakursius tai, kai pasirasai sutarti, tada uzsisakai ta pazymejima ir tada lauki kol ten univieras patvirtins, kol pazymejima padarys.. o tai gali uztrukti, kai jau pranesa, kad gali atsiimt, tada ir atsiimi O kiek laiko tai gali užtrukti? Pvz ISIC sesuo, pamenu, darėsi, tai ten per kelias minutes padarė. Na mano draugas dares Lietuvos studento pazymejima, tai po uzsakymo koks menuo praejo kol leido atsiimt. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-23
23:23:34
| Nuoroda
Va, susižinojau iš sesers, galbūt ir kitiems ši info pravers. Taigi, tą studento pažymėjimą padaro per kažkur mėnesį (sakė tik neuždelst, kai reiks kokios info, nes tada dar labiau užsitemps tas gaminimas kortelės), o tą ISIC padaro tik tada, kai turi studento pažymėjimą |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-23
23:37:30
| Nuoroda
JustinasK rašė:
Va, susižinojau iš sesers, galbūt ir kitiems ši info pravers. Taigi, tą studento pažymėjimą padaro per kažkur mėnesį (sakė tik neuždelst, kai reiks kokios info, nes tada dar labiau užsitemps tas gaminimas kortelės), o tą ISIC padaro tik tada, kai turi studento pažymėjimą O tas ISIC tai kokias jis galimybes suteikia? :) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-24
11:26:36
| Nuoroda
Sandrittta rašė:
JustinasK rašė:
Va, susižinojau iš sesers, galbūt ir kitiems ši info pravers. Taigi, tą studento pažymėjimą padaro per kažkur mėnesį (sakė tik neuždelst, kai reiks kokios info, nes tada dar labiau užsitemps tas gaminimas kortelės), o tą ISIC padaro tik tada, kai turi studento pažymėjimą O tas ISIC tai kokias jis galimybes suteikia? :) ISIC yra tarptautinis pažymėjimas, jis galioja visose pasaulio, nors kiek civilizacijos paliestose, šalyse : ) Pats turiu moksleivio ISIC, reiks pasidaryti ir studento. Labai daug visokiausių nuolaidų su šia kortele. Tikrai verta turėti. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-24
12:22:23
| Nuoroda
Griekas rašė:
Sandrittta rašė:
JustinasK rašė:
Va, susižinojau iš sesers, galbūt ir kitiems ši info pravers. Taigi, tą studento pažymėjimą padaro per kažkur mėnesį (sakė tik neuždelst, kai reiks kokios info, nes tada dar labiau užsitemps tas gaminimas kortelės), o tą ISIC padaro tik tada, kai turi studento pažymėjimą O tas ISIC tai kokias jis galimybes suteikia? :) ISIC yra tarptautinis pažymėjimas, jis galioja visose pasaulio, nors kiek civilizacijos paliestose, šalyse : ) Pats turiu moksleivio ISIC, reiks pasidaryti ir studento. Labai daug visokiausių nuolaidų su šia kortele. Tikrai verta turėti. Taip. Ir jis gali atstoti studento pažymėjimą - pvz. važiuojant traukiniu, kad gautum 50 proc. nuolaidą. Šiaip daugiau info apie nuolaidas ir privilegijas yra www.isic.lt |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-24
16:41:19
| Nuoroda
Tai cia kai vezi dokumentus i univera tada ir uzsisakai pazymejima ? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-24
23:01:18
| Nuoroda
Na mano draugė studentė sakė, kad norint gauti studento pažymėjimą, reikia užsisakyt internetu iškart sužinojus kur įstojai. Ir be to, lamoj parašyta, kad pateikiant duomenis galima parašyti pareiškimą dėl barako. apie studento pažymėjimą neužsimenama... www.lsp.lt - va čia reikia susitvarkyt. ar aš klystu? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-24
23:35:39
| Nuoroda
Na aš niekur nerandu,kur lamoj parašyta, kad pateikiant duomenis galima parašyti pareiškimą dėl barako. Padėkit surast! ;D
|
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-24
23:38:47
| Nuoroda
ginte100 rašė:
Na aš niekur nerandu,kur lamoj parašyta, kad pateikiant duomenis galima parašyti pareiškimą dėl barako. Padėkit surast! ;D
http://www.lamabpo.lt/turinys/bendrasis-priemimas/pakviest%C5%B3j%C5%B3-studijuoti-pri%C4%97mimo-%C4%AFforminimas-0 64 punktas |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-24
23:43:08
| Nuoroda
taiptaip rašė:
ginte100 rašė:
http://www.lamabpo.lt/turinys/bendrasis-priemimas/pakviest%C5%B3j%C5%B3-studijuoti-pri%C4%97mimo-%C4%AFforminimas-0 64 punktas Ne taip buvau supratus,nes maniau,kad jau db galima užpildyt prašymą.. ax..tas protelis po joninių sunkiai dirba ;D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-24
23:44:46
| Nuoroda
visvien kol neįstojom į NL studijas, tol nieko ir nebus:D tai dabar nėra ko labai nervintis o dėl barako, manau kai įstoji iškart ten pasirašant sutartį ir pildai prašymą. something like that... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-24
23:45:59
| Nuoroda
ginte100 rašė:
taiptaip rašė:
ginte100 rašė:
http://www.lamabpo.lt/turinys/bendrasis-priemimas/pakviest%C5%B3j%C5%B3-studijuoti-pri%C4%97mimo-%C4%AFforminimas-0 64 punktas Ne taip buvau supratus,nes maniau,kad jau db galima užpildyt prašymą.. ax..tas protelis po joninių sunkiai dirba ;D ai čia aš tavęs nesupratau, tu teisingai klausei nu žodžiu, Joninės kaltos |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-24
23:48:41
| Nuoroda
bet esmė tame, kad rašydama aš išvis neturėjau barako omeny kaip pavyzdį daviau jį, kad apie baraką yra info, o apie studento pažymėjimą ne tai va, kartoju klausimą: ar dėl studento pažymėjimo duomenis reikia paduoti internetu ar pasirašant studijų sutartį?
|
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-24
23:48:46
| Nuoroda
Aplamai,man per anksti dar galvot apie baraką..Užsisvajojau..Duok Dieve gaut atestatą su pakenčiamais įvertinimais ;D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-25
00:04:00
| Nuoroda
koks skirtumas? :D pradžiai įstokit. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-25
13:12:47
| Nuoroda
Pas mane moksleivio iš vis galioja tik iki liepos galo ;D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-28
13:14:48
| Nuoroda
Studento pažymėjimo be rugsėjo pradžios rankose neturėsit, ir į rugsėjo 1 važiuosit pilna kaina.Nes jus kaip studentais patvirtins tik pačioje rugpjūčio pabaigoje. |
|
|