Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-06-25
18:52:51
| Nuoroda
Kokį internetą rinksitės studijų metais? Galbūt pasiliksite tą patį, kurį naudojote ligi šiolei ar rinksitės kitą? Kokios Jūsų nuomonės apie MEZON, Vodafone, Omni Connect ir kt. mobilųjį internetą? Gal, kuriuo nors iš pastarųjų naudojatės šiuo metu? Kokie atsiliepimai (minusai/pliusai)? |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-25
19:23:08
| Nuoroda
http://www.skelbiu.lt/show.php?id=11257494 |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-30
00:08:34
| Nuoroda
Jei neplanuoji žaisti online žaidimų, tai tiks ir mobilusis internetas. Jei tik yra galimybė, tai veskis Mezoną (žinoma, užmiesty nelabai veiks). Apie Vodafoną ir Conectą yra labai įvairių atsiliepimų, tačiau jie tikrai nesuteikia to, ką rašo, taip pat ir Mezonas. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-30
12:00:25
| Nuoroda
Aurimas Šimkus (SuperHP) rašė:
Jei neplanuoji žaisti online žaidimų, tai tiks ir mobilusis internetas. Jei tik yra galimybė, tai veskis Mezoną (žinoma, užmiesty nelabai veiks). Apie Vodafoną ir Conectą yra labai įvairių atsiliepimų, tačiau jie tikrai nesuteikia to, ką rašo, taip pat ir Mezonas. Online žaidimų neplanuoju žaisti, mokslams reikalingas. Na aš apie visus skaičiau ir girdėjau įvairiausių atsiliepimų. Dėl Mezon'o - jis man priimtiniausias atrodo, bet va teko skaityti, jog dažnai ryšys dinginėja, tenka prie lango sėdėti apsikabinus kompą, kad internetes būtų. ;D |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-12
15:37:35
| Nuoroda
Fikcija rašė:
Aurimas Šimkus (SuperHP) rašė:
Jei neplanuoji žaisti online žaidimų, tai tiks ir mobilusis internetas. Jei tik yra galimybė, tai veskis Mezoną (žinoma, užmiesty nelabai veiks). Apie Vodafoną ir Conectą yra labai įvairių atsiliepimų, tačiau jie tikrai nesuteikia to, ką rašo, taip pat ir Mezonas. Online žaidimų neplanuoju žaisti, mokslams reikalingas. Na aš apie visus skaičiau ir girdėjau įvairiausių atsiliepimų. Dėl Mezon'o - jis man priimtiniausias atrodo, bet va teko skaityti, jog dažnai ryšys dinginėja, tenka prie lango sėdėti apsikabinus kompą, kad internetes būtų. ;D Tai taip išeitų, jog Mezon`as kone geriausias iš tų pateiktų? Planuoju vestis Mezon... |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-15
21:34:54
| Nuoroda
jai nuomosies buta veskis skyneta,man jis pats geriausias,jokiu gedimu,greitis 10mb/s :) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-08-21
14:55:24
| Nuoroda
gal kas zinot, ar uzsisakant mezon interneta lsp pazymejimas duotu kazkokiu nuolaidu, ar ne? |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-21
16:04:56
| Nuoroda
(;krist rašė:
gal kas zinot, ar uzsisakant mezon interneta lsp pazymejimas duotu kazkokiu nuolaidu, ar ne? Taip, yra nuolaida su lsp lsp.lt/news/lsp-naujienos/pazangiausias-4g-internetas-tavo-studijoms--tik-15-ltmen/ |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-21
16:25:06
| Nuoroda
isterike rašė:
(;krist rašė:
gal kas zinot, ar uzsisakant mezon interneta lsp pazymejimas duotu kazkokiu nuolaidu, ar ne? Taip, yra nuolaida su lsp lsp.lt/news/lsp-naujienos/pazangiausias-4g-internetas-tavo-studijoms--tik-15-ltmen/ aciu. smagu, vadinasi teks be interneto gyvent iki kol gausiu lsp ;D |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-21
16:32:43
| Nuoroda
|